Οι 44 Γερμανοί του Φλικ

Μουντιάλ

Αποκάλυψη από τη γερμανική Bild, παρά το γεγονός πως η ομοσπονδία δεν ήθελε να δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των παικτών.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Bild, ο προπονητής της Γερμανίας Χάνσι Φλικ έχει ορίσει την προεπιλογή του για το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 στο Κατάρ.

Δεν αποτελεί έκπληξη, αρκετοί παίκτες της Μπάγερν Μονάχου είναι παρόντες. Συνολικά επτά παίκτες από το Rekordmeister ήταν οι Μάνουελ Νόιερ, Τζόσουα Κίμιχ, Λέον Γκορέτσκα, Σερζ Γκνάμπρι, Λερόι Σανέ, Τζαμάλ Μουσιάλα και Τόμας Μίλερ:

Συνολικά επιλέχθηκαν αρχικά 44 παίκτες. Ο Φλικ θα μειώσει τελικά τον αριθμό σε 26. Μερικά από τα πιο καυτά ονόματα στη λίστα περιελάμβαναν τον Γιουσούφα Μουκόκο της Μπορούσια Ντόρτμουντ, τον Μάριο Γκέτσε της Άιντραχτ Φρανκφούρτης και τον Φλόριαν Βιρτζ της Μπάγερ Λεβερκούζεν.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Ο πρώην σέντερ μπακ της Μπάγερν Μονάχου, Ματς Χούμελς, είναι επίσης στη προεπιλογή και θα μπορούσε να είναι μια παρουσία με εμπειρία στο τελικό ρόστερ εάν ο Φλικ αποφασίσει να τον επιλέξει. Υπάρχουν πολλά ενδιαφέροντα ονόματα στο συνολικό φύλλο και ο Φλικ σίγουρα έχει έναν ευχάριστο πονοκέφαλο μπροστά του.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις