Το βάρος που πρέπει να σηκώσει ο Σον

Μουντιάλ

Υψηλές είναι οι απαιτήσεις από τον Νοτιοκορεάτη επιθετικό της Τότεναμ στο Μουντιάλ του Κατάρ.

Η Νότια Κορέα βασίζει πολλές από τις ελπίδες της στον επιθετικό της Τότεναμ Σον. Ο 30χρονος φόργουορντ ξεκίνησε τη σεζόν της Premier League χωρίς να σκοράρει γκολ σε οκτώ παιχνίδια, αλλά φαίνεται ότι ανέκτησε την επαφή του εγκαίρως για το Μουντιάλ στο Κατάρ.

Η τρέχουσα ομάδα παικτών είναι αναμφισβήτητα η καλύτερη Νότια Κορέα που έχει συγκεντρώσει ποτέ. Ο Σον υποστηρίζεται από αρκετούς νεαρούς ταλαντούχους παίκτες που παίρνουν κανονικά λεπτά στο ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο.

Παρόλα αυτά, οι Νοτιοκορεάτες θα πάνε στο Κατάρ ως αουτσάιντερ σε ένα δύσκολο όμιλο με Πορτογαλία, Ουρουγουάη και Γκάνα. Οι επικριτές του προπονητή της Νότιας Κορέας Πάουλο Μπέντο λένε ότι έχει ένα άκαμπτο στυλ παιχνιδιού που εξαρτάται υπερβολικά από τον Σον και αγωνίζεται κατά καιρούς να μεγιστοποιήσει το σύνολο δεξιοτήτων του. Η άμυνα ήταν επίσης λιγότερο από σκληρή.

Το Κατάρ σημειώνει την 11η εμφάνιση της Νότιας Κορέας στο Παγκόσμιο Κύπελλο και τη 10η συνεχόμενη. Η χώρα έχει φτάσει στους γύρους νοκ-άουτ μόνο δύο φορές – φτάνοντας στους ημιτελικούς στο σπίτι υης το 2002 και στους «16» στο τουρνουά του 2010 στη Νότια Αφρική. Η Νότια Κορέα πέρασε από την ασιατική πρόκριση, αλλά έδειχνε υποτονική στα πρόσφατα φιλικά, συμπεριλαμβανομένης της ισοπαλίας 2-2 με την Κόστα Ρίκα και της επίπονης νίκης με 1-0 επί του Καμερούν τον Σεπτέμβριο. μουντιάλ

Novibet – Με δυνατότητα PARTIAL cash out

Κάποιοι επικρίνουν την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Νότιας Κορέας για την αποτυχία της να κλείσει αγώνες προετοιμασίας με ισχυρότερους αντιπάλους και αποφάσισε να φιλοξενήσει όλα τα φιλικά της ομάδας από τον Ιούνιο στην έδρα της. Η πορεία της Νότιας Κορέας στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2018 ολοκληρώθηκε στη φάση των ομίλων. Το γκολ του Σον στις καθυστερήσεις επισφράγισε τη νίκη με 2-0 επί της Γερμανίας στο τελευταίο ματς των ομίλων της ομάδας για να αποκλείσει τους πρωταθλητές, αλλά οι Νοτιοκορεάτες δεν κατάφεραν να προκριθούν.

«Θα είμαστε ξεκάθαρα αουτσάιντερ, αλλά ελπίζω ότι μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πραγματική έκπληξη για τις πιο δυνατές ομάδες», δήλωσε ο Σον, ο οποίος θα παίξει στο τρίτο του Παγκόσμιο Κύπελλο.

Από τότε που ανέλαβε τη Νότια Κορέα το 2018, ο Μπέντο πειραματίστηκε με διάφορους συνεργάτες επίθεσης για να ταιριάζει με τον Σόν και τώρα φαίνεται να έχει συμβιβαστεί με μια ποιο «κανονική» προσέγγιση. Ο Χουάνγκ Ουί-τζο, επιθετικός του Ολυμπιακού, προσθέτει έναν ακόμη φυσικό σκόρερ στην ενδεκάδα. Αλλά ο Χουάνγκ δεν δημιουργεί χώρο για τον Σον όπως ο Τσο Γκεσάνγκ της Τζεονμπούκ με την ικανότητά του να κερδίζει μπάλες στον αέρα.

Εάν ο Μπέντο επιλέξει να καθίσει «βαθιά» και να αυξήσει την αμυντική πίεση εναντίον της Ουρουγουάης ή της Πορτογαλίας, μπορεί να συνδυάσει τον Σον με τον φόργουορντ της Φράιμπουργκ Τζέονγκ Γουγιόνγκ, ο οποίος έχει την ταχύτητα να κυνηγάει μπάλες και να κάνει παιχνίδια σε όλο το γήπεδο. Ο Χουάνγκ Χι-Τσαν της Γουλβς και ο Λι Τζάε-σουνγκ της Μάιντς είναι πιθανό να ξεκινήσουν ως εξτρέμ, ενώ ο Χουάνγκ Ιν-μπέομ του Ολυμπιακού κινεί τα νήματα από τη μεσαία γραμμή. μουντιάλ

Ο Μπέντο θέλει τα φουλ μπακ του να σπρώχνουν επιθετικά μπροστά και να δίνουν πλάτος στην επίθεση. Αλλά ο χώρος που αφήνουν πίσω τους έχει επίσης δημιουργήσει αμυντικά προβλήματα που η Νότια Κορέα δυσκολεύτηκε να διορθώσει. Ο Τζανγκ Γου-Γιόνγκ, βετεράνος του συλλόγου Αλ Σαντ του Κατάρ, έχει συχνά φανεί χαμένος στο ρόλο του ως ο μόνος αμυντικός μέσος που προστατεύει την πίσω γραμμή. Η ομάδα έχει δείξει μια τάση να παραχωρεί σταδιακά χώρο καθώς το παιχνίδι εξελίσσεται και να επιτρέπει εύκολα γκολ στο transition.

Ο Μπέντο έχει τουλάχιστον ένα σταθερό συνδυασμό σέντερ μπακ. Ο Κιμ Μιν- Γιάε ο οποίος έχει φανεί εντυπωσιακός στην πρώτη του σεζόν με τη Νάπολι, φέρνει έναν σπάνιο συνδυασμό μεγέθους, δύναμης και ταχύτητας. Ο συνεργάτης του, Κιμ Γιούνγκ Γιον, είναι ένας από τους πιο έμπειρους παίκτες της ομάδας.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις