Μαρσέιγ – Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μαρσέιγ - Τότεναμ προγνωστικά

Μαρσέιγ - Τότεναμ προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μαρσέιγ – Τότεναμ ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής του Champions League. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μαρσέιγ – Τότεναμ προγνωστικά

  • «Σταντ Βελοντρόμ» (67.394), Μασσαλία.
  • Διαιτητής: Σίμον Μαρτσίνιακ.
  • Πρώτος γύρος: Τότεναμ – Μαρσέιγ 2-0.
  • Η Τότεναμ δεν έχει κερδίσει ποτέ στη Γαλλία (τέσσερις ήττες και δύο ισοπαλίες). Συνολικά έχει πέντε νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και τέσσερις ήττες (η μία στα χαρτιά) απέναντι σε ομάδες από τη Γαλλία. H Μαρσέιγ δεν έχει κερδίσει στα τελευταία οκτώ ματς και μετρά δέκα no goal στα τελευταία δώδεκα παιχνίδια απέναντι σε ομάδες από την Αγγλία.
  • Με νίκη ή ισοπαλία η Τότεναμ θα προκριθεί από τη φάση των ομίλων του Champions League για τέταρτη συνεχόμενη φορά. Η Μαρσέιγ θέλει μόνο νίκη για να προκριθεί από τους ομίλους του Champions League για πρώτη φορά μετά από τις δύο τελευταίες αποτυχημένες προσπάθειές της.

Μαρσέιγ

Ρεπορτάζ: Στην τελευταία θέση του τέταρτου ομίλου βρίσκεται η Μαρσέιγ, μετά την ήττα στη Φρανκφούρτη από την Άιντραχτ. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με γκολ… από τα αποδυτήρια που πέτυχε ο Καμάντα. Ο Γκεντουζί απάντησε για τους Μασσαλούς στο 22’, όμως πέντε λεπτά μετά ο Κόλο-Μουανί ξαναέδωσε το προβάδισμα στη γερμανική ομάδα. Το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος, κι έτσι η Μαρσέιγ έμεινε με τους έξι βαθμούς που απέσπασε από τα δύο ματς με την Σπόρτινγκ. Πάντως, υπάρχει σενάριο στο οποίο μπορεί να βγει μέχρι και πρώτη, αν κερδίσει και το Σπόρτινγκ – Άιντραχτ λήξει ισόπαλο. Τουλάχιστον έχει το πλεονέκτημα ότι κρατά στα χέρια της την τύχη της, καθώς χρειάζεται τη νίκη για να βρεθεί στους «16». Ωστόσο, ίσως αυτό να είναι και το πιο δύσκολο πράγμα για την ομάδα του Τούντορ, που μετρά μία νίκη, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα τελευταία της ματς. Δεν κέρδισε ούτε στο Στρασβούργο για το πρωτάθλημα παρότι προηγήθηκε με 2-0, και συμβιβάστηκε τελικά με το 2-2.

Stat attack: Έχει δεχτεί γκολ στα τελευταία έξι εντός έδρας ματς της.

Απουσίες: Η επιστροφή του αμυντικού Ζιγκό από τιμωρία σημαίνει πως μονάχα ο Μπαϊγί θα απουσιάσει, λόγω τραυματισμού.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-2-1): Λόπεθ – Μπεμπά, Μπαλέρντι, Κολάσινατς – Κλάους, Ρονζιέ, Βερετού, Ταβάρες – Γκεντουζί, Παγέ – Σάντσεζ.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Τότεναμ

Ρεπορτάζ: Είχε μεγάλη ευκαιρία να κερδίσει και να σφραγίσει την πρόκριση η Τότεναμ, όμως την πέταξε στα «σκουπίδια» στο εντός έδρας ματς κόντρα στην Σπόρτινγκ. Ένα δικό της παιδί, ο Μάρκους Έντγουορντς την «πλήγωσε» με καταπληκτικό γκολ στο 22’ για να πετύχει το 0-1. Το γήπεδο «κατηφόρισε» στο δεύτερο ημίχρονο με τα «σπιρούνια» να πιέζουν ασφυκτικά για την ισοφάριση. Ο Μπεντανκούρ έδωσε τη λύση με κεφαλιά στο 80’ κι ο Κέιν φάνηκε να ολοκληρώνει την ανατροπή στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων. Ωστόσο, με τη χρήση του VAR το γκολ ακυρώθηκε για χιλιοστά, και το 1-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα. Πρώτη στον όμιλο η Τότεναμ που θέλει νίκη ή ισοπαλία για να προκριθεί. Πέρασε νικηφόρα από την έδρα της Μπόρνμουθ με μεγάλη ανατροπή για την Premier League. Το 2-0 των γηπεδούχων έγινε 2-3 χάρη σε γκολ από τους Σεσενιόν (57’), Ντέιβις (73’) και Μπεντανκούρ (90’+2’).

Stat attack: Για επτά σερί εκτός έδρας ματς στην Ευρώπη δεν έχει πάρει νίκη, με απολογισμό 0-2-5.

Απουσίες: Οι δύο επιθετικές επιλογές μετά τον Κέιν και τον Σον, ο Ριτσάρλισον κι ο Κουλουσέφσκι είναι τραυματίες. Ο Ρομέρο απουσίασε από το ματς με την Μπόρνμουθ αλλά αναμένεται κατά πάσα πιθανότητα να επιστρέψει.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Γιορίς – Ρομέρο, Ντάιερ, Λενγκλέ – Ντόχερτι, Μπισούμα, Χόιμπιεργκ, Μπεντανκούρ, Πέρισιτς – Κέιν, Σον.

Μαρσέιγ - Τότεναμ προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μαρσέιγ – Τότεναμ προγνωστικά: Στον όμιλο της φωτιάς, όλες οι ομάδες μπορούν να βρεθούν από πρώτες μέχρι και εκτός συνέχειας. Δύο βαθμοί χωρίζουν τη Μαρσέιγ και την Τότεναμ, κάτι που από τη μία δίνει πλεονέκτημα στους Άγγλους, από την άλλη σημαίνει ότι τα πάντα είναι ρευστά. Η Μαρσέιγ είναι «μαλωμένη» με τη νίκη εδώ και έναν μήνα (εκτός αν η αντίπαλος λέγεται Σπόρτινγκ και μένει με δέκα παίκτες), η Τότεναμ έχει να κερδίσει εκτός έδρας στην Ευρώπη πάνω από ενάμιση χρόνο. Δύσκολο να πάμε με σημείο, μιας και ίσως με βάση το σκορ στο άλλο παιχνίδι οι ομάδες παίξουν με σκοπιμότητα. Εμπιστευόμαστε την σταθερότητά τους στο να σκοράρουν αλλά και να δέχονται γκολ, με το goal/goal & over 2,5 να βρίσκεται σε απόδοση 2.10 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Μαρσέιγ - Τότεναμ
Goal/goal & over 2,5
2.10
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις