Επιμονή σε Τότεναμ και Νάπολι

προγνωστικά

Ο #Agritakis επανέρχεται στα προγνωστικά δίνοντας μία πολύ δυνατή δυάδα από τις σημερινές αναμετρήσεις του UEFA Champions League

Καλημέρα σε όλη τη (στοιχηματική) παρέα. Λίγες ημέρες μετά το επιτυχημένο 2/2 (Νάπολι και Τότεναμ έκαναν το… χρέος τους) η στήλη επιστρέφει δίνοντας προγνωστικά τα οποία αφορούν τις ίδιες ακριβώς ομάδες με τη περασμένη εβδομάδα. Πάμε να δούμε τις επιλογές μας με περισσότερη λεπτομέρεια!

Τότεναμ – Σπόρτινγκ Λισαβόνας

Η εικόνα της Τότεναμ, σε αρκετά φετινά της παιχνίδια, δεν είναι πειστική. Παρά το πολύ καλό ξεκίνημα της στην Αγγλία η ομάδα του Αντόνιο Κόντε δεν έχει σταθεροποιήσει την απόδοση της, δυσκολεύεται σημαντικά στα θεωρητικά… «εύκολα» παιχνίδια ενώ προέρχεται από την εντός έδρας ήττα από τη Νιούκαστλ στην έδρα της το περασμένο Σαββατοκύριακο (1-2). Όσον αφορά την Ευρώπη οι «πετεινοί» βρήκαν τον τρόπο να μαζέψουν 7 πόντους χωρίς να εντυπωσιάσουν. Κάτι τέτοιο θα επιδιώξουν και σήμερα. Οι Λονδρέζοι έχουν την ποιότητα να εκμεταλλευτούν τις φάσεις που θα τους παρουσιαστούν ενώ απέναντι θα βρουν μία ομάδα με ουκ ολίγες απουσίες. Έτσι θα εστιάσουμε στον άσο της Τότεναμ και θα τον συνδυάσουμε με το over 2,5 το οποίο δίνεται σε απόδοση 2.10 στη Novibet λαμβάνοντας υπόψη (και) τα αμυντικά προβλήματα αμφότερων των ομάδων.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Νάπολι – Ρέιντζερς

Η ξέφρενη πορεία της Νάπολι σε Ιταλία και Ευρώπη είναι λίγο έως πολύ γνωστή. Το ίδιο ισχύει και για το ποδόσφαιρο το οποίο αποδίδει στον αγωνιστικό χώρο το σύνολο του Λουτσιάνο Σπαλέτι. Οι «παρτενοπέι» έχουν εξασφαλίσει την πρόκριση από την προηγούμενη αγωνιστική μετά το 4-2 επί του Άγιαξ. Η σημερινή κόντρα με την Ρέιντζερς δεν χωράει… προγνωστικά ως προς τον νικητή. Ναι μεν δεν αποκλείεται η γηπεδούχος ομάδα να παρουσιαστεί με αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο, παρόλα αυτά η Ρέιντζερς δείχνει ότι δεν είναι για τα… «δόντια» του Champions League. Δεδομένης της πολύ μικρής τιμής του άσου της Νάπολι καταλήγουμε στο Ο 3,5 γηπεδούχου με απόδοση 1.92 στην Novibet.

Δυάδα 4,01
22:00
Τότεναμ - Σπόρτινγκ Λισαβόνας
1 & over 2,5
2.10
Νάπολι - Ρέιντζερς
Over 3,5 γηπεδούχου
1.92
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις