Στο 2.42 η μάχη της Λειψίας

προγνωστικά

Τρία παιχνίδια ξεχωρίζει από το πρόγραμμα του Σαββάτου ο #Bats, ξεπερνώντας τον διπλασιασμό.

Καλησπέρες σε όλους. Επιλογές από Γερμανία, Γαλλία και Ισπανία έχει το σημερινό μενού, με τα προγνωστικά μας να αφορούν τρία συνδυαστικά σημεία.

Προγνωστικά: Λειψία – Λεβερκούζεν

Τέσσερα σερί χωρίς ήττα στο πρωτάθλημα και οκτώ σε όλες τις διοργανώσεις έφτασε να έχει η Λειψία. Η δουλειά του Ρόζε αρχίζει να αποδίδει καρπούς και η ομάδα του ανεβαίνει σιγά-σιγά στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Έκανε υπερπροσπάθεια, βοηθήθηκε και από το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε στο 65’ και επανήλθε από το 3-0 για να πάρει την ισοπαλία στην έδρα της Άουγκσμπουργκ. Μεγαλύτερη εντύπωση προκάλεσε όμως το 3-2 επί της Ρεάλ μεσοβδόμαδα, με το οποίο έσπασε το αήττητο της «βασίλισσας» σε όλες τις διοργανώσεις φέτος.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Δεν μπορούμε να πούμε τα ίδια καλά λόγια και για τη Λεβερκούζεν. Οι «ασπιρίνες» αγνοούν τη νίκη εδώ και τέσσερις αγώνες, με τον Αλόνσο να έχει απολογισμό 1-2-2 από τότε που ανέλαβε. Ισοπαλία 2-2 με τη Βόλφσμπουργκ εντός, ίδιο σκορ και εκτός έδρας για το Champions League που τη διατήρησε ουραγό του ομίλου. Η Μπάγερ μοιάζει ομάδα χωρίς αρχή, μέση και τέλος και ακόμα ψάχνεται, σχεδόν Νοέμβριο μήνα. Επιθετικά γίνεται πιο αποτελεσματική σε σχέση με την αρχή της σεζόν αλλά η άμυνα συνεχίζει να αποτελεί «αγκάθι».

Η Λειψία μετράει έξι στα έξι εντός έδρας σε νίκες με over 2,5. Τα σερί είναι για να σπάνε όπως λένε, όμως εδώ δύσκολα μπορεί μια ομάδα όπως η Λεβερκούζεν (η οποία είναι χωρίς νίκη στα τελευταία έξι εκτός με παθητικό 16 γκολ) να το κατορθώσει αυτό. Άσος και over 2,5 η επιλογή μας, σε απόδοση 2.42 στο Pamestoixima.gr.

Στρασβούργο – Μαρσέιγ

Στη Ligue 1, το Στρασβούργο υποδέχεται τη Μαρσέιγ το βράδυ του Σαββάτου. Οι Μασσαλοί ταξιδεύουν σε μια έδρα όπου έχουν έξι σερί ματς χωρίς ήττα, απέναντι σε μια ομάδα που ακόμα δεν έχει κερδίσει στο γήπεδό της τη φετινή σεζόν. Και οι δύο βρίσκονται σε κακό «φεγγάρι», όμως τις χωρίζουν έντεκα θέσεις και 14 βαθμοί. Η μία νίκη σε δώδεκα αγωνιστικές δείχνει πως σίγουρα τα πράγματα δεν πάνε όπως τα περίμεναν στην πλευρά του Στρασβούργου, με την ομάδα να μπαίνει στην σεζόν με περισσή αισιοδοξία για κάτι καλό.

Όσο κι αν δεν πατάει καλά τον τελευταίο καιρό η ομάδα του Τούντορ, έχει πολλή ποιότητα για να συνεχίσει να χάνει παιχνίδια. Κόντρα σε μια ομάδα που παίζει καλύτερα εκτός απ’ό,τι εντός έδρας, έχει λογική να την στηρίξουμε. Το Χ2 & over 1,5 στο 1.83 της Novibet μας καλύπτει.

Βαλένθια – Μπαρτσελόνα

Ο αποκλεισμός από το Champions League σίγουρα έχει πέσει βαρύς στην Μπαρτσελόνα. Η ομάδα του Τσάβι στόχευε μέχρι και στην κατάκτηση του τροπαίου και τελικά αποκλείστηκε στη φάση των ομίλων πριν καν την τελευταία αγωνιστική. Φάνηκε η απογοήτευση στο 3-0 της Μπάγερν στο Camp Nou, ενώ ο Καταλανός τεχνικός έκανε ξεκάθαρα τα πράγματα: «θα έρθουν τα αποτελέσματα, αλλιώς θα έρθει άλλος προπονητής».

Πάντως στα εγχώρια δρώμενα οι «μπλαουγκράνα» τα πάνε καλά, με μοναδικό μελανό σημείο την ήττα από τη Ρεάλ. Η Βαλένθια είναι ένας αντίπαλος που διαθέτει μονάδες με ποιότητα, όμως σαν σύνολο είναι καταδικασμένη να μείνει περίπου στη μέση της βαθμολογίας. Η ήττα με 2-1 από τη Μαγιόρκα στο «Μεστάγια», και μάλιστα με ανατροπή έδειξε ακριβώς πόσο απέχει ακόμα από το επίπεδο που απαιτείται για να τερματίσει στις πρώτες θέσεις. Ευκαιρία για τους Καταλανούς να ξεσπάσουν και να παραμείνουν στο κυνήγι της «βασίλισσας». Το διπλό συνδυαστικά με το over 2,5 παίζεται άνετα στο 2.22 του Pamestoixima.gr.

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Combo
16:30
Λειψία - Λεβερκούζεν
1 & over 2,5
2.42
BET: 15 units
Combo
22:00
Στρασβούργο - Μαρσέιγ
Χ2 & over 1,5
1.83
BET: 20 units
Combo
22:00
Βαλένθια - Μπαρτσελόνα
2 & over 2,5
2.22
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις