Έδρες και φαβορί που διπλασιάζουν…

προγνωστικά

Προγνωστικά από την Ευρώπη των «μικρών» για τον αναγνώστη, από τον #TheMagician σε αποδόσεις διπλασιασμού.

Καλημέρα σας, βραδιά Europa και Conference League σήμερα και ίσως αυτή να είναι η πιο σημαντική αγωνιστική, αφού μια νίκη ίσως δώσει πρόκριση αλλά μια ήττα μπορεί να σε στείλει σπίτι σου. Πάμε να δούμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά: Ομάδα για φίλημα

Ξεκινάμε τα προγνωστικά μας από τον αγώνα στην Σουηδία. Η Μάλμε απογοητεύει σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Στα τέσσερα παιχνίδια του ομίλου έχει μόνο ήττες και ως φυσιολογική απόρροια έχει αποκλειστεί. Στο πρωτάθλημα έχει μείνει από νωρίς μακριά από την διεκδίκηση του τίτλου ή των ευρωπαϊκών εισιτηρίων. Κίνητρο βαθμών δεν υπάρχει παρά μόνο μια καλή εμφάνιση μπροστά στους οπαδούς της.

Κίνητρο όμως έχει η φιλοξενούμενη ομάδα της Ουνιόν Σεντ Ζιλουάζ. Είναι πρώτη με δέκα βαθμούς ούσα αήττητη στα τέσσερα παιχνίδια του ομίλου. Τρεις νίκες και μια ισοπαλία από τον τελευταίο αγώνα εντός έδρας απέναντι στην Μπράγκα, όπου αν και έχανε με 1-3 στο ημίχρονο ισοφάρισε σε 3-3. Στο πρωτάθλημα από την άλλη έπαιζε ντέρμπι τετράδας απέναντι στην Κλαμπ Μπριζ και ήρθε ισόπαλη με 2-2 αν και έπαιζε από το 14′ με παίχτη λιγότερο. Θέλει νίκη για να κλειδώσει την πρόκριση και την πρώτη θέση.

Οι Βέλγοι αποτελούν πολύ καλύτερο σύνολο από αυτό των Σουηδών. Έχουν κίνητρο στον αγώνα και γι’ αυτό θα κρατήσουμε το διπλό σε απόδοση 2.09 στη Νovibet.

Μονόδρομος η νίκη

Μεταφερόμαστε δίπλα στην Φινλανδία. Η Ελσίνκι έχει έναν βαθμό στον όμιλο, αυτόν που κατέκτησε την προηγούμενη αγωνιστική εντός έδρας κόντρα στη Λουντογκόρετς αλλά ηττήθηκε από Ρόμα (εκτός) και Μπέτις (εντός). Ουσιαστικά αδιάφορη αφού ακολουθεί και το παιχνίδι μέσα στην Ανδαλουσία. Εντός συνόρων έχει χάσει την δυναμική της τελευταία. Για να έχει ελπίδες πρόκρισης τουλάχιστον ως τρίτη, πρέπει να κερδίσει σήμερα.

Αυτή που καίγεται είναι η Ρόμα. Έπρεπε να πάρει βαθμό ή βαθμούς κόντρα στην Μπέτις εκτός έδρας και έφυγε με την ισοπαλία (1-1) στην τέταρτη αγωνιστική στη φάση των ομίλων. Χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη σήμερα για την πρόκριση στην επόμενη φάση. Στο πρωτάθλημα δεν κατάφερε να κόψει την φόρα της Νάπολι και μετά από τρία σερί νικηφόρα αποτελέσματα έχασε στην Ρώμη με 0-1. Στο πρώτο παιχνίδι μεταξύ των δυο ομάδων η Ρόμα επικράτησε εντός έδρας με 3-0. Δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα για τους φιλοξενούμενους που θα μπουν για να πάρουν το ματς από την αρχή του παιχνιδιού.

Στα εννέα εκατομμύρια και κάτι η συνολική αξία της γηπεδούχου, κοντά στα 400 αυτή της Ρόμα. Τα λεφτά δεν παίζουν βέβαια πάντα τόση σημασία αλλά η διαφορά των δυο ομάδων είναι μεγάλη. Το διπλό & over 1,5 το βρίσκουμε σε χαμηλές τιμές γι’ αυτό και πάμε ένα βήμα παρακάτω και κρατάμε το διπλό & over 2,5 απόδοση 2.00 στη Νovibet.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Προγνωστικά: Επιθέσεις – φωτιά

Με το απόλυτο στον όμιλο η Γουέστ Χαμ και με τρία στα τέσσερα παιχνίδια της over 2,5 έχει προκριθεί στη επόμενη φάση. Έχει δώδεκα βαθμούς και με ισοπαλία σήμερα κλειδώνει την πρώτη θέση. Βέβαια πρέπει να γίνουν αρκετά θαύματα για να χάσει την πρώτη θέση. Επιθετικά έχει βρει ρυθμό και μετά το μουδιασμένο ξεκίνημα στο πρωτάθλημα, πλέον βρίσκει συνεχόμενες νίκες. Ο προπονητής της Μόγιες αναμένεται να ξεκουράσει μερικούς βασικούς παίχτες ενόψει του δύσκολου εκτός έδρας παιχνιδιού που ακολουθεί με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Η Σίλκεμποργκ από την άλλη στα δυο τελευταία παιχνίδια (εντός-εκτός) με αντίπαλο την Στεάουα Βουκουρεστίου σκόραρε από πέντε τέρματα και από τους μηδέν βαθμούς πήγε στην δεύτερη θέση και τους έξι. Ακολουθεί με τέσσερις η Άντερλεχτ η οποία παίζει εντός έδρας.  Επιθετικά και αυτή δείχνει πολύ ανεβασμένη με πέντε συνεχόμενα goal/goal, τα τέσσερα από αυτά με over 2,5 στο πρωτάθλημα Δανίας. Πολύ πιθανόν να εκμεταλλευτεί την απουσία βασικών παιχτών από τους Άγγλους και να κερδίσει βαθμό σκοράροντας τουλάχιστον ένα τέρμα.

Χορταστικό ήταν και το παιχνίδι του πρώτου γύρου στην Δανία με τους Άγγλους να κερδίζουν τελικά με 2-3. Αντίστοιχα, από το σημερινό παιχνίδι θα κρατήσουμε το goal/goal & over 2,5 σε απόδοση 2.27 στο Pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 4.18
19:45
Μάλμε - Ουνιόν Σεν Γκιλουάζ
2
2.09
22:00
Ελσίνκι - Ρόμα
2 & over 2,5
2.00
BET: 20 units
Μονό
22:00
Γουέστ Χαμ - Σίλκεμποργκ
Goal/goal & over 2,5
2.27
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις