ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Κλειδώνει ή παράταση;

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Κλειδώνει ή παράταση;

LIVE BETTING 24/7!

προγνωστικά nba

Με ειδικά και ποιότητα τα χαράματα

Best picks

Best Picks Τετάρτης με μπάλα και Euroleague έως 70.00!

Προγνωστικά

Στο ρυθμό των ντέρμπι και του 5.50

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Παράδοση και λογική στο 1.85!

προγνωστικά κληματσούδας

Το 1.90 είναι λάθος

Προγνωστικά Ευρωλίγκα με τον παίκτη Λαπροβίτολα της Μπαρτσελόνα στην εικόνα.

Star του NBA στο 70.00

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

Έχει το «μέταλλο» να αλώσει το Πριγκιπάτο

σημείο ημέρας.

ΑΕΚ – Παναθηναϊκός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

σημείο ημέρας.

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

προγνωστικά

Η Stoiximan Super League προσφέρει σιγουράκια

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (24/4)

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (24/4)

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Κλειδώνει ή παράταση;

Προγνωστικά

Προγνωστικά: Κρίσιμη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, ποιος θα παίζει Ευρώπη με τη νέα χρονιά και που, ψάχνει απάντηση ο #Eltoro

Επιστροφή στα κέρδη, οριακά μεν, κέρδη δε. Ελέω VAR., αλλά ας  μην το συνεχίσω, γνωστή η ιστορία πια, απλά σημειώνουμε και συνεχίζουμε. Πολύ κρίσιμη η σημερινή αγωνιστική του Champions League στα σημερινά προγνωστικά μας. Ξεκαθαρίζει το τοπίο ή παράταση για την επόμενη αγωνιστική; Μια ερώτηση που θα προσπαθήσουμε να απαντήσουμε.

Προγνωστικά : κρίνονται όλα!

Σεβίλλη – Κοπεγχάγη. Ίσως η πιο ενδιαφέρουσα αναμέτρηση, όσο αφορά το μέλλον των ομάδων στην Ευρώπη. Η Σεβίλλη είχε ένα, τουλάχιστον, άσχημο ξεκίνημα, τόσο εντός όσο και εκτός Ισπανίας. Η αλλαγή προπονητή φαίνεται να της έκανε καλό, αφού προσπαθεί σιγά σιγά να επανέλθει στα δικά της στάνταρ. Απέναντι στην Ντόρτμουντ πάλεψε, έβγαλε νεύρο και παραλίγο να πάρει ένα δυνατό αποτέλεσμα, αλλά εν τέλει βολεύτηκε με την ισοπαλία.

Η Κοπεγχάγη, φαίνεται να βρίσκεται και αυτή σε περίεργο φεγγάρι. Στο πρωτάθλημα έχει μια νίκη τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες στα έξι τελευταία, για το μέγεθος της εντός όχι κάτι αξιόλογο. Η λευκή ισοπαλία κόντρα στην, με πολλές αλλαγές, Μάντσεστερ Σίτι, ότι καλύτερο έχει να δείξει σαν αποτέλεσμα. Η μάχη του Europa το δίχως άλλο. Κατανοητό το όποιος κερδίσει θα παίζει Ευρώπη μετά τις γιορτές. Η ισοπαλία θα αναζωπυρώσει το ενδιαφέρον για την τελευταία αγωνιστική, αλλά δεν ξέρω αν θα φτάσουμε σε αυτό το σημείο. Η Σεβίλλη δεν το θέλει σίγουρα. Η Κοπεγχάγη ελπίζει να κλέψει αποτέλεσμα και την πρόκριση. Οι Ανδαλουσιανοί είναι ψημένοι σε τέτοια παιχνίδια. Αν κερδίσουν  κλειδώνουν την πρόκριση στην διοργάνωση τους, το Europa. Θα είναι πιο δύσκολος ο αγώνας από ότι δείχνουν οι αποδόσεις, αλλά θα τους στηρίξω σε combo με τουλάχιστον δύο γκολ.

Στο δεύτερο ματς του ομίλου Ντόρτμουντ – Μάντσεστερ Σίτι παίζεται εν μέρει η πρωτιά, με τους φιλοξενούμενους να είναι το λογικό φαβορί. Ματς που περιμένω να έχει γκολ, θα πάω στο ασιατικό over 3.

Στο άλλο ματς με Ισπανό εκπρόσωπο της βραδιάς, έχουμε την αναμέτρηση Λειψία – Ρεάλ Μαδρίτης. Προβληματική, στα δικά μου μάτια, η εικόνα της Λειψίας, καμία σχέση με άλλες χρονιές. Χαρακτηριστικό το τελευταίο αποτέλεσμα, που παρακολούθησα, στο πρωτάθλημα, 3-3 εκτός με την Αουγκσμπούργκ. Έχανε 3-0 στο 60’, όταν και ο αντίπαλος της έμεινε με 10 παίχτες ξεκίνησε την αντεπίθεση της. Έπαιξε με την φωτιά, ισοφάρισε μεν, παίρνοντας πολλά ρίσκα δε. Από την άλλη η Ρεάλ νίκησε και την Σεβίλλη, 3-1, δείχνοντας ποιος κάνει κουμάντο εντός των τειχών! Αρκετές οι απουσίες της. Εκτός μάλλον ο MVP και κάτοχος της Χρυσής Μπάλας πλέον, Καρίμ Μπενζεμά μαζί με Μόντρις, Θεμπάγιος, Ντίαζ και Βαλβέρδε. Σε ψηλές αποδόσεις η Ρεάλ λόγο απουσιών κυρίως, αλλά έστω και με την κάλυψη του dnb θα την προσθέσω στις επιλογές μου.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Μεγάλο «αν» και «ίσως»

Μια αναμέτρηση με ενδιαφέρει από το πρόγραμμα της Τετάρτης. Μπαρτσελόνα – Μπάγερν Μονάχου, με ένα μεγάλο εάν και ίσως. Ο αγώνας στην Καταλονία διεξάγεται στις 22:00. Δύο ώρες πιο πριν, είναι η αναμέτρηση Ίντερ – Πλζεν. Αν συμβεί το λογικό και κερδίσει η Ίντερ, κλειδώνει 99% η κατάταξη του ομίλου με πρώτους τους Γερμανούς, δεύτερη την Ίντερ, τρίτους για δεύτερη σερί χρονιά τους Καταλανούς και τελευταία την Πλζεν. Σαν ονόματα είναι τοτέμ τους ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. Στην συγκεκριμένη αναμέτρηση δεν πιστεύω ότι θα βάλουν τα πόδια τους στη φωτιά σε έναν αγώνα με ένα αποτέλεσμα που μάλλον δεν θα έχει αντίκρισμα. Ρίσκο στα πολλά γκολ και στο θέαμα. Ίσως να αξίζει και ένα ειδικό να σκοράρουν Λεβαντόφκσι και Μανέ.

Αυτά μας προέκυψαν λοιπόν από τα σημερινά προγνωστικά μας. Καλή συνέχεια.

Μονό
19:45
Σεβίλλη - Κοπγχάγη
1 & over 1,5
1.75
BET: 30 units
Μονό
22:00
Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης
2 dnb
1.83
BET: 30 units
Μονό
22:00
Ντόρτμουντ - Μάνστεστερ Σίτι
Over 3 ΑΗ
1.80
BET: 30 units
Μονό ( Τετάρτη 26/10)
22:00
Μπαρτσελόνα - Μπάγερν Μονάχου
Over 3,5
2.10
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις