Μίλαν – Σάλτσμπουργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μίλαν - Σάλτσμπουργκ προγνωστικά

Μίλαν - Σάλτσμπουργκ προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μίλαν – Σάλτσμπουργκ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μίλαν – Σάλτσμπουργκ προγνωστικά

  • «Σαν Σίρο» (80.018), Μιλάνο.
  • Διαιτητής: Αντόνιο Λαόθ.
  • Πρώτος γύρος: Σάλτσμπουργκ – Μίλαν 1-1.
  • Δύο νίκες και μία ισοπαλία μετρά απέναντι στην Σάλτσμπουργκ η Μίλαν. Συνολικά απέναντι σε ομάδες από την Αυστρία έχει οκτώ νίκες, τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Η Σάλτσμπουργκ έχει απολογισμό 5-4-10 κόντρα σε ομάδες από την Ιταλία, με το αμφίτερμα να σημειώνεται σε έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια.
  • Έναν βαθμό χρειάζεται η Μίλαν για να επιστρέψει στους «16» του Champions League μετά από εννέα χρόνια. Η Σάλτσμπουργκ θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας εξασφαλίζει την τρίτη θέση που την οδηγεί στους «32» του Europa League.

Μίλαν

Ρεπορτάζ: Δεν είχε καθόλου εύκολο έργο στην πέμπτη αγωνιστική των ομίλων η Μίλαν, όμως έκανε το καθήκον της και με το παραπάνω. Πέρασε με το επιβλητικό 4-0 από το «Μάξιμιρ», την έδρα στην οποία η Ντιναμό Ζάγκρεμπ ήταν αήττητη στα 13 φετινά της ματς. Τη βοήθησε πολύ το γκολ του Γκάμπια στο 39’, δίνοντάς της προβάδισμα λίγο πριν το ημίχρονο. Στο 49’ ο Λεάο, στο 59’ ο Ζιρού με πέναλτι και στο 69’ ο Λιούμπισιτς με αυτογκόλ έστειλαν την μπάλα στα δίχτυα της Ντιναμό και διαμόρφωσαν το τελικό 0-4. Έτσι, ένας βαθμός αρκεί στη Μίλαν για να προκριθεί. Στην καλύτερη θα βγει δεύτερη, στη χειρότερη τρίτη. Υπέστη απρόσμενη ήττα στο πρωτάθλημα με σκορ 2-1 στην έδρα της Τορίνο. Δύο γκολ σε διάστημα τριών λεπτών έκαναν τη διαφορά για τους γηπεδούχους, σπάζοντας το σερί τεσσάρων νικών που έτρεχαν στο πρωτάθλημα οι «ροσονέρι».

Stat attack: Έχει εννιά over 2,5 στα τελευταία έντεκα ματς.

Απουσίες: Φλορέντσι, Καλάμπρια, Σαλεμέκερς και Ιμπραΐμοβιτς οι επιβεβαιωμένες απουσίες. Αμφίβολος και μάλλον θα παραμείνει εκτός ο βασικός γκολκίπερ Μενιάν.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ταταρουσάνου – Ντεστ, Τομόρι, Κίερ, Ερναντέζ – Τονάλι, Μπενασέρ – Μεσίας, Μπραχίμ Ντίαθ, Λεάο – Ζιρού.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Σάλτσμπουργκ

Ρεπορτάζ: Η Σάλτσμπουργκ υποχρεώθηκε στην πρώτη εντός έδρας ήττα της σεζόν από την Τσέλσι με 2-1. Έκανε καλή προσπάθεια αλλά δεν κατάφερε να πάρει αποτέλεσμα απέναντι σε μια αρκετά ποιοτικότερη ομάδα και τώρα βρίσκεται σε μειονεκτική θέση. Αυτή ήταν μόλις η δεύτερη ήττα της στην σεζόν, η οποία έριξε στην τρίτη θέση του ομίλου την πρωταθλήτρια Αυστρίας. Χρειάζεται νίκη και μόνο νίκη για να προκριθεί στη φάση των «16», ενώ η ισοπαλία θα της χρειαστεί για να εξασφαλίσει το Europa League μόνο εφόσον η Ντιναμό Ζάγκρεμπ πάρει διπλό στην έδρα της Τσέλσι. Στο πρωτάθλημα επέστρεψε στις νίκες με το 1-0 επί της ουραγού Χάρτμπεργκ. Παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας, δύο βαθμούς μπροστά από τη δεύτερη Στουρμ Γκρατς.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία εννιά εκτός έδρας ματς, μετρώντας επτά νίκες και δύο ισοπαλίες.

Απουσίες: Επτά απουσίες στα πρόσωπα των Φερνάντο, Καπάλντο, Κοϊτά, Όκο, Τιζάνι, Σολέ και Ομορέγκι έχει να διαχειριστεί ο Γέισλε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Κον – Ντέντιτς, Μπερνάρντο, Πάβλοβιτς, Βέμπερ – Σάιβαλντ, Ντιαρά, Κίεργκαρντ – Σούσιτς – Οκαφόρ, Σέσκο.

Μίλαν - Σάλτσμπουργκ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μίλαν – Σάλτσμπουργκ προγνωστικά: Ματς με ξεκάθαρους στόχους για τις δύο ομάδες. Όποια κερδίσει περνάει, με την ισοπαλία να βολεύει τη Μίλαν. Το ότι παίζουν για δύο αποτελέσματα οι γηπεδούχοι δεν σημαίνει πως δε θα αγωνιστούν για τη νίκη. Δεν πρόκειται για κάτι εύκολο όμως, διότι η Σάλτσμπουργκ έχει χάσει μόλις δύο φορές στα 22 φετινά της ματς. Στηρίζουμε την έδρα και την ποιότητα της Μίλαν αλλά με κάλυψη. Το 1Χ & goal/goal ξεπερνά τον διπλασιασμό, με απόδοση 2.06 στη Novibet.

Με το Weekly Pass παίρνεις εισιτήριο για τη δράση!

Combo
22:00
Μίλαν - Σάλτσμπουργκ
1Χ & goal/goal
2.06
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις