Βασικοί εναντίον αλχημειών

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Τέλος το Champions League, στροφή σε Europa & Conference League για την στήλη του #Fidel.

Καλημέρες ή καλησπέρες. Δεν έχω αποφασίσει ποιο θα χρησιμοποιώ στις Fidelιές μου. Τι να γράψω για τα ψαγμένα προγνωστικά της Τρίτης; Πως η Σίτι μας κορόιδευε; Πως ο άλλος ο ανεκδιήγητος έκανε αλλαγή τον Χάαλαντ στο ημίχρονο; Ή που στο Σέλτικ – Σαχτάρ έχασαν αμέτρητες ευκαιρίες, μεταξύ άλλων και μία φάση που έλλειπε ο κίπερ των Σκωτσέζων και ο παίκτης των Ουκρανών έστειλε την μπάλα άουτ;

Με μία αναμέτρηση θα ασχοληθώ. Εκείνη του Ολυμπιακού απέναντι στην Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Ξεκινάω με λίγο ρεπορταζάκι. Αλίευσα από κάτι φίλους Γερμανούς πληροφορίες και έχω την πιθανή ενδεκάδα της Φράιμπουργκ. Όπως θα δείτε και εσύ, ουδεμία σκέψη για ροτέισον από τον κόουτς των γηπεδούχων. Για ρίξτε ένα βλέφαρο.

  • Φλέκεν – Σίλντιγια, Μ. Γκίντερ, Λίνχαρτ, Κρ. Γκίντερ – Εγκεσταϊν, Χέφλερ – Ντόαν, Κιερέ, Γκρίφο – Γκρέγκοριτς.

Εκτός για τους «ερυθρόλευκους» οι Παπασταθόπουλος, Σισέ, Βρσάλικο, Μαρσέλγο, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Χάμες Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Μπακαμπού, Κασάμι και Αγκιμπού Καμαρά. Και που θέλω να καταλήξω; Οι βασικοί της Φράιμπουργκ θα αντιμετωπίσουν τις αλχημείες του Μίτσελ. Και σε αυτά προσθέτω την κάκιστη εικόνα του Ολυμπιακού φέτος, αλλά και το γεγονός πως δεν έχει ακόμη ευρωπαϊκή νίκη.

Άσος με over 1,5 στο 1.75 από τη Novibet για τα ψαγμένα προγνωστικά μου. Το πιστεύω, έχω και το ρεπορτάζ υπέρ μου. Άντε να δούμε.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo
22:00
Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός
1 & over 1,5
1.75
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις