Εποχή Πελισιέ στην Οσέρ με 2.65

Προγνωστικά Γαλλίας

Προγνωστικά Γαλλίας. Ντεμπούτο για τον 57χρονο τεχνικό στον πάγκο των «διπλωματών». Από 1.95 έως 2.65 στο δύσκολο τεστ κόντρα στην Αζαξιό.

Καλημέρα φίλοι Κουβανέζοι και καλή Κυριακή. Λειψό το πρόγραμμα του τριημέρου στη Γαλλία μιας και δεν είχαμε αγωνιστική στη Ligue 2 λόγω Κυπέλλου. Κανονικά πάντως διεξάγεται σήμερα η 13η αγωνιστική της Ligue 1, από την οποία ξεχωρίζουν δύο αναμετρήσεις για τα προγνωστικά Γαλλίας (Οσέρ – Αζαξιό, Λιόν – Λιλ). Στο διά ταύτα…

Προγνωστικά: Εποχή Πελισιέ στην Οσέρ

Εβδομάδα εξελίξεων αυτή που μας πέρασε για την Οσέρ καθώς ανακοινώθηκε ο Κριστόφ Πελισιέ ως ο νέος προπονητής της ομάδας. Ο 57χρονος τεχνικός ήταν μέχρι πέρυσι και για τρία χρόνια στον πάγκο της Λοριάν την οποία κατάφερε οριακά να σώσει την περασμένη σεζόν. Ο Πελισιέ δίνει έμφαση στην άμυνα και αυτό είναι που θα κοιτάξει να διορθώσει σε πρώτη φάση στην Οσέρ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε δυσχερή θέση αγνοώντας τη νίκη εδώ και οκτώ αγώνες (0-2-6) με τελευταίο τρίποντο στις 27 Αυγούστου κόντρα στο Στρασβούργο.

Σε εξίσου δύσκολη θέση και η Αζαξιό (19η, ένα βαθμό πίσω από Οσέρ) η οποία πάντως -αν εξαιρέσουμε το τελευταίο ματς απέναντι στην Παρί- βρίσκεται σε σχετικά καλή κατάσταση με δύο νίκες και μία ισοπαλία στα τέσσερα πιο πρόσφατα (2-1-1). Μάλιστα και οι δύο νίκες της ήρθαν εκτός έδρας, η μία εξ’ αυτών στο «Βελοντρόμ» (1-2).

Οι δύο ομάδες συναντιούνται για πρώτη φορά σε επίπεδο Ligue 1 μετά τη σεζόν 2011/12. Για τη Ligue 2 Οσέρ και Αζαξιό μετρούν 16 αγώνες μέσα-έξω με τα αποτελέσματα να είναι μοιρασμένα (4-8-4). Αξιοσημείωτο ότι τα τρία πιο πρόσφατα μεταξύ τους έληξαν 0-0.

Κρίσιμη αναμέτρηση από κάθε άποψη και για τις δύο. Με άλλον αέρα η Οσέρ που θα θέλει να κάνει μια νέα αρχή. Μόνο εύκολο δεν θα είναι βέβαια το έργο της απέναντι σε μια Αζαξιό που όπως φαίνεται βολεύεται περισσότερο ως φιλοξενούμενη.

Ως πρώτη επιλογή θα πάμε με τo over 12,5 φάουλ των Κορσικανών οι οποίοι αγγίζουν τα 14 ανά παιχνίδι. Δεύτερη επιλογή το Χ ημίχρονο που βρίσκουμε στο 1.95 από το Pamestoixima.gr ενώ θα ρισκάρουμε και με το να περάσει το σκορ του αγώνα από το 1-1.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Πρώτη στο «Γκρουπάμα» για Μπλαν

Μακράν η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση από το σημερινό μενού είναι βέβαια το ντέρμπι μεταξύ Λιόν και Λιλ. Οι «λιονέ» προέρχονται από το πολύ σημαντικό διπλό στην έδρα της Μονπελιέ (1-2), πρώτο τρίποντο της εποχής Μπλαν και πρώτο μετά από έξι αγώνες (0-1-5). Πρώτο εντός σήμερα για τον Μπλαν που θα βρεθεί για πρώτη φορά στο «Γκρουπάμα».

Ανεβασμένοι οι γηπεδούχοι υπό τις οδηγίες του 56χρονου τεχνικού, βγάζουν διάθεση και ενέργεια στο γήπεδο. Ωστόσο το σημερινό τεστ έχει υψηλό βαθμό δυσκολίας διότι έχουν απέναντί τους μια Λιλ που έρχεται με φόρα από τη σπουδαία νίκη με 4-3 επί της Μονακό. Τρίτο συνεχόμενο τρίποντο για τους «λιλουά» οι οποίοι μάλιστα θα έχουν στη διάθεσή τους και τους Αντρέ και Φόντε που έλειψαν στο τελευταίο.

Άκρως αρνητική η πρόσφατη παράδοση για τη Λιόν που δεν έχει καταφέρει να κερδίσει τη Λιλ στις έντεκα τελευταίες συναντήσεις τους ανεξάρτητα από έδρες (0-5-6). Πιο πρόσφατη επικράτηση το 0-1 στις 18 Νοέμβρη του 2016.

Μια νίκη δεν έλυσε όλα τα προβλήματα της Λιόν και το 2.10 του άσου είναι τουλάχιστον προς αποφυγή. Η Λιλ βρίσκεται σε φόρμα, σκοράρει με άνεση και έχει και την παράδοση με το μέρος της. Η αξία είναι σίγουρα προς τα δεξιά. Ικανοποιητικό το 3.30 του διπλού, προσωπικά θα πάω με την πιο safe επιλογή του +0,25 στο 2.00 από τη Νovibet που μας καλύπτει και σε περίπτωση ισοπαλίας. προγνωστικά

Επιπλέον, θα ποντάρουμε και στο να προηγηθούν οι φιλοξενούμενοι, οι οποίοι έχουν σκοράρει πρώτοι στα πέντε από τα έξι τελευταία παιχνίδια τους.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Φάουλ
14:00
Οσέρ - Αζαξιό
Αζαξιό οver 12,5 φάουλ
1.85
BET: 10 units
Μονό
14:00
Οσέρ - Αζαξιό
Χ ημίχρονο
1.95
BET: 8 units
Ειδικό
14:00
Οσέρ - Αζαξιό
Anytime score: 1-1
2.65
BET: 5 units
Μονό
21:45
Λιόν - Λιλ
Λιλ +0,25
2.00
BET: 12 units
Ειδικό
21:45
Λιόν - Λιλ
Anytime score: 0-1
2.25
BET: 7 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις