Τούρκικη «μάχη» με επιλογή του 1.93

προγνωστικά

Ο #Farantos συνεχίζει τα προγνωστικά του από την Euroleague δίνοντας μία πολύ ενδιαφέρουσα επιλογή από την αναμέτρηση της Ανατολού Εφές με την Φενερμαχτσέ.

Καλημέρα σε όλους. Τα σημερινά προγνωστικά μας από την Euroleague περιλαμβάνουν επιλογή από το μεγάλο τουρκικό ντέρμπι ανάμεσα στην Εφές και τη Φενέρ στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής.

Σημαντικά στοιχεία της αναμέτρησης

  • Τελευταία νίκη της Φενέρ στην έδρα της Εφές για την Euroleague ήταν στις 8/10/20 με 71-80. προγνωστικά
  • Στα 5 τελευταία παιχνίδια μεταξύ τους έχουν σκοράρει πάνω από 165 συνολικούς πόντους κατά μέσο όρο. προγνωστικά

Ανατολού Εφές

Ανάλυση: Ήττα-σοκ υπέστη η Εφές από την Μπούρσασπορ εκτός έδρας με 88-86 για την 4η αγωνιστική της TBSL (Turkey Basket Super Lig). Καθ΄ όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού η Εφές εκτός του ότι τα βρήκε σκούρα με την εξαιρετική Μπούσασπορ, έπαιζε και με τη φωτιά, όπου εν τέλει το πλήρωσε στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης.
Στην Euroleague έχει ρεκόρ 2-2, το όποιο θεωρητικά είναι καλύτερο ξεκίνημα από το περσινό (0-4). Προσπαθεί να παίξει γρήγορο μπάσκετ για να επιβληθεί στον αντίπαλο, αλλά ξεχνάει ότι το μπάσκετ είναι και άμυνα εκτός από επίθεση. Χρειάζεται βελτίωση σε αυτόν τον τομέα η πρωταθλήτρια Ευρώπης για να διεκδικήσει μία από τις τέσσερις θέσεις για το πλεονέκτημα έδρας στα play-off. Πρωταγωνιστές τις ομάδες μέχρι στιγμής είναι οι Κλάιμερν (20.3 π.- 5.5 ρ.- 3 α. Μ.Ο.) και Μίσιτς (19.5 π.- 2.5 ρ.- 8.3 α. Μ.Ο.).

Απουσίες: Εκτός παραμένει ο Λάρκιν (γκαρντ).

Tips

  • Στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχουν σημειωθεί 172 πόντοι κατά μέσο όρο ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Νικήτρια 1ης περιόδου στα 3/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Φενέρμπαχτσε

Ανάλυση: Εύκολη νίκη για την Φενερμπαχτσέ με 93-58 εκτός έδρας επί της Μανίσα για την 4η αγωνιστική της TBSL. Από την αρχή του αγώνα επιβλήθηκε επί της αντιπάλου της δίχως να δώσει ελπίδες να διεκδικήσει τη νίκη. Στην Euroleague έχει ρεκόρ 4-0, με το οποίο δείχνει πως χτίζει από νωρίς τις βάσεις για μια καλή πορεία στη διοργάνωση. Τις πρώτες τρεις νίκες τις πήρε με διψήφια διαφορά, ενώ με τη Βαλένθια δυσκολεύτηκε αρκετά (79-77). Οι εμφανίσεις της είναι πειστικές με πλουραλισμό στην επίθεση και εξαιρετική άμυνα.
Πρωταγωνιστές της μέχρι στιγμής πορείας της είναι οι Γουίλμπεκιν (13 π- 5.5 ρ.- 3 α. Μ.Ο.), Μότλεϊ (13 π.- 5.5 ρ.- 2.3 α. Μ.Ο.) και Καλάθης (11 π.- 4.8 ρ. – 7.3 α. Μ.Ο.).

Απουσίες: Εκτός παραμένουν οι Μπιέλιτσα (φόργουορντ) και Μπιμπέροβιτς (φόργουορντ).

Tips

  • Στα 5 τελευταία της παιχνίδια έχουν σημειωθεί 172 πόντοι κατά μέσο όρο ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Νικήτρια 1ης περιόδου στα 4/5 τελευταία της παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μονό
20:30
Ανατολού Εφές - Φενέρμαχτσε
over 159,5
1.93
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις