Η μπάλα στην Σέλτικ στο 1.87

Προγνωστικά Champions League

Προγνωστικά Champions League με "μοιρασιές", γκολ, αλλά και κατοχή μπάλας στην σημερινή στήλη του #Makrakis

Καλημερίζω. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε δεν ξεχώρισα κάτι το ιδιαίτερο σε σημεία, άρα δεν είχαμε στήλη. Απόψε μπαίνουμε όμως στην τελική ευθεία των ομίλων του Champions League με ελάχιστες θέσεις να έχουν ξεκαθαρίσει. Πάμε να δούμε σύντομα προγνωστικά Champions League από τέσσερα παιχνίδια με τεράστιο βαθμολογικό ενδιαφέρον.

 

  • Η Σεβίλλη και η Κοπεγχάγη προβληματίζουν έντονα στα εγχώρια πρωταθλήματά τους και βρίσκονται ισόβαθμες στην Ευρώπη. Δυσκολεύονται να βρουν δίχτυα με 6/7 under για τους Δανούς και 4/5 για τους Ισπανούς. Η σκοπιμότητα του αγώνα επίσης βοηθάει τα λίγα γκολ. Η λογική λέει ότι η Σεβίλλη θα έχει την πρωτοβουλία με τους φιλοξενούμενους να περιμένουν. Ο ηττημένος θα βρίσκεται οριστικά τελευταίος ό,τι και να συμβεί. Θα ποντάρω στο under 2,5 αφού δύσκολα θα δούμε πολύ μεγάλα ρίσκα.

 

  • Η Ρεάλ βρίσκεται σε εκπληκτική κατάσταση με τους Γερμανούς να μην πάνε πολύ πίσω. Η Ρεάλ δύσκολα θα χάσει την πρώτη θέση και αν δεν ηττηθεί σήμερα την κλειδώνει. Η Λειψία με νίκη μάλλον προκρίνεται, με ισοπαλία θα έχει ακόμα την πρόκριση στα πόδια της. Η ισοπαλία νομίζω θα βολέψει και τους δύο αντιπάλους και θα την επιλέξω στο υψηλό 3.65 του pamestoixima.gr

Novibet – με 0% γκανιότα** και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

  • Συνεχίζουμε τα προγνωστικά Champions League από τον ίδιο όμιλο. Εδώ που έφτασε η Σέλτικ θέλει μόνο νίκη απέναντι στην Σαχτάρ στην Γλασκόβη με τις πιθανότητες για πρόκριση να  είναι λίγες. Οι Ουκρανοί θέλουν κι αυτοί να μην ηττηθούν για να έχουν ελπίδες πρόκρισης ακόμη και στους «16» της διοργάνωσης. Η μπάλα στα πόδια των Σκωτσέζων που όσο περνάει η ώρα θα πιέζουν περισσότερο. Το over 53,5 ποσοστό κατοχής των γηπεδούχων, μοιάζει μικρό όριο στα μάτια μου και θα το επιλέξω.

 

  • Ζωής ή θανάτου το αποψινό παιχνίδι ανάμεσα σε Ντιναμό Ζάγκρεμπ και Μίλαν. Οι δύο ομάδες ισοβαθμούν στους τέσσερις βαθμούς. Η Ντιναμό χρειάζεται οπωσδήποτε νίκη αφού τελευταία αγωνιστική με την Τσέλσι στην Αγγλία τα πράγματα είναι δύσκολο. Και η Μίλαν με την σειρά της θέλει την νίκη και θα την χρειάζεται οπωσδήποτε αν η Σάλτσμπουργκ πάρει κανέναν τρελό «διπλό» στο Λονδίνο στο παιχνίδι που γίνεται νωρίτερα. Με λίγα λόγια, θα ψάξουν γκολ αμφότερες οι ομάδες και όσο περνάει η ώρα θα αφήνουν κενά πίσω. Το να σημειωθεί γκολ στο τελευταίο τέταρτο της αναμέτρησης παίζει στο 1.87 στην Stoixman και θα το προσθέσω στα προγνωστικά Champions League.
Μονό
19:45
Σεβίλλη - Κοπεγχάγη
Under 2,5
1.95
BET: 20 units
Μονό
22:00
Λειψία - Ρεάλ Μαδρίτης
Χ
3.65
BET: 20 units
Μονό
22:00
Σέλτικ - Σαχτάρ Ντόνετσκ
Σέλτικ over 53,5% κατοχή μπάλας
1.87
BET: 30 units
Μονό
22:00
Ντιναμό Ζάγκρεμπ - Μίλαν
Γκολ μετά το 73'
1.88
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις