ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Αταλάντα - Νάπολι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Αταλάντα - Νάπολι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Αταλάντα – Νάπολι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αταλάντα - Νάπολι προγνωστικά

Αταλάντα - Νάπολι προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Αταλάντα – Νάπολι ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Αταλάντα – Νάπολι προγνωστικά

  • «Στάδιο Γκεβίς» (21.300), Μπέργκαμο.
  • Διαιτητής: Μαουρίτσιο Μαριάνι.
  • Η Αταλάντα έχει το πάνω χέρι στις τελευταίες εννιά συναντήσεις των δύο ομάδων, μετρώντας πέντε νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Στην έδρα της δεν έχει μείνει στην ισοπαλία με τη Νάπολι εδώ και επτά αγώνες, έχοντας τέσσερις νίκες και τρεις ήττες σε αυτό το διάστημα.
  • Το goal/goal & over 3,5 «δίνει και παίρνει» στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, αφού έχει επιβεβαιωθεί στα τελευταία τέσσερα ματς τους. Στο πρωτάθλημα η Αταλάντα σκοράρει απέναντι στη Νάπολι εδώ και οκτώ σερί ματς.
  • Και οι δύο προπονητές έχουν θετικό απολογισμό κόντρα στην αποψινή τους αντίπαλο. Ο Γκασπερίνι έχει 13-7-9 απέναντι στη Νάπολι κι ο Σπαλέτι 11-5-6 κόντρα στην Αταλάντα.

Αταλάντα

Ρεπορτάζ: Η επιστροφή στις νίκες ήταν αναπόφευκτη για την Αταλάντα αν ήθελε να παραμείνει στη δεύτερη θέση. Μετά το 0-2 από τη Λάτσιο, επικράτησε με το ίδιο σκορ στην έδρα της Έμπολι και για τέταρτη φορά στην σεζόν απέφυγε να κάνει δύο σερί γκέλες. Πήρε προβάδισμα στο 32’ με τον Χάτεμπουρ κι ο συμπατριώτης του Κοοπμάινερς έχασε τεράστια ευκαιρία για το 2-0 δέκα λεπτά μετά από το σημείο του πέναλτι. Εξισορροπήθηκε η κατάσταση στο δεύτερο ημίχρονο, κυρίως επειδή ο Λούκμαν έκανε το 2-0 στο 59’ κι έτσι η ομάδα του Γκασπερίνι δε χρειάστηκε να πιέσει τόσο για το γκολ. Τέταρτη φορά που ο Μούσο κράτησε ανέπαφη την εστία του και πέμπτη συνολικά για την Αταλάντα στην σεζόν.

Stat attack: Έχει εννιά under 2,5 σε δώδεκα ματς πρωταθλήματος.

Απουσίες: Σημαντικότερη απουσία αυτή του μέσου Ντε Ρόον. Επιβεβαιωμένα δε θα παίξουν και οι Παλομίνο, Μουρατόρε, ενώ αμφίβολος είναι ο Ζαπακόστα. Επιστρέφει από τιμωρία ο Μουριέλ.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-1-2): Μούσο – Τολόι, Ντεμιράλ, Τζιμσίτι – Χάτεμπουρ, Έντερσον, Κοοπμάινερς, Μέλε – Μαλινόφσκι – Ζαπάτα, Λούκμαν.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Νάπολι

Ρεπορτάζ: Η Σασουόλο, μια ομάδα που διαχρονικά την ζορίζει, έγινε άλλο ένα από τα θύματά της. Με ολοκληρωτικό ποδόσφαιρο (όπως μας έχει συνηθίσει φέτος δηλαδή), η Νάπολι διέλυσε με 4-0 την αντίπαλό της και διατήρησε τη διαφορά πέντε βαθμών από τη δεύτερη θέση. Πρωταγωνιστές οι δύο συνήθεις ύποπτοι, Οσίμεν και Κβαρατσχέλια. Ο πρώτος σημείωσε χατ-τρικ, ο δεύτερος είχε ένα γκολ και δύο ασίστ. Θρίαμβος για τους Ναπολιτάνους που έχουν πάρει 32 από τους 36 βαθμούς που θα μπορούσαν να έχουν, βάζοντας δυόμιση γκολ ανά αγώνα. Ήταν και αήττητοι μέχρι πρότινος, όμως η Λίβερπουλ έβαλε τέλος σε αυτό το σερί 17 αγώνων την Τρίτη. Η ήττα με 2-0 στο «Άνφιλντ» δεν κόστισε καθόλου στους «παρτενοπέι», οι οποίοι έτσι κι αλλιώς τερμάτισαν πρώτοι στον όμιλο.

Stat attack: Έχει να χάσει από τις 24/4/2022 η Νάπολι στο πρωτάθλημα (έκτοτε μετρά 14 νίκες και δύο ισοπαλίες).

Απουσίες: Ο τραυματισμός του Ραχμάνι εξακολουθεί να είναι το μόνο πρόβλημα που απασχολεί τον Σπαλέτι, αν και δείχνει να τον έχει διαχειριστεί άψογα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μέρετ – Ντι Λορέντσο, Ζεσούς, Κιμ Μιν-Τζάε, Ρουί – Ανγκισά, Λομπότκα, Ζιελίνσκι – Πολιτάνο, Κβαρατσχέλια, Οσίμεν.

Αταλάντα - Νάπολι προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Αταλάντα – Νάπολι προγνωστικά: Με τέτοιο τρομερό ξεκίνημα δε γινόταν να μην είναι φαβορί η Νάπολι. Η ήττα στο «Άνφιλντ» απέδειξε ότι δεν είναι ανίκητη, όμως είναι στην κρίση του καθενός το πόσο αξίζει να ληφθεί υπόψη. Φάνηκε ότι το μυαλό της ήταν στο ματς με την Αταλάντα, η οποία κάνει εντυπωσιακή πορεία αλλά δεν προβάλλεται τόσο όσο η αντίπαλός της. Φέτος ο Γκασπερίνι δείχνει να τιμά τις «ρίζες» του και να δίνει μεγαλύτερη έμφαση στο αμυντικό κομμάτι απ’ό,τι τα προηγούμενα χρόνια. Κι η Νάπολι μπορεί να πετάει «φωτιές» μπροστά αλλά σε ματς τέτοιας δυσκολίας είναι πιο προσεκτική (1-2 με Λάτσιο, 1-2 με Μίλαν, 0-1 με Ρόμα). Το σκορ δεν ξεφεύγει και τα 2-3 γκολ φαίνονται μια πολύ συμφέρουσα επιλογή, με απόδοση 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
19:00
Αταλάντα - Νάπολι
2-3 γκολ
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις