Με το κίνητρο στο 2.60

προγνωστικά

Με γνώμονα το κίνητρο στα σημερινά προγνωστικά ο #Argyropoulos για την 5η αγωνιστική στους ομίλους του Champions League.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες του Κουβανέζου. Πάμε να δούμε τα σημερινά προγνωστικά μας.

Προγνωστικά Champions League

Θα ξεκινήσω από το παιχνίδι της Μπενφίκα που υποδέχεται την Γιουβέντους σε έναν ας τον πούμε «τελικό». Η γηπεδούχοι έχουν οκτώ βαθμούς η Γιουβέντους έχει τρεις και θέλει μόνο την νίκη. Οι «αετοί» παίζουν για δύο αποτελέσματα. Αναμένω κλειστό παιχνίδι στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο να γίνεται ροντέο. Εδώ, θα επιλέξω το 2-3 γκολ στο 2.02.

Πάμε προς Γερμανία μεριά, εκεί η Λειψία υποδέχεται την Ρεάλ Μαδρίτης η οποία έχει ήδη προκριθεί. Οι «ταύροι» έχουν μόλις έναν βαθμό διαφορά από την Σαχτάρ Ντόνετσκ που είναι στην τρίτη θέση με πέντε. Αν η Λειψία κερδίσει, τότε τελευταία αγωνιστική θα ταξιδέψει στην Ουκρανία έχοντας το πάνω χέρι, σε περίπτωση που βέβαια η Σαχτάρ δεν ηττηθεί σήμερα κόντρα στην Σέλτικ. Αυτός ο όμιλος έχει πολύ πράγμα. Η Λειψία πιστεύω θα κυνηγήσει το σημερινό παιχνίδι έχοντας και την ώθηση των φιλάθλων της. Ο άσος στο 2.62 αποτελεί κίνητρο.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Η Σέλτικ δεν έχει κερδίσει κανέναν αγώνα στον όμιλο. Το Σάββατο απέναντι στην Χάρτς επικράτησε δύσκολα 4-3. Αμφιβάλλω αν θέλει και έχει δυνάμεις να κάνει δύο νίκες για να συνεχίσει έστω στο Europa League. Οπότε το 4.20 του διπλού το βλέπω υπερβολικό.

Μονό
22:00
Μπενφίκα - Γιουβέντους
2-3 γκολ
2.02
BET: 15 units
Μονό
22:00
Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης
1
2.62
BET: 15 units
Μονό
22:00
Σέλτικ - Σαχτάρ Ντόνετσκ
X2
1.95
BET: 30 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις