Με τη φόρμα της Φράιμπουργκ

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Σε δύο αναμετρήσεις σε Γερμανία και Ισπανία ποντάρει ο #Blackbird, βάζοντας στην εξίσωση γκολ και σημείο.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Κυριακή σήμερα, τα προγνωστικά μας είναι σε Ισπανία και Γερμανία.

Προγνωστικά: Αξία στο 1.94

Ξεκινάμε από τα βόρεια της Ευρώπης, όπου η Σάλκε υποδέχεται τη Φράιμπουργκ. Σε άσχημη κατάσταση βρίσκονται οι γηπεδούχοι, οι οποίοι μετράνε πέντε σερί ήττες σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.  Είναι προφανές πως περνάει ένα διάστημα έντονου ντεφορμαρίσματος.  Την προηγούμενη αγωνιστική ηττήθηκε στο Βερολίνο από τη Χέρτα με 2-1.

Στην άλλη πλευρά, οι φιλοξενούμενοι ήρθαν ισόπαλοι μεσοβδόμαδα με τον Ολυμπιακό στην πέμπτη αγωνιστική των ομίλων του Europa League. Παρέμειναν στην πρώτη θέση του ομίλου και μάλιστα αήττητοι. Στο πρωτάθλημα, βρίσκονται στην τρίτη θέση, κερδίζοντας στο τελευταίο ματς την Βέρντερ με 2-0. Νίκη που συνδυάστηκε με καλή εμφάνιση. Οι δύο ομάδες έχουν φανερή διαφορά στην ποιότητα τους. Αξίζει να μπλέξουμε με το διπλό στη Novibet σε απόδοση 1.94.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Μάχη για την τετράδα

Πάμε στην Ισπανία, όπου η Μπέτις φιλοξενείται απόψε από τη Ρεάλ Σοσιεδάδ. Οι γηπεδούχοι μας πρόδωσαν την προηγούμενη αγωνιστική, χάνοντας με 1-0 στην έδρα της Βαγιαδολίδ, χάνοντας μεγάλη ευκαιρία να εδραιωθούν για τα καλά στην πρώτη τετράδα της βαθμολογίας. Μεσοβδόμαδα πέρασαν εύκολα με 0-2 από τη Λευκωσία, είναι πρώτοι στον όμιλο και θα διατηρηθούν εκεί αν δεν ηττηθούν στο ματς με την Γιουνάιτεντ.

Η Μπέτις ηττήθηκε στην έδρα της με 1-2 από την Ατλέτικο Μαδρίτης. Δύο βαθμούς μακριά από την αποψινή της αντίπαλο, θέλοντας απόψε νίκη για να την προσπεράσει. Στην Ευρώπη κέρδισε στην έδρα της Λουντογκόρετς, εξασφαλίζοντας την πρόκριση στην επόμενη φάση. Ομάδες «πληγωμένες» την προηγούμενη αγωνιστική. Θέλουν το αποτέλεσμα, ώστε να είναι αυτές οι κερδισμένες του αγώνα. Γκολ βλέπω, θα ποντάρω στο αμφίτερμα στο 1.87 που προσφέρει η Winsmasters.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Μονό
18:30
Σάλκε - Φράιμπουργκ
2
1.94
Μονό
22:00
Ρεάλ Σοσιεδάδ - Ρεάλ Μπέτις
Goal/goal
1.87
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις