Μπαρτσελόνα-Μπάγερν με Stoiximan Master & 3.40

Μπαρτσελόνα-Μπάγερν με Stoiximan Master & 3.40

Τελευταία ευκαιρία για Μπαρτσελόνα, παίζεται μια πρόκριση στο Λονδίνο! Ανάλυση και προγνωστικά.

Και μόνο λόγω ονομάτων, η αναμέτρηση Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης, σε μία αναμέτρηση που έρχεται με Stoiximan Master: Βρίσκεις το τελικό σκορ και τον πρώτο σκόρερ στο παιχνίδι και κερδίζεις*!

Stoiximan Master: Διεκδικείς έως 10.000€ εντελώς δωρεάν* σε ένα παιχνίδι!

Υπάρχει και βαθμολογικό background στην κόντρα του ‘Camp Nou’, έστω κι αν είναι πολύ διαφορετικό για τις δύο ομάδες. Στην τρίτη θέση του Group C οι Καταλανοί με τέσσερις βαθμούς.

Επί της ουσίας έχασαν την διπλή μάχη με την Ίντερ και βρέθηκαν στο -3 από την δεύτερη θέση, έτσι δεν τους φτάνει απλά ένα δικό τους τρίποντο απέναντι στους Βαυαρούς αλλά και στραβοπάτημα των ‘νερατζούρι’. Δύσκολα πράγματα, αλλά και απολύτως ξεκάθαρα. Στη La Liga η Μπαρτσελόνα είναι στο κυνήγι της πρωτοπόρου Ρεάλ Μαδρίτης. Μετά το 3-0 επί της Βιγιαρεάλ ήρθε και το 4-0 κόντρα στη Μπιλμπάο, με τους ‘μπλαουγκράνα’ να διατηρούνται σε απόσταση τριών βαθμών από την κορυφή.

Stoiximan Top-Up: Νέα μέθοδος κατάθεσης για τον Stoiximan λογαριασμό σου στα καταστήματα ΟΠΑΠ!

Η Μπάγερν με 4/4 ξεμπέρδεψε ήδη με την υπόθεση πρόκριση στο Group C. Ουσιαστικά και με την πρώτη θέση, αφού το +5 από την δεύτερη Ίντερ προϋποθέτει μια αγωνιστική… αυτοκτονία για να ανατραπεί. Σε πολύ καλή κατάσταση η ομάδα του Γιούλιαν Νάγκελσμαν, αήττητη σε επτά παιχνίδια για πρωτάθλημα, Ευρώπη, Κύπελλο, με απολογισμό έξι νίκες και μια ισοπαλία σε αυτό το διάστημα. Ανέβηκε στην δεύτερη θέση της Bundesliga με 22 βαθμούς και στο -1 πλέον από την πρωτοπόρο Ουνιόν Βερολίνου.

Σπουδαίο ματς στη Βαρκελώνη. Νίκη και μόνο νίκη το σύνθημα της Μπαρτσελόνα μπας και καταφέρει να μείνει ζωντανή, έναν βαθμό για να κλειδώσει και την πρωτιά θέλει η Μπάγερν. Μεγαλύτερο το κίνητρο για τους γηπεδούχους, ωστόσο οι Βαυαροί είναι ακόμη πιο επικίνδυνοι όταν δεν έχουν πίεση. Προϋποθέσεις για θέαμα στο ‘Camp Nou’, το στοίχημα over 1,5 γκολ και στα δύο ημίχρονα στο 3.40 της Stoiximan.

Με τεράστιο ενδιαφέρον εξελίσσεται η μάχη της πρόκρισης από το Group D του Champions League. Τότεναμ 7, Μαρσέιγ 6, Σπόρτινγκ 6 και Άιντραχτ με 4 βαθμούς, έχουν ανοιχτούς λογαριασμούς δύο στροφές πριν το φινάλε του ομίλου. Και είναι ξεκάθαρο πως όλα μπορούν να ανατραπούν.

Η Τότεναμ πάντως έχει την ευκαιρία να πάει ξέγνοιαστη στην τελευταία αγωνιστική. Με την προϋπόθεση να επικρατήσει της Σπόρτινγκ. Σε αυτό το σενάριο οι Spurs εξασφαλίζουν το ένα εκ των δύο εισιτηρίων της πρόκρισης και μένει ανοιχτή μονάχα η μάχη της πρώτης θέσης.

Η ομάδα του Κόντε ωστόσο φτάνει στο ματς με κακή ψυχολογία, καταπόνηση και απουσίες. Η εντός έδρας ήττα 1-2 από τη Νιούκαστλ έφερε ξανά στην επιφάνεια τις παιδικές ασθένειες της Τότεναμ ανασταλτικά.
Της στέρησε την δυνατότητα να πλησιάσει την κορυφή και την βάζει σε άμεσο κίνδυνο για την τετράδα. Όσο οι Κουλουσέφσκι – Ρισάρλιζον παραμένουν εκτός δράσης, οι επιλογές του Κόντε στην επίθεση μειώνονται απελπιστικά.

Και για τη Σπόρτινγκ το παιχνίδι είναι κομβικό στη μάχη της πρόκρισης. Μόνο που με τον τρόπο που έχει διαμορφωθεί το πρόγραμμα, για τους Πορτογάλους θα είναι σημαντικός και ο βαθμός της ισοπαλίας, κρατώντας την αγωνία για το φινάλε.

Έδειξε να περνάει μια αγωνιστική κοιλιά το προηγούμενο διάστημα η Σπόρτινγκ, έβγαλε αντίδραση στο 3-1 επί της Κάζα Πία στη Liga Portugal και ανέβηκε στην 4η θέση με 19 βαθμούς. Μπραγκάντσα, Κόατες, Νέτο και Σεντ Τζαστ είναι νοκ άουτ με τραυματισμό. Αμφίβολος ο Εσγκάιο.

Πραγματικά μεγάλο το παιχνίδι στο Λονδίνο και υπερβολικός ο φαβοριτισμός της Τότεναμ. Σύμφωνοι, η δυναμική της αγγλικής ομάδας θεωρητικά είναι μεγαλύτερη, τη στιγμή που αναζητά εναγωνίως αντίδραση μετά τις εντός συνόρων αποτυχημένες εμφανίσεις.

Η Σπόρτινγκ όμως βολεύεται σε ματς που παίζει πίσω από τη μπάλα και έχει την ικανότητα να χτυπά στην κόντρα. Μπορεί να σκοράρει στο Λονδίνο και να δώσει μια άγρια ομορφιά στην αναμέτρηση. Το στοίχημα Goal/Goal & over 3,5 σε απόδοση 3.05 στη Stoiximan.

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις. Οι αποδόσεις ενδέχεται να υπόκεινται σε αλλαγές.

Ήρθε το Watch and Bet στη Stoiximan!

Παρακολουθείς το ματς LIVE στο κινητό και δεν θες να χάσεις στιγμή; Ήρθε το Watch and Bet στη Stoiximan όπου μπορείς να ποντάρεις βλέποντας ταυτόχρονα το παιχνίδι! Εύκολα & γρήγορα, με μία κίνηση! Περισσότερες πληροφορίες εδώ

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις