Με βραζιλιάνικο… περιτύλιγμα

Με βραζιλιάνικο... περιτύλιγμα

Γεια και χαρά σας απανταχού koubanezoi και χρόνια πολλά! Μετά το ωραίο ταμείο τη Παρασκευή, συνεχίζουμε σήμερα Κυριακή με μια ακόμα πρόταση. Θα πιάσω ένα πρωτάθλημα που δυστυχώς ή ευτυχώς δεν πιάνεται εύκολα. Μιλάω φυσικά για τους φίλους Βραζιλιάνους…

Το παιχνίδι που θα ασχοληθώ είναι το Ατλέτικο Μινέιρο – Σεαρά. Εξαιρετικά έχουν ξεκινήσει τη σεζόν οι γηπεδούχοι, κάνοντας το 2/2. Τη προηγούμενη αγωνιστική βρέθηκαν να χάνουν με 2-0 στο ημίχρονο από τη Κορίνθιανς, αλλά στο 2ο ημίχρονο ανέτρεψαν τη κατάσταση και πήραν τη νίκη με 3-2! Από την άλλη μεριά η Σεαρά δεν έχει ξεκινήσει πολύ καλά, έχοντας μια ήττα και μία ισοπαλία, αυτή της προηγούμενης αγωνιστικής απέναντι στη Γκρέμιο.

Στα αγωνιστικά τώρα και οι δύο ομάδες βασίζονται κυρίως στις επιθετικές τους γραμμές. Ποιοτικά η Μινέιρο σαφώς είναι καλύτερη, καθώς διαθέτει πιο πλήρη ομάδα σε όλες τις γραμμές. Σωστά φαβορί οι γηπεδούχοι, αλλά με αυτά που έχω δει στις πρώτες αγωνιστικές, δέχονται εύκολα φάσεις, καθώς η ομάδα ανεβαίνει συχνά πολύ ψηλά. Η Σεαρά έχει πολύ ποιοτική μεσοεπιθετική γραμμή, αλλά αμυντικά μπάζει γενικότερα και αυτό έχει πληρώσει στις πρώτες δύο αγωνιστικές.

Το over δίνεται σε τιμές αουτσάιντερ και δε καταλαβαίνω το λόγο. Εγώ βλέπω μια ευκαιρία εδώ και θα τη πάρω. Δύσκολα με αυτές τις επιθέσεις να μείνει χαμηλά το παιχνίδι. Η επιλογή του over σε συνδυασμό με το G/G, μου μοιάζει δώρο. Την επιλέγω και ας πάω πανηγυρικά κουβά.

Μονό

17:00 Ατλέτικο Μινέιρο – Σεαρά: Goal/goal & over 2,5 (2.75)

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις