Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 28/10): Eυρωλιγκάτες επιλογές έως στο 1.60

ακτινογραφία κουπονιού

Ακτινογραφία κουπονιού (Παρασκευή 28/10): Διαβάστε γρήγορα και άμεσα τις σημαντικότερες ειδήσεις από τις ομάδες του κουπονιού.

Στη σημερινή ακτινογραφία κουπονιού παρουσιάζουμε τα πιο ενδιαφέροντα νέα από τους αγώνες της ημέρας, ώστε να είστε μελετημένοι πριν ποντάρετε σε οποιαδήποτε αγώνα.

Eρυθρός Αστέρας – Μπάγερν Μονάχου (20:00): Πρόκειται για τις δύο ομάδες που δεν έχουν νίκη ακόμα. Κανονικά τέτοια ματς δεν είναι για ποντάρισμα. Ο Ερυθρός στην έδρα του όμως είναι άλλη ομάδα. H Μπάγερν δεν έχει ρόστερ αντάξιο της διοργάνωσης και ήδη φαίνεται. Αναμένεται κλειστό παιχνίδι.  Ο άσος στο τίμιο 1.62 της Stoiximan.

Eφές Ανατολού – Φενερμπαχτσέ (22:00): Το μεγαλύτερο μπασκετικό ντέρμπι στην Τουρκία. Φέτος η Φενέρ δεν έχει καμία σχέση με πέρυσι. Υπό τον κόουτς Ιτούδη θέλει να διεκδικήσει το πρωτάθλημα και την είσοδο στο Final Four. Το πρώτο δείγμα με 4/4 είναι ενθαρρυντικό. Η Εφές του 2-2 έχει ανάγκη από μια μεγάλη νίκη. Έχασε στο πρωτάθλημα απ’ την Μπούρσασπορ κιόλας. Ομάδες με επιθετικό ταλέντο και στυλ.   Το over 155,5 στο 1.60 της Novibet αξίζει.

Bέρντερ Βρέμης – Χέρτα (21:30): Τρίτη σερί ήττα για την Βέρντερ αυτή της προηγούμενης εβδομάδος κόντρα στη Φράιμπουργκ. Νίκησε την κατώτερη Σάλκε και πήρε ανάσα η Χέρτα. Έξι σερί goal/goal για τους φιλοξενούμενους στο πρωτάθλημα. Δεν δίνει έμφαση η γηπεδούχος στην άμυνα. Το goal/goal στο 1.50  του Pamestoixima.gr είναι μικρό αλλά safe.

Μαγιόρκα – Εσπανιόλ (22:00): Δυο ομάδες που βρίσκονται στην μέση του βαθμολογικού πίνακα. Η Μαγιόρκα έβγαλε δύσκολο πρόγραμμα με Σοσιεδάδ, Σεβίλλη, Μπαρτσελόνα και Βαλένθια. Στο τελευταίο έκανε διπλό στο Μεστάγια. Μετριότατη η Εσπανιόλ μέχρι στιγμής. Μετά από καιρό οι γηπεδούχοι θα αντιμετωπίσουν μια ομάδα με τους ίδιους στόχους και θέλει τη δεύτερη σερί νίκη.   To 1X ΔΕ και under 3,5 στο 1.62 της Novibet συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες.

Λανς – Τουλούζ (22:00): Η εικόνα της Λανς είναι εξαιρετική. Τρεις νίκες σε πέντε παιχνίδια με ομάδες όπως η Μαρσέιγ και η Λυόν, χωρίς να δεχτεί γκολ μάλιστα. Βρίσκεται στην δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Η Τουλούζ με την αμυντική εικόνα που δείχνει φαντάζει απίθανο να πάρει κάτι σήμερα, απέναντι στη φορμαρισμένη γηπεδούχο. Ο άσος με το over 1,5  στο 1.85 του Pamestoixima.gr είναι μια χαρά.

 

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις