Οι απαιτήσεις από τις… παλιοσειρές της Ουρουγουάης

Μουντιάλ

Παρά την ανανέωση που επιχειρεί η Ουρουγουάη, οι Καβάνι και Σουάρες είναι αυτοί που θα τραβήξουν το κουπί στο Μουντιάλ.

Ο Όσκαρ Ταβάρες, ο 75χρονος προπονητής που οδήγησε την ομάδα στις τρεις προηγούμενες εκδόσεις του Μουντιάλ, είναι εκτός. Αντικαταστάτης του είναι ο 47χρονος Ντιέγκο Αλόνσο, ένας άνθρωπος με μικρή εμπειρία που πιθανότατα θα εμπιστευτεί τους βετεράνους επιθετικούς Έντινσον Καβάνι και Λουίς Σουάρες.

Ο Σουάρες και ο Καβάνι είναι και οι δύο 35 ετών και αμφότεροι θα παίξουν στο τέταρτο και πιθανώς τελευταίο Τους Παγκόσμιο Κύπελλο. Οι δύο πρώτοι σκόρερ της χώρας, οι οποίοι θα αντιμετωπίσουν σκληρό ανταγωνισμό για να παραμείνουν στην ομάδα, έχουν ακολουθήσει διαφορετικούς δρόμους για να εξασφαλίσουν τις θέσεις τους.

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Ο Σουάρες επέστρεψε στην πατρίδα του για να παίξει για την Νασιονάλ, γεγονός που τον έκανε ακόμη περισσότερο Ουρουγουανό ήρωα για πολλούς οπαδούς και έχει πετύχει πέντε γκολ σε 13 αγώνες. Ο Καβάνι μετακόμισε από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, όπου ήταν κυρίως στον πάγκο, στον ισπανικό σύλλογο Βαλένθια. Έχει πετύχει δύο γκολ σε τέσσερα ματς στην Ισπανία.

Στο Παγκόσμιο Κύπελλο, ο Σουάρες έχει πετύχει επτά γκολ συνολικά. Αυτός είναι ένας από τους κατόχους του εθνικού ρεκόρ Óscar Míguez, ο οποίος έπαιξε στη νικήτρια ομάδα του 1950.

Μουντιάλ: Νέα πρόσωπα

Ο Ντάργουιν Νούνιες, ο 23χρονος επιθετικός που υπέγραψε πρόσφατα στη Λίβερπουλ, είναι σίγουρο ότι θα παλέψει για μια θέση στην ομάδα. Ο Βαλβέρδε και ο αμυντικός Ρόναλντ Αραούζο είναι ακόμη πιο πιθανό να παίξουν στο Κατάρ, επειδή ο Αλόνσο τους βλέπει ως μέρος του μέλλοντος της ομάδας. Ο Βαλβέρδε, ο οποίος είναι 24 ετών, θα πρέπει να παίξει νέο ρόλο με την εθνική ομάδα. Αντί να επικεντρώνεται στην άμυνα, σκοράρει γκολ έξω από το «κουτί» και βοηθά με ασίστ. Ο 23χρονος Αραούζο μπορεί να προσαρμοστεί σε οποιαδήποτε θέση στην άμυνα της Ουρουγουάης.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις