Βόλος – Παναθηναϊκός: Θα συνεχιστεί το σερί των πρωτοπόρων;

Βόλος - Παναθηναϊκός

Βόλος - Παναθηναϊκός: Μετά το εξαιρετικό ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα, οι δυο ομάδες συγκρούονται στην πόλη της Θεσσαλίας.

Αν στο ξεκίνημα της σεζόν μας έλεγαν πως ο Παναθηναϊκός θα είναι πρώτος, αήττητος, με απόλυτο νικών και με διαφορά εννέα βαθμών από την ΑΕΚ (έχει έναν αγώνα λιγότερο τη στιγμή που γράφονται αυτές οι γραμμές), δέκα βαθμών από τον Ολυμπιακό και έντεκα από τον ΠΑΟΚ, δύσκολα θα το πιστεύαμε. Εξίσου δύσκολα θα πιστεύαμε αν μας έλεγαν ότι ο Βόλος θα είναι στη 2η θέση με 20 βαθμούς. Η αναμέτρηση Βόλος – Παναθηναϊκός για τη 10η αγωνιστική έχει ξεχωριστή σημασία και το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Παναθηναϊκός θα επεκτείνει το σερί του στις δέκα νίκες και πάει αλώβητος στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό ή αν ο Βόλος συνεχίσει την ξέφρενη πορεία του.

Οι Βολιώτες προέρχονται από πέντε συνεχόμενες νίκες. Η τελευταία ήρθε στο Περιστέρι, όπου επικράτησαν με 2-0 του Ατρομήτου. Ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε τον Άρη στη Λεωφόρο και κατάφερε να πάρει άλλη μια νίκη με γκολ του Σποράρ στις καθυστερήσεις. Μελανό σημείο ο σοβαρός τραυματισμός του πρώτου σκόρερ του, Αϊτόρ, ο οποίος θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν.

Οι αποδόσεις που θες είναι στο Pamestoixima.gr. Mε πλούσιο livestreaming, μεγάλη ποικιλία από pre&live αγώνες και cashout κάθε στιγμή του αγώνα.

Η νίκη των Θεσσαλών προσφέρεται σε απόδοση 4.50 στην Pamestoixima.gr, η ισοπαλία  στο 3.25, ενώ η νίκη του «τριφυλλιού» στο 1.92. Στα γκολ, το over 2,5 δίνεται στο 2.30 και το under 2,5 στο 1.60.

21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις