Διπλασιάζουν το ντέρμπι και το Μάντσεστερ

Προγνωστικά: Διπλασιάζουν το ντέρμπι και το Μάντσεστερ #Roume

Στο ντέρμπι της Φιλαδέλφειας και στην αναμέτρηση του «Ολντ Τράφορντ» επικεντρώνει το ενδιαφέρον του στα σημερινά του προγνωστικά ο #Roume.

Καλημέρες Κουβανέζοι μου. Αποχή μιας εβδομάδας μετά από ένα γλυκόπικρο Σαββατοκύριακο, αφού αυτό ολοκληρώθηκε με θετικό πρόσημο και με σωστό διάβασμα αγώνων, όμως χάθηκαν στο γκολ επιλογές που θα έπρεπε να έχουν πληρώσει καλά. Κανένα πρόβλημα, ισορροπήσαμε λίγο τα πράγματα και ερχόμαστε με μια πιο θετική αύρα στα σημερινά μας προγνωστικά.

Έχει γκολ στο Μάντσεστερ

Ξεκίνημα από την βορειοδυτική Αγγλία, εκεί όπου η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υποδέχεται τη Γουέστ Χαμ. Περίεργο το ξεκίνημα και για τους δύο στη χρονιά. Οι «κόκκινοι διάβολοι» μετράνε 20 πόντους από τους 33, έχουν χάσει από ομάδες όπως η Μπρέντφορντ αλλά έχουν κερδίσει και ομάδες όπως η Λίβερπουλ. Λογικό, φυσικά, αφού ο Έρικ Τεν Χαχ προσπαθεί να δώσει τη δικιά του ταυτότητα σε μια ομάδα που υπολείπεται μίας τα τελευταία δέκα χρόνια. Οι Λονδρέζοι, από την άλλη, ανεβαίνουν στο Μάντσεστερ με σκοπό να πάρουν μια ώθηση για την συνέχεια, αφού και αυτοί για την ώρα είναι μία κρύο μία ζέστη.

Εκτίμηση: Γενικά είναι ένα ζευγάρι που δεν δίνει γκολ, αφού στα τελευταία πέντε παιχνίδια, τα τέσσερα τελείωσαν με 1-0. Κάπου εκεί βλέπω να πηγαίνει η ιστορία και αύριο, αφού η Γουέστ Χαμ έχει απουσίες και για αυτό θα ποντάρω στη διπλή των γηπεδούχων μαζί με το under, σε απόδοση 2.47 στο Pamestoixima.gr.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Σπάει η κατάρα στα Φιλαδέλφεια

Πάμε και στο εν Ελλάδι ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, στο ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ. Βίοι αντίθετοι στα δύο στρατόπεδα και ίσως, αντιστροφή ρόλων, αφού οι Θεσσαλονικείς έχουν αρκετά αγωνιστικά προβλήματα και οι Αθηναίοι αυτοί που… πετάνε. Η Ένωση θα παίξει για πρώτη φορά μεγάλο παιχνίδι στη Φιλαδέλφεια κόντρα στην τελευταία ομάδα που της έκανε ζημιά στο παλιό της σπίτι και μάλιστα εις διπλούν, αφού ο ΠΑΟΚ είχε πάρει διπλό και στο πρωτάθλημα (3-4) και στο Κύπελλο (0-1), το οποίο εν τέλει σήκωσε.

Έχει κάποια θέματα η γηπεδούχος, αφού οι Μοχαμάντι και Χατζισαφί θα είναι αμφότεροι αποστολή αλλά κανένας ενδεκάδα, αλλά το βάθος είναι ένα προσόν της φετινής ΑΕΚ και άρα λύσεις υπάρχουν. Το ίδιο δεν μπορεί να ειπωθεί και για τον ΠΑΟΚ, αφού οι απουσίες των Τσαούση, Λύρατζη και Ζίβκοβιτς θεωρώ πως θα παίξουν τον ρόλο τους.

Εκτίμηση: Η ΑΕΚ παίζει κόντρα σε πολλές κατάρες. Αντιμετωπίζει τη τελευταία ομάδα που… επέζησε στο «Νίκος Γκούμας», αλλά και αυτή που τα τελευταία πέντε χρόνια δεν μπορεί με τίποτα να λυγίσει. Τα προγνωστικά, όμως, πάνε υπέρ των συγκυριών και αυτές δίνουν στο «δικέφαλο» το αβαντάζ πριν τη σέντρα. Ίσως έχουμε… ξέσπασμα, αλλά επειδή μιλάμε για ντέρμπι θα είμαι πιο συγκρατημένος, βρίσκοντας τον συνδυασμό του άσου με το over 1,5 σε απόδοση 2.27, πάλι στο Pamestoixima.gr.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Combo
19:15
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ
1Χ & under 2,5
2.42
BET: 10 units
Combo
19:30
ΑΕΚ - ΠΑΟΚ
1 & over 1,5
2.27
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις