Ο Χάαλαντ και τα παιδιά του

ψαγμένα προγνωστικά

Ψαγμένα προγνωστικά: Ο #Fidel καταπιάνεται με το κουπόνι της Τρίτης και τζογάρει σε Γερμανία και Σκωτία ενόψει Champions League.

Καλημέρες σε όλο τον κόσμο. Όμορφα εκκίνησε για τη στήλη και τις Fidelιές μου το Σάββατο, πέρασε η Σέλτικ. Κατώτερος των περιστάσεων ο Ατρόμητος, δεν σκόραρε, έχασε τα μαλλιά της κεφαλής του Μαυρομάτη και δεν πέρασε το αμφίτερμα, ενώ το ασιατικό over 2 πήγε μονάδα. Προχωράμε με τα ψαγμένα προγνωστικά της Τρίτης.

Ξεκινώ από τη Γερμανία, με την Ντόρμουντ να υποδέχεται τη Μάντσεστερ Σίτι. Σκληρό καρύδι οι Γερμανοί στο πρώτο μεταξύ τους, λύγισαν όμως στο τέλος και ηττήθηκαν με 2-1. Και τους πίστεψα τότε, στο live μας στο telegram, δεν με δικαίωσαν. Η Ντόρτμουντ μετράει άλλωστε οκτώ σερί ήττες απέναντι σε αγγλικές ομάδες στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Στο ρελαντί εκτιμώ πως θα παίξει η ομάδα του Πεπ, κλασικά πίεση ψηλά και γρήγορη ανάκτηση κατοχής και τον μπομπέρ Χάαλαντ να εκτελεί. Δύο combo στα ψαγμένα προγνωστικά μου, το ένα με τεμάχια και το άλλο με έμφαση στον Νορβηγό.

Προχωρώ και εις την Σκωτία. Σέλτικ εναντίον Σαχτάρ. Η ομάδα του κόουτς Ποστέκογλου απέδειξε -και- απέναντι στην Χαρτς πως σκοράρει κατά ριπάς, αλλά αμυντικά… δεν. Δεν υπάρχει συνοχή, δέχεται γκολ εύκολα. Η Σαχτάρ πολύπειρη από αγώνες στο Τσουλού, θα τον βρει τον τρόπο της. Δυνατή ζαριά σε ασιατικό εδώ, πιο… χαλαρά σε combo.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Combo
22:00
Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι
2 & over 1,5
1.80
BET: 30 units
Combo
22:00
Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι
2 & γκολ Χάαλαντ
2.10
BET: 25 units
Combo
22:00
Σέλτικ - Σαχτάρ
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 20 units
Ασιατικό
22:00
Σέλτικ - Σαχτάρ
Over 2,75 AH
1.83
BET: 40 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις