Ξεχωρίζουν έδρες και κίνητρα

Ξεχωρίζουν έδρες και κίνητρα

Προγνωστικά από την πέμπτη αγωνιστική του Europa League, με τις ομάδες να παίζουν κομβικά παιχνίδια για την συνέχεια του θεσμού #Mertzanidis

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες, δεν ήταν και τόσο καλή η χθεσινή ημέρα παρόλο που περάσανε κάποια σημεία. Σήμερα όμως επιστρέφουμε στο αγαπημένο ποδόσφαιρο και συγκεκριμένα στο Europa League. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά τα οποία τα πιστεύω αρκετά σήμερα.

  • Ξεκινάμε με την Μπέτις η οποία ταξιδεύει μέχρι το Ράζγκραντ της Βουλγαρίας για να αντιμετωπίσει την Λουντογκόρετς. Θα προσπαθήσει να πάρει τουλάχιστον την ισοπαλία  που θα της δώσει και μαθηματικά την πρώτη θέση. Το τρομερό στατιστικό όμως της Λουντογκόρετς που έχει σκοράρει σε όλα της τα ματς εντός έδρας, δεν μπορούμε να το αγνοήσουμε και θα επιλέξουμε το goal/goal σε απόδοση 1.80 στην Novibet.

  • Συνεχίζουμε με την Ζυρίχη η οποία κάνει μία τρομερά κακή χρονιά και από εκεί που πέρσι πετούσε στα ουράνια αφού σήκωσε το πρωτάθλημα, τώρα βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο αφού είναι στην τελευταία θέση στον βαθμολογικό πίνακα. Δεν έχει κανένα περιθώριο να χαραμίζει τις δυνάμεις της αφού στόχος είναι η άνετη εξασφάλιση στο πρωτάθλημα. Ποντάρουμε στην σημερινή της αντίπαλο την Μπόντο Γκλιμτ η οποία με ισοπαλία εξασφαλίζει την συνέχεια της στην Ευρώπη.

  • Με ακόμα μία σκανδιναβική ομάδα θα ασχοληθούμε αφού πηγαίνουμε στο Μάλμε της Σουηδίας για το παιχνίδι της ομώνυμης ομάδας με την Σεν-Ζιλουάζ. Η Μάλμε έκανε μία αποτυχημένη χρονιά αφού κατάφερε και δεν νίκησε ούτε σε έναν από τους τελευταίους πέντε της αγώνες στο πρωτάθλημα με αποτέλεσμα να είναι οκτώ βαθμούς μακριά από κάποια θέση που οδηγεί σε ευρωπαϊκό θεσμό. Τα ίδια πάνω κάτω και στο Europa League αφού μοιάζει με σενάριο επιστημονικής φαντασίας για να προκριθεί. Ξέρουν που βρίσκονται οι παίκτες και θα κοιτάξουν να τελειώσουν με τις δύο αγωνιστικές εντός και εκτός συνόρων όσο πιο γρήγορα μπορούν. Παίρνουμε το διπλό με ασφάλεια στο draw no bet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

  • Στην γειτονική Ιταλία τώρα η Λάτσιο υποδέχεται την Μίντιλαντ για να καθαρίσει την πρόκριση στην επόμενη φάση αλλά και να κάνει το πρώτο βήμα για την εξασφάλιση της πρώτης θέσης. Ανώτερη η ομάδα της Ρώμης αν και λείπει ο Ιμόμπιλε θα βρει τον τρόπο της να πάρει το τρίποντο.

  • Τέλος κλείνουμε με τον Ερυθρό Αστέρα ο οποίος αντιμετωπίζει στο Βελιγράδι την τουρκική Τραμπζονσπόρ. Ακόμα μία ομάδα έδρας αφού έχει δεχτεί μόνο μία ήττα φέτος εντός και αυτήν ήταν κόντρα στην ομάδα του Μονακό. Σκληρό παιχνίδι περιμένω αλλά το ματς γέρνει προς τα μία κατεύθυνση, για αυτό επιλέγω την νίκη των γηπεδούχων με ασφάλεια στο draw no bet.

Μονό
19:45
Λουντογκόρετες - Μπέτις
Goal/goal
1.80
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
19:45
Ζυρίχη - Μπόντο Γκλιμτ
2 dnb
1.50
22:00
Ερυθρός Αστέρας - Τραμπζονσπόρ
1 dnb
1.55
BET: 30 units
Δυάδα απόδοσης 2.32
19:45
Λάτσιο - Μίντιλαντ
1
1.55
19:45
Μάλμε - Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
2 dnb
1.50
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις