ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΕ ΔΩΡΑ* ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΗΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ

Η βραζιλιάνικη τριπλέτα του 2002

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΞΕΚΙΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ 100 ΒΙΒΛΙΚΑ ΔΩΡΑ*!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

Η βραζιλιάνικη τριπλέτα του 2002

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Παρασκευής με μπάλα, μπάσκετ και βόλεϊ έως 7.90!

προγνωστικά μπάσκετ

Λάθος όριο στο Λονδίνο

Προγνωστικά από Γαλλία και Ισπανία με την εικόνα να δείχνει δυο παίκτες από το γαλλικό πρωτάθλημα.

Επιστροφή στη δράση με δυάδα από Γαλλία και Ισπανία

Προγνωστικά τσάμπιονσιπ με την ομάδα της Λιντς στην εικόνα.

Έχει πολύ ζουμί η Championship

Προγνωστικά βόλεϊ με τις ομάδες Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ στην εικόνα.

Στο Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ με 7άρι!

προγνωστικά αγγλία 1 και Ligue 1 με παίκτη της Λιλ να είναι στην εικόνα.

Πέφτουν κορμιά στο «Πιέρ Μορούα»

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Λιλ – Λανς: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

Over 2,5 ημέρας που διπλασιάζει για Κυριακή 03/03/24.

Το over 2,5 της ημέρας (29/3)

το bet builder της ημέρας

Το Bet Builder της ημέρας (29/3)

Ουκρανία - Ιταλία ανάλυση και προγνωστικά αγώνα

Βίρτους Μπολόνια – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΓΝΩΡΙΜΙΑΣ: ΚΩΔΙΚΟΣ 200FS

Η βραζιλιάνικη τριπλέτα του 2002

Μουντιάλ

Ίσως από τις πιο ενυπωσιακές εκδόσεις της Βραζιλίας, αυτή του Μουντιάλ 2002 στα γήπεδα της Ιαπωνίας και της Νότιας Κορέας.

Στις 12 Ιουλίου του 1998, η Γαλλία νικάει με 3-0 την Βραζιλία και σηκώνει στο Παρίσι το παγκόσμιο κύπελλο. Δάκρυα, απορία και απογοήτευση στα βλέμματα των παικτών, των οπαδών και όλων των υποστηρικτών της Εθνικής Βραζιλίας. ιστορίες Μουντιάλ

Στα γήπεδα της Κορέας και της Ιαπωνίας ξεκινάει Το 17ο Παγκόσμιο Κύπελλο και το φαινόμενο με την παρέα του έχει όλα τα φώτα πάνω του. Ο Φελίπε Σκολάρι δεν είχε ένα βαθύ και πλήρες ρόστερ. Για την ακρίβεια στον πάγκο δε είχε κάποιο ιδιαίτερο ταλέντο εκτός από τον Ντενίλσον και τον Κακά, ο οποίος δεν πήρε λεπτό συμμετοχής στο παγκόσμιο κύπελλο.

Όμως είχε μία εντεκάδα με αρκετή χημεία, ποιότητα και κυρίως πάθος…

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η ΕΝΤΕΚΑΔΑ

Κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Μάρκος ένας μέτριος τερματοφύλακας ο οποίος όμως έκανε ένα εξαιρετικό Μουντιάλ. Για να καταλάβουμε το φορμάρισμα του είχε αφήσει στον πάγκο τον Ντίντα και τον Σέρνι, μεγάλα ονόματα για την εποχή.

Στην άμυνα υπήρχαν τρείς στόπερ, όχι κάτι το σπουδαίο και οι τρεις αλλά είχαν μοναδική συνεργασία και αλληλοκάλυψη. Λούσιο, Τζούνιορ και Εντμίλσον αποτελούσαν την τριάδα μπροστά από τον Μάρκος.

Στα πλάγια μπακ είχαμε απίστευτη κλάση. Καφού και Ρομπέρτο Κάρλος ήταν από τους πιο σημαντικούς παίκτες του Σκολάρι. Ο Πρώτος ήταν περισσότερο αμυντικός, κατάπινε χιλιόμετρα και ήταν παντού μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Ο Δεύτερος είχε την ντρίπλα, το ανέβασμα και φυσικά το σούτ.

Στο κέντρο τα πράγματα ήταν λίγο διαφορετικά. Από την μία ο Ζιλμπέρτο Σίλβα που μερικά χρόνια αργότερα έρχονταν στον ΠΑΟ. Ήρεμη δύναμη, έκανε την δουλειά που δεν φαινόταν. Από την άλλη ο Κλέμπερσον. Ήταν σχεδόν παντού μέσα στο γήπεδο, έκλεβε μπάλες, έκοβε και δεν έχανε καμία μονομαχία.

Η ουσιαστική δύναμη της Βραζιλίας ήταν στις μπροστινές θέσεις. Τα 3 “R” έπνιγαν κάθε αντίπαλο, κάθε άμυνα. Με ενέργειες βγαλμένες από κασέτα βίντεο-γκειμ, συνεργασίες που σε έκαναν να ζαλιστείς, ποιότητα απερίγραπτη και κυρίως πάθος που έβγαινε σε κάθε φάση και κάθε στιγμή.

Ο Ριβάλντο ήταν το μυαλό της επίθεσης, παρότι την όση κριτική δέχτηκε για τους θεατρινισμούς του στο παιχνίδι με την Τουρκία, ήταν εκείνος που έδινε την κατεύθυνση στην επίθεση της Βραζιλίας.

Ο Ροναλντίνιο ήταν η τεχνική. Ντρίπλες, πολύ ωραία τεχνική κατάρτιση και ωραία γκολ (Ποιος μπορεί να ξεχάσει το γκολ στον Σίμαν?).

Τέλος το βαρύ όνομα. Ο Ρονάλντο. Το φαινόμενο τα έκανε όλα. Άριστος τεχνικά, ήταν ένας κινούμενος διάβολος για τις αντίπαλες άμυνες . Δεν είχε ποτέ του άγχος, το έβλεπε σαν παιχνίδι το να βάζει την μπάλα στα δίχτυα. Ήταν τόσο μαγευτικός που κανένας δεν αμφισβήτησε ποτέ την κλάση του.

Η συνεισφορά τους στην Βραζιλία ήταν τόσο χαρακτηριστική που μόλις σε τρεις περιπτώσεις, σκόραρε άλλος παίκτης εκτός αυτής της τριάδας σε εκείνο το παγκόσμιο κύπελλο.

ΤΟ ΤΟΥΡΝΟΥΑ

Η Σελεσάο κλήθηκε να αντιμετωπίσει της Τουρκία, Κίνα και Κόστα Ρίκα σε έναν φαινομενικά εύκολο όμιλο. Στην πρώτη αναμέτρηση της βγήκε η ψυχή ώστε να νικήσει και με ανατροπή κιόλας τους Τούρκους.

Στα επόμενα παιχνίδια τα πράγματα έγιναν πιο απλά. Εύκολες νίκες με Κίνα και Κόστα Ρίκα για η αρμάδα του Σκολάρι έφυγε για τους 16.

Εκεί βρήκε το αρκετά προετοιμασμένο Βέλγιο που για 67′ λεπτά κράτησε ανέπαφη την εστία του, μέχρι να έρθουν οι Ριβάλντο και Ρονάλντο να σκοράρουν και να στείλουν την Βραζιλία στους οκτώ. Στον προημιτελικό αντιμετώπισε την Αγγλία, σε μια κλασική μουντιαλική μονομαχία. Τα λιοντάρια άνοιξαν το σκορ στο 23′ με τον Οουέν ενώ στο 45′ είχε ισοφαρίσει ο Ριβάλντο. Στο 50′ η Βραζιλία κερδίζει φάουλ. Τότε η τέχνη του Ροναλντίνιο ξεδιπλώνεται μπροστά στα μάτια μας. Ένα απίστευτα μοναδικό γκολ σκοράρει ο βραζιλιάνος και τότε όλοι αρχίζουν και καταλαβαίνουν ότι ο Ρόνι θα αποτελέσει μέρος του Πάνθεον του ποδοσφαίρου. Εάν και μετά από λίγα λεπτά αποβάλλεται με κόκκινη κάρτα, ο Ροναλντίνιο έχει κερδίσει την στιγμή του.

Αφού πέρασε και την Αγγλία στον ημιτελικό συναντά την Τουρκία ξανά. Η Ποιότητα της Σελεσάο δεν θα κρυφτεί και η Βραζιλία θα επικρατήσει με 1-0 με γκολ του Ρονάλντο στο 49′.

Ο τελικός είχε φτάσει. Απέναντι της η Γερμανία. Μια ομάδα χωρίς αστέρια που στηριζόταν στην ομαδική δουλειά. Όμως ένα λάθος του Καν, στοιχίζει καθώς δεν μπλοκάρει την μπάλα μετά από ένα σουτ του Ριβάλντο και το φαινόμενο κινείται αστραπιαία και δίνει την λύση για την Βραζιλία. Το 2-0 γίνεται από τον ίδιο λίγο αργότερα και το Μουντιάλ ανήκει στην Σελεσάο.

Novibet – Το Cash Out* όπως θα ήθελες να είναι

Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ

Ο Σκολάρι ήταν ένας ποδοσφαιράνθρωπος. Μπορεί σαν ποδοσφαιριστής να μην έπιασε αλλά κατάφερε στην προπονητική του καριέρα να προπονήσει όλες τις μεγάλες ομάδες της χώρας του.

Το 2002 ήρθε και εκείνου η στιγμή, αφού χειρίστηκε πανέξυπνα το πολύ μεγάλο ρόστερ αυτής της ομάδας. Ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος, στην κατάλληλη ομάδα, την κατάλληλη χρονιά.

Στην συνέχεια στην καριέρα του ακολούθησαν διάφορες αποτυχίες. Έφυγε από την Βραζιλία και πήγε στην Πορτογαλία. Ήττα σε τελικό Γιούρο από την Ελλάδα, ήττα το 2006 σε ημιτελικό Μουντιάλ από την Γαλλία και κυρίως το τραυματικό 1-7 το 2014 στον πάγκο της Βραζιλίας από την Γερμανία.

Βέβαια δεν χάνει την διάθεση του για ποδόσφαιρο και σήμερα στα 71 του βρίσκεται στον πάγκο της Κρουζέιρο.

Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΒΡΑΖΙΛΙΑΣ ΜΟΥΝΤΙΑΛ

Η Βραζιλία η μετέπειτα πορείες της σε Μουντιάλ ήταν κάπως απογοητευτικές.

Ήττα από την Γαλλία το 2006 στους 8 στο τελευταίο Μουντιάλ του Ρονάλντο, ήττα από την Ολλανδία στους 8 το 2010, μια ήττα που δεν την περίμεναν αρκετοί.

Το ιστορικό 1-7 βέβαια παραμένει έως και σήμερα ανεξίτηλο στις μνήμες των Βραζιλιάνων οπαδών, όπου η ομάδα δέχθηκε μέσα στην έδρα της το 2014.

Στο τελευταίο Μουντιάλ η Βραζιλία αντιμετώπισε το Βέλγιο, ηττήθηκε με 1-2 δίκαια καθώς το Βέλγιο διέθετε τρομακτική ομάδα.

Στο ερχόμενο Μουντιάλ υπάρχει αισιοδοξία, καθώς η Σελεσάο κατέκτησε το Κόπα Αμέρικα το 2019 και πολλά από τα αστέρια της θα είναι στην ιδανική ηλικία ώστε να έχουν και το ταλέντο και την εμπειρία για να φτάσουν ψηλά σε ένα παγκόσμιο κύπελλο.

ΕΝ ΟΛΙΓΟΙΣ…

Η ομάδα του 2002, ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να διαλέξει για να δει ένας ποδοσφαιρόφιλος. Διέφερε από τις άλλες. Ίσως να μην ξαναυπάρξει Βραζιλία σαν εκείνη την εθνική ομάδα.

Η Βραζιλία του 2002 μας έκανε να πιστέψουμε στην μαγεία…

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις