Διπλασιάζουμε στην Βιέννη!

Διπλασιάζουμε στην Βιέννη!

Έναρξη στα τουρνουά ATP 500 σε Βιέννη με μια μονή επιλογή που διπλασιάζει στα προγνωστικά τένις από τον #Bilias1974

Καλημέρα σε όλους και όλες. Η στήλη της Κυριακής είχε μία στις δύο πετυχημένες επιλογές αλλά μικρή απώλεια στο ταμείο μιας και αυτή που χάθηκε ήταν αυτή της νίκης του Περιστερίου που ήταν και το βασικό ποντάρισμα του άρθρου. Συνεχίζουμε μόνο με προγνωστικά τένις μιας και αρχίσανε αυτή την εβδομάδα δυο πολύ ενδιαφέροντα τουρνουά επιπέδου ATP 500 σε Βιέννη και Βασιλεία και σε κλειστά γήπεδα σκληρής επιφάνειας.

Προγνωστικά τένις ATP 500

Η  σημερινή επιλογή που εκτιμούμε να μας επαναφέρει στο δρόμο των επιτυχιών στα προγνωστικά τένις είναι από το τουρνουά της Βιέννης και τον αγώνα του Βούλγαρου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ νο32 στον κόσμο εναντίον του Βραζιλιάνου Τιάγκο Μοντέιρο που είναι στο νο66. Ο Βούλγαρος ολοκληρώνει σιγά – σιγά μια μέτρια χρονιά έχοντας εφτά ήττες στους τελευταίους δέκα αγώνες του μεταξύ των οποίων και τρείς συνεχόμενες ήττες (οι δύο σε κλειστά γήπεδα).

Ο αριστερόχειρας Μοντέιρο είναι σίγουρα πιο άνετος να παίζει σε χωμάτινη επιφάνεια αλλά το καλό του σερβίς τον καθιστά επικίνδυνο και σε κλειστά γήπεδα όπως έχει δείξει και στους πρόσφατους αγώνες του στην επιφάνεια. Συγκεκριμένα έχει 3Ν / 3Η αλλά δύο από τις τρείς ήττες ήταν απέναντι στον φορμαρισμένο Ρούνε και στον νο15 τενίστα στον κόσμο Καρένο Μπούστα. Στο συγκεκριμένο τουρνουά δε προέρχεται από τα προκριματικά όπου και απέκλεισε τενίστες του τοπ100 όπως τον Όσκαρ Όττε (νο56) και τον Ντούσαν Λάγιοβιτς (νο86).

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Η εκτίμηση της στήλης είναι ότι το ντεφορμάρισμα του Ντιμιτρόφ δεν δικαιολογεί τον υπερβολικό φαβοριτισμό υπέρ του (αποδόσεις ~1,28 – ~3,60).

Η στήριξη του Μοντέιρο με +3,5 games αποτιμάται στο εξαιρετικό 2,05 στο Pamestoixima.gr και θα αποτελέσει την σημερινή μας επιλογή στα προγνωστικά τένις.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Μονό
15:00
Ντιμιτρόφ Γκριγκόρ - Μοντέιρο Τιάγκο
Gameς Χάντικαπ Αγώνα Μοντέιρο Τιάγκο +3.5
2.05
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις