Δυάδες, combo και μονά ως το 3.00

προγνωστικά

Με τέσσερα ματς από τους ομίλους του Champions League καταπιάνεται ο #Bats αυτή την Τετάρτη.

Τα σημερινά προγνωστικά μας αφορούν παιχνίδια με πολλά γκολ, φτάνοντας μέχρι και τον τριπλασιασμό.

Προγνωστικά: Σεβίλλη – Κοπεγχάγη

Ξεκίνημα με ένα από τα δύο παιχνίδια των 19:45, και την σύγκρουση της Σεβίλλης με την Κοπεγχάγη. Δύο ομάδες χωρίς νίκη ακόμα μετά από τέσσερις αγωνιστικές, οι οποίες αγωνίζονται για την τρίτη θέση που οδηγεί στο Europa League. «Κουλούρια» στο πρώτο μεταξύ τους, μία από τις δύο ισοπαλίες που έχει αποσπάσει κάθε ομάδα. Ο καινούριος προπονητής που ακούει στο όνομα Χόρχε Σαμπάολι δεν έφερε την άμεση αλλαγή που ήλπιζαν στο στρατόπεδο των Ανδαλουσιάνων. Δείχνει πάντως να έχει επέλθει μια ισορροπία στην Σεβίλλη, παρά την πρόσφατη ήττα από τη Ρεάλ με 3-1.

Η Κοπεγχάγη αρνείται πεισματικά να φέρει οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα εκτός από την ισοπαλία στα τελευταία πέντε ματς, είτε παίζει με την Σίτι (0-0) είτε με τη Νόρτζελαντ και τη Μίντιλαντ (1-1 με αμφότερες). Οι απουσίες την πληγώνουν και θα έχει πολύ δύσκολο έργο στο «Ραμόν Σάντσεθ Πιθχουάν». Ποντάρουμε στο να σηκώσει κεφάλι και να κάνει το ξέσπασμα η Σεβίλλη, μπροστά στο κοινό της. Επιλέγουμε το 1 & over 2,5 που δίνει 2.40, αλλά και με μεγαλύτερη διάθεση ρίσκου το over 2,5 γηπεδούχου σε απόδοση 3.00, και τα δύο στο Pamestoixima.gr.

Σέλτικ – Σαχτάρ Ντόνετσκ

Σκέτη απογοήτευση είναι για άλλη μια φορά στο Champions League η Σέλτικ. Η κλήρωση της επέτρεπε να ελπίζει για τη δεύτερη θέση και το 0/2 με το οποίο ξεκίνησε η Λειψία ήταν αρκετά ευνοϊκό. Όμως οι Γερμανοί συνέχισαν με νίκες μέσα-έξω απέναντι στην πρωταθλήτρια Σκωτίας, η οποία το μόνο που έχει να επιδείξει είναι η ισοπαλία με την Σαχτάρ. Ο αποκλεισμός από τη διοργάνωση είναι δεδομένος, «τρέχει» για να προλάβει το εισιτήριο του Europa League.

Για τους Ουκρανούς η ελπίδα της πρόκρισης παραμένει ολοζώντανη. Έχασαν μέσα από τα χέρια τους τη νίκη απέναντι στη Ρεάλ (ισοφάριση στο 90’+5’) κι έτσι έπεσαν στην τρίτη θέση, όμως τα δύο ματς απέναντι στη «βασίλισσα» έχουν φύγει από τη μέση. Λογικά όλα θα κριθούν την τελευταία αγωνιστική στο ματς Σαχτάρ – Λειψία, όμως υπάρχει σενάριο που μπορεί να αφήσει την ομάδα του Ντόνετσκ εκτός συνέχειας από απόψε. Η νίκη στη Γλασκώβη είναι απαραίτητη.

Στο «Σέλτικ Παρκ» γράφτηκε ιστορία την προηγούμενη αγωνιστική, καθώς οι «Κέλτες» έγιναν η πρώτη ομάδα στην ιστορία της διοργάνωσης που έφτασε τις επτά σερί εντός έδρας ήττες στους ομίλους. Δεν αποκλείεται η μαχητική και παθιασμένη Σαχτάρ να τις κάνει οκτώ. Αρκεί η κάλυψη του Χ2 συνδυαστικά με over 1,5 γκολ, καθώς δίνει 2.90 στο Pamestoixima.gr.

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Βραδιά με γκολ εκατέρωθεν στη Γερμανία

Στο άλλο ματς του έκτου ομίλου, η αλλοπρόσαλλη Λειψία κλείνει τις εντός έδρας υποχρεώσεις της απέναντι στη Ρεάλ Μαδρίτης. Πρόκειται για ένα ματς που μπορεί να κάνει τους Γερμανούς από διεκδικητές της πρώτης θέσης μέχρι αουτσάιντερ για τη δεύτερη. Οι δύο νίκες επί της Σέλτικ έφεραν μια ηρεμία κι έβαλαν ξανά στο κόλπο της πρόκρισης τους «ταύρους». Εντυπωσιακό το ότι με τον Ρόζε στον πάγκο εντός έδρας η Λειψία μετρά 5/5 εντός έδρας, με ορισμένα επιβλητικά σκορ (3-0 την Ντόρτμουντ, 4-0 την Μπόχουμ, 4-0 το Αμβούργο). Η Ρεάλ με τέσσερις βαθμούς προβάδισμα, θέλει έναν για να εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρωτιά. Όσο κι αν μπορεί να βολευτεί και με την ισοπαλία, θα χρειαστεί να παίξει για να την πάρει. Αντίθετα με το 2-0 του πρώτου αγώνα, εδώ βλέπουμε goal/goal.

Στον έβδομο όμιλο έχουμε ματς κορυφής ανάμεσα σε Ντόρτμουντ και Μάντσεστερ Σίτι. Οι τρεις βαθμοί που χωρίζουν τις δύο ομάδες σημαίνουν πως μόνο με νίκη μπορούν οι Βεστφαλοί να πάρουν την πρώτη θέση. Πάντως για τη γερμανική ομάδα είναι ανοιχτό (αν και λίγο ακραίο) μέχρι και το σενάριο του αποκλεισμού. Όπως και να΄χει, η Μπορούσια παίζει πολύ καλά στην έδρα της και σκοράρει συνεχώς (με καλύτερο παράδειγμα το 5-0 επί της Στουτγκάρδης το Σάββατο). Ζόρισε πολύ τους «πολίτες» παρά την ήττα με 2-1 στο πρώτο ματς. Πολύ δύσκολα θα μπορέσει να την κρατήσει στο μηδέν η ομάδα του Γκουαρδιόλα, που δείχνει να βγάζει μια κούραση στα τελευταία ματς. Κι εδώ goal/goal. Σε απόδοση 1.56 το πρώτο και 1.57 το δεύτερο, μας βγάζουν ένα ωραιότατο 2.45 στη Novibet.

Combo
19:45
Σεβίλλη - Κοπεγχάγη
1 & over 2,5
2.40
BET: 15 units
Μονό
19:45
Σεβίλλη - Κοπεγχάγη
Σεβίλλη over 2,5 γκολ
3.00
BET: 10 units
Μονό
22:00
Σέλτικ - Σαχτάρ Ντόνετσκ
Χ2 & over 1,5
2.90
BET: 10 units
Δυάδα απόδοσης 2.45
22:00
Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης
Goal/goal
1.56
22:00
Ντόρτμουντ - Μάντσεστερ Σίτι
Goal/goal
1.57
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις