Φαβορί που σκοράρουν και πληρώνουν έως 3.65

Scorakias

Ο #Scorakias επανέρχεται με προγνωστικά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και ποντάρει σε τρία ματς με ρίσκο έως 3.65.

Ο Scorakias επιστρέφει με προγνωστικά από τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα και συγκεκριμένα από  Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία, ποντάροντας σε φαβορί.

O Scorakias στηρίζει τους «ευρωπαίους»

Αφήσαμε πίσω μας μια αμιγώς ευρωπαϊκή εβδομάδα με αγώνες σε όλες τις διοργανώσεις. Πλέον κάθε κατεργάρης στον πάγκο του και εστιάζουμε στα εγχώρια πρωταθλήματα, ξεκινώντας από τη La Liga και την αναμέτρηση της Σεβίλλης με τη Ράγιο Βαγιεκάνο. Οι φιλοξενούμενοι τρέχουν ένα αρνητικό σερί εκτός έδρας με μόλις μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε ματς. Στις τέσσερις από αυτές τις περιπτώσεις βρέθηκαν πίσω στο σκορ. Αντίθετα η Σεβίλλη δείχνει να ξυπνάει και τα κατάφερε μια χαρά απέναντι στην Κοπεγχάγη μεσοβδόμαδα. Φαίνεται η αλλαγή στην ψυχολογία της ομάδας και τα αποτελέσματα είναι θέμα χρόνου να έρθουν και εντός συνόρων. Πρώτο γκολ Σεβίλλη λοιπόν… και δεύτερο μη σας πω!

Νέα super προσφορά χωρίς κατάθεση*

Λίγο νωρίτερα, στη γειτονική Ιταλία, η Λέτσε υποδέχεται τη Γιουβέντους και θέλει να εκμεταλλευτεί την κόπωση των φιλοξενούμενων και ενδεχομένως την απογοήτευσή τους από την ήττα στην Πορτογαλία από την Μπενφίκα. Μπορεί όμως να τα καταφέρει, ενώ έχει τη δεύτερη χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα; Η «Γιούβε» έχει άλλα περιθώρια απωλειών στη Serie A; Η απάντηση και στα δυο είναι «όχι», στα δικά μου μάτια και περιμένω από τους φιλοξενούμενους να προηγηθούν και άμα θέλουν, ας πάρουν και το παιχνίδι.

Κλείνουμε γαλλικά και με την αναμέτρηση του Στρασβούργου με τη Μαρσέιγ. Οι γηπεδούχοι έχουν ξεχάσει πότε κέρδισαν τελευταία φορά εντός έδρας. Από την άλλη η Μαρσέιγ είχε κάποια δύσκολα παιχνίδια το τελευταίο διάστημα σε Ευρώπη και πρωτάθλημα. Τώρα είναι η ευκαιρία της να επιστρέψει στις νίκες και να παραμείνει σε επαφή με τις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Πρώτο γκολ η Μαρσέιγ σχεδόν σε απόδοση διπλασιασμού, έχοντας και μία από τις καλύτερες και πιο σταθερές άμυνες του πρωταθλήματος και από εκεί ξεκινάει το πράγμα.

Δυάδα απόδοση 2.72
19:00
Λέτσε - Γιουβέντους
Anytime score: 0-1
1.58
19:30
Σεβίλλη - Ράγιο Βαγιεκάνο
Anytime score: 1-0
1.72
BET: 10 units
Fun Bet
19:30
Σεβίλλη - Ράγιο Βαγιεκάνο
Anytime score: 2-0
3.65
BET: 6 units
Μονό
22:00
Στρασβούργο - Μαρσέιγ
Anytime score: 0-1
1.92
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις