Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός προγνωστικά

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά

  • «Απόστολος Νικολαΐδης» (16.003), Αθήνα.
  • Διαιτητής: Γιάκομπ Κέλετ.
  • Σε 211 αναμετρήσεις τους συνολικά, ο Ολυμπιακός έχει 86 νίκες, ο Παναθηναϊκός 53 και 72 ματς έληξαν ισόπαλα. Οι «πράσινοι» παρέμειναν αήττητοι στα τέσσερα περσινά τους ματς με τον Ολυμπιακό, μετρώντας δύο νίκες και δύο ισοπαλίες. Στα τρία από αυτά είχαμε no goal & under 1,5.
  • Στην έδρα του ο Παναθηναϊκός έχει δύο νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα στα τελευταία έξι κόντρα στους «ερυθρόλευκους».

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Πέρασε «αέρα» κι από τον Βόλο ο Παναθηναϊκός για να πετύχει το 10/10 και να καταγράψει το καλύτερο ξεκίνημα της ιστορίας του. Απέναντι σε μια ομάδα που είχε κερδίσει την ΑΕΚ και τον Άρη και είχε πάρει ισοπαλία από τον Ολυμπιακό, οι «πράσινοι» επικράτησαν με το επιβλητικό 5-1 και παρέμειναν στο +6 από τη δεύτερη θέση. Με δύο γκολ του Παλάσιος (39’, 44’) το «τριφύλλι» πήγε στα αποδυτήρια με το προβάδισμα, ενώ οι Χουάνκαρ (63’), Τσέριν (67’) και Σπόραρ (76’) έδωσαν διαστάσεις θριάμβου στη νίκη των φιλοξενούμενων. Ο Νοκέρ έβαλε το γκολ της τιμής για τον Βόλο στο 84’ από το σημείο του πέναλτι. Γεμάτη θα είναι για μία ακόμη φορά η Λεωφόρος, με το sold out να ανακοινώνεται μέσα σε λίγα λεπτά!

Stat attack: Έχει απολογισμό 13-1-0 στα τελευταία 14 εντός έδρας ματς στο πρωτάθλημα.

Απουσίες: Γνωστές οι απουσίες των Αϊτόρ και Τρουγέ, εκτός παραμένει και ο Πούγγουρας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Τσέριν, Κουρμπέλης, Πέρεθ – Παλάσιος, Μπερνάρ, Σπόραρ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό για να καθαρίσει ο Ολυμπιακός το ματς απέναντι στη Λαμία και να επικρατήσει με 2-0. Για την ακρίβεια χρειάστηκε μόλις έξι λεπτά, με σκόρερ τους Χάμες Ροντρίγκεζ (22’) και Μπακαμπού (28’). Δεύτερη συνεχόμενη νίκη στο πρωτάθλημα για τους Πειραιώτες, με την οποία έπιασαν τον Βόλο στους 20 βαθμούς και ανέβηκαν στην τρίτη θέση. Στην Ευρώπη ο Ολυμπιακός αποχαιρέτησε με μία ακόμη ήττα, αυτή τη φορά από τη Ναντ. Καλό πρώτο ημίχρονο, δεν άντεξε στο δεύτερο απέναντι στους Γάλλους που «καίγονταν» για τη νίκη. Φάνηκε από τις επιλογές του Μίτσελ ότι το μυαλό όλων ήταν στο ματς με τον Παναθηναϊκό. Με το 0-2 από τη Ναντ οι «ερυθρόλευκοι» έκλεισαν την ευρωπαϊκή τους πορεία χωρίς ούτε μία νίκη, ενώ αυτή ήταν η τέταρτη ήττα (και μάλιστα χωρίς γκολ) στο «Καραϊσκάκης» σε έξι ματς.

Stat attack: 2-3 γκολ σε δώδεκα από τα τελευταία 13 ματς.

Απουσίες: Γκάρι Ροντρίγκες, Μασούρας και Μπα δύσκολα θα προλάβουν το ματς. Σίγουρα εκτός ο Βαλμπουενά κι ο Βατσλίκ, παίζεται του Μπιέλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πασχαλάκης – Άβιλα, Ντόι, Παπασταθόπουλος, Ρέαμπτσιουκ – Μπιέλ, Χουάνγκ-Ιν Μπέομ, Σαμασέκου, Βρουσάι – Ροντρίγκεζ, Μπακαμπού.

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός προγνωστικά: Για πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια στο ντέρμπι των «αιωνίων» ο Παναθηναϊκός μπαίνει ως πρωτοπόρος. Σίγουρα φέτος είναι σε καλύτερη κατάσταση από τον Ολυμπιακό, εμπνέει σταθερότητα και το ότι δεν έχει χάσει βαθμό στο πρωτάθλημα δεν είναι τυχαίο. Ωστόσο δεν γίνεται να ξεγράψουμε τους «ερυθρόλευκους» που διαθέτουν αρκετή ποιότητα και στο πρωτάθλημα είναι (κυριολεκτικά) άλλη ομάδα σε σχέση με την Ευρώπη. «Γρανίτης» η άμυνα του «τριφυλλιού», αλλά απέναντί της βρίσκει μια πολύ δυνατή επίθεση. Αυτό μπορεί να βοηθήσει να επιβεβαιωθεί το goal/goal, το οποίο βρίσκουμε στη Novibet στο 1.94.

  • Αναμένεται ματς υψηλής έντασης, όπου οι δύο ομάδες θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να πάρουν τη νίκη. Θα μπει κι ο παράγοντας του κόσμου στην εξίσωση με την ατμόσφαιρα να αναμένεται αποπνικτική. Εύκολα μπορεί να ξεφύγει το πράγμα και να χάσουν την ψυχραιμία τους οι παίκτες. Μία επιλογή οι over 6,5 κάρτες, που στη Stoiximan πληρώνουν 2.05. Δεύτερη το να καταλογιστεί πέναλτι στο 3.00 της Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Goal/goal
1.94
Ειδικό
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Over 6,5 κάρτες
2.05
Ειδικό
19:30
Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός
Καταλογισμός πέναλτι
3.00
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις