Συμφωνία της BeIN Sports με εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας

Συμφωνία της BeIN Sports με εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας

Η ΒeIN  ανακοίνωσε σήμερα ότι επέλεξε μια εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας  ως αποκλειστικό  συνεργάτη στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική.

Η ΒeIN, αθλητικός ραδιοτηλεοπτικός οργανισμός με έδρα το Κατάρ, που ήταν απαγορευμένος στη Σαουδική Αραβία μέχρι πέρυσι, ανακοίνωσε σήμερα ότι επέλεξε μια εταιρεία της Σαουδικής Αραβίας  ως αποκλειστικό  συνεργάτη στη Μέση Ανατολή και τη Βόρεια Αφρική, σε μια συμφωνία που σύμφωνα με αποκάλυψη πηγής στο Reuters έφτασε τα 150 εκατομμύρια  δολάρια.

Η BeIN Sports ανέφερε σε ανακοίνωσή της ότι υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία εκπροσώπησης μέσων SMC MC με έδρα το Ριάντ για όλα τα κανάλια της,  συμπεριλαμβανομένης της κάλυψης του Παγκοσμίου Κυπέλλου ποδοσφαίρου στο Κατάρ.

Η συμφωνία έρχεται σχεδόν δύο χρόνια αφότου η Σαουδική Αραβία και τρία άλλα αραβικά κράτη ανακοίνωσαν τον τερματισμό μιας διαμάχης με το Κατάρ που είχε οδηγήσει τα τέσσερα έθνη να διακόπτουν πολιτικούς, εμπορικούς και ταξιδιωτικούς δεσμούς με τη Ντόχα.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις