Στην Γλασκόβη έως 4.15

Σέλτικ – Σαχτάρ

Σέλτικ – Σαχτάρ: Στην αναμέτρηση της Γλασκόβης ποντάρει απόψε ο #Blackbird σε αποδόσεις από 2.00 μέχρι κα 4.15

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες. Πλήρωσε χθες η ΑΕΚ με την νίκη της με δύο γκολ διαφορά. Σήμερα τα προγνωστικά μας, επικεντρώνονται στο ματς Σέλτικ – Σαχτάρ.

Σέλτικ – Σαχτάρ: Τετραπλασιασμός στην Γλασκόβη

Οι γηπεδούχοι είναι πρωτοπόροι στην Σκωτία και τέσσερις βαθμούς πάνω από την 2η Ρέιντζερς.  Χρειάστηκε ένα επεισοδιακό ματς κόντρα στην Χαρτς, με σκορ 3-4 για να διατηρηθούν στην κορυφή. Στο Champions League, τα πράγματα είναι διαφορετικά. Είναι στην τελευταία θέση του ομίλου και χρειάζονται μόνο νίκες, αν θέλουν να διεκδικήσουν την 3η θέση. Στο τελευταίο ματς, αντιμετώπισαν την Λειψία από την οποία και ηττήθηκαν με 0-2 δικαίως.

Η Σαχτάρ μετράει δύο σερί νίκες στο πρωτάθλημα και βρίσκεται τρεις βαθμούς από την κορυφή και μάλιστα με ματς λιγότερο. Στον ευρωπαϊκό της όμιλο, έχει μαζέψει πέντε πόντους, έχοντας τον πρώτο λόγο για την 3η θέση. Βέβαια αν σήμερα φύγει με το διπλό από την Γλασκόβη, έχει πιθανότητες να διεκδικήσει την πρόκριση στους «16», αφού θα αντιμετωπίσει την Λειψία την τελευταία αγωνιστική.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Να εξαντλήσει τις τελευταίες πιθανότητες της θέλει η Σέλτικ, που πάντως δείχνει αδύναμη να βρει αντίδραση. Ισοπαλία βολεύει τους Ουκρανούς, όμως σίγουρα θα προσπαθήσει να πάρουν ότι καλύτερο μπορούν απόψε και να διεκδικήσουν κάτι καλύτερο στον όμιλο. Θα πάω με το Χ2 σε διπλασιασμό στην Novibet, αλλά θα το συνδυάσω κιόλας και με το over 2,5 που φτάνει στο 4.15.

Μονό
22:00
Σέλτικ – Σαχτάρ
Χ2
2.00
Μονό
22:00
Σέλτικ – Σαχτάρ
Χ2 & over 2,5
4.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις