Σε τρομερή φόρμα οι «αετοί»

προγνωστικά

Προγνωστικά από αρκετά πρωταθλήματα στην Ευρώπη αλλά και από την εξόρμηση του Παναθηναϊκού στον Βόλο έχει ο #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, πέρασε η δυάδα με την Λάτσιο να κερδίζει με 2-1 την Μίντιλαντ, ενώ η Ουνιόν Σεν-Ζιλουάζ βγήκε νικήτρια από το Μάλμε με 0-2. Αρκετά ματς με αρκετά γκολ βλέπω σήμερα αφού έχουμε τρομερά ζευγάρια που πιστεύω θα μας χαρίσουν ωραίο θέαμα. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάμε με την Άιντραχτ Φρανκφούρτης η οποία νίκησε την Τετάρτη την Μαρσέιγ με 2-1 και πλέον έχει αρκετές ελπίδες να είναι σε κάποια ευρωπαϊκή διοργάνωση. Σημερινός της αντίπαλος η Ντόρτμουντ η οποία κατάφερε και κράτησε ανέπαφη την εστία της με την Σίτι και πήρε τον πόντο που της έδωσε και μαθηματικά την πρόκριση στους «16». Ομάδες με όπλο την επίθεση τους αφού έχουν από τις καλύτερες επιθέσεις και από τις χειρότερες άμυνες στην κατηγορία. Ποντάρουμε στο goal/goal αφού περιμένω αμφότερες να παλέψουν για την νίκη.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

  • Μένουμε στην Γερμανία αλλά πηγαίνουμε μία κατηγορία κάτω με την Ντάρμσταντ να παίζει εκτός έδρας κόντρα στην Σαν Πάουλι. Οι γηπεδούχοι έχασαν και από την Αρμίνια με αποτέλεσμα να συμπληρώσουν μία νίκη στα τελευταία δέκα ματς. Οι φιλοξενούμενοι όμως βρίσκονται σε εντελώς αντίθετη κατάσταση αφού έχουν να ηττηθούν από την πρώτη αγωνιστική με αποτέλεσμα να βρίσκονται στην πρώτη θέση και να κυνηγούν το όνειρο του προβιβασμού. Ασόβαρη ομάδα η Σαν Πάουλι αλλά όταν παίζει ντέρμπι και με τα μεγαθήρια ξυπνάει και βρίσκει γκολ. Πρώτη επιλογή το goal/goal σε απόδοση 1.55 στην Novibet.

  • Στην Νορβηγία τώρα στην δεύτερη κατηγορία, η Ράουφος αντιμετωπίζει την Σόγκνταλ, η οποία δεν κατάφερε να μπει στα play-offs και μένει πέμπτη χρονιά μακριά από την πρώτη κατηγορία. Αδιάφορες και οι δύο ομάδες θα κοιτάξουν να χαρίσουν θέαμα σε αυτήν την τελευταία αγωνιστική.

  • Δεν αλλάζουμε πρωτάθλημα αλλά περιοχή αφού στο Όσλο η Γκρορούντ υποδέχεται την Ασάνε. Οι γηπεδούχοι υποβιβάστηκαν, ενώ οριακά σώθηκαν οι φιλοξενούμενοι. Ίδια σκεπτική με το προηγούμενο ματς αφού περιμένω ανοιχτό ποδόσφαιρο και όχι παιχνίδι σκοπιμότητας.

  • Ερχόμαστε στην Ελλάδα και στον Βόλο με την ομώνυμη ομάδα να αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μοιάζει με τρένο χωρίς φρένα αφού έχει 9/9 και είναι ήδη στο +10 από τον Ολυμπιακό. Σήμερα όμως αντιμετωπίζει την σκληρή ομάδα του Βόλου που μετράει μία ήττα στο πρωτάθλημα. Σκληρό ματς με λίγα γκολ βλέπω ειδικά μετά τον σοβαρό τραυματισμό του Αϊτόρ. Ποντάρουμε στο να δούμε το πρώτο γκολ μετά το 28′ το οποίο μας πληρώνει σε απόδοση διπλασιασμού στην stoiximan.

  • Περνάμε απέναντι στην Ιταλία και στο «Βία Ντελ Μάρε» της Λέτσε, η οποία θα υποδεχτεί την Γιουβέντους. Τραγική για ακόμη ένα ματς μακριά από το σπίτι της η «σιδηρά κυρία» με αποτέλεσμα να μην προκριθεί στο Champions League αλλά και να μην είναι καν σίγουρη στο αν θα παίξει Europa. Στο πρωτάθλημα είναι 8η και δεν χωράνε στραβοπατήματα αφού υπάρχει ήδη αρκετή γκρίνια από τον κόσμο προς τους παίκτες αλλά και προς το πρόσωπο του Αλέγκρι. Επιλέγουμε να μην ηττηθεί και να μην δούμε πάνω από τρία γκολ αφού αναμένω κλειστό παιχνίδι.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

  • Τέλος κλείνουμε με την αγαπημένη Ινδία η οποία δεν μας απογοητεύει. Πάλι με την Χαϊντεραμπάντ θα ασχοληθούμε αφού έχει καταφέρει να μείνει αήττητη και έχει κάνει την έδρα της φρούριο. Σημερινός της αντίπαλος η Γκόα η οποία και αυτήν δεν έχει ηττηθεί ακόμα αλλά έχει κάνει το ρεπό της. Δεν χάνουν οι κιτρινόμαυροι για αυτό ποντάρουμε στην νίκη τους με κάλυψη στο draw no bet.

Δυάδα απόδοσης 2.60
15:00
Χαϊντεραμπάντ - Γκόα
1 dnb
1.60
19:00
Λέτσε - Γιουβέντους
Χ2 & under 3,5
1.63
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.25
16:00
Γκρορούντ - Ασάνε
Goal/goal & over 2,5
1.50
16:00
Σόγκνταλ - Ράουφος
Over 2,5
1.50
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.40
19:30
Άιντραχτ Φρανκφούρτης - Ντόρτμουντ
Goal/goal
1.55
21:30
Σαν Πάουλι - Ντάρμσταντ
Goal/goal
1.55
BET: 25 units
Μονό
19:30
Βόλος - Παναθηναϊκός
Πρώτο γκολ μετά το 28'
2.00
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις