Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, αποκλειστικά στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

Το Παγκόσμιο Κύπελλο ποδοσφαίρου, αποκλειστικά στον όμιλο ΑΝΤΕΝΝΑ

«Περιμένετε Μουντιάλ;» - Ζησ' το εδώ! Δες το παντού!

Με αφορμή το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022, που θα προβληθεί από τις 20 Νοεμβρίου έως και τις 18 Δεκεμβρίου από τον ΑΝΤ1 και το ΑΝΤ1+, ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ δημιούργησε τη διαφημιστική καμπάνια «Περιμένετε Μουντιάλ;».

Ο κύριος στόχος της είναι η ανάδειξη της μεγάλης προσμονής του κοινού για τη σημαντικότερη ποδοσφαιρική διοργάνωση του πλανήτη. Το τηλεοπτικό σποτ παρουσιάζει τη σουρεάλ συνθήκη αντρών σε… «ενδιαφέρουσα». Κάτω από την μπλούζα τους, όμως, δεν κρύβεται μια φουσκωμένη κοιλιά, αλλά η επίσημη μπάλα του Παγκοσμίου Κυπέλλου Ποδοσφαίρου 2022!

Ο Όμιλος ΑΝΤΕΝΝΑ πρωτοπορεί και προβάλλει, σε αντίθεση με το στερεότυπο του γεμάτου αδρεναλίνη ποδοσφαιρόφιλου άνδρα, το πρότυπο ενός ευαίσθητου και ρομαντικού άνδρα που βλέπει παθιασμένα Μουντιάλ. Η σύντροφός του είναι δίπλα του διαρκώς γιατί πολύ απλά τον καταλαβαίνει, συμμερίζεται τη χαρά του και απολαμβάνει το θέαμα μαζί του, συμμετέχοντας και αυτή ενεργά, όπως και πολλές ακόμα γυναίκες, στην προσμονή του «χαρμόσυνου» γεγονότος. Γιατί το Μουντιάλ απευθύνεται σε όλους!

Την καμπάνια επιμελήθηκε η διαφημιστική εταιρεία Frank&Fame, την παραγωγή ανέλαβε η Open Borders και τη σκηνοθεσία ο Μίλτος Πηλαλητός.

Δείτε τη διαφημιστική καμπάνια του Ομίλου ΑΝΤΕΝΝΑ για το Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου 2022 εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=Gi8EEr4nCMQ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις