Μέχρι και 7.00 στο Βίγκο

προγνωστικά

Προγνωστικά από όλη την Ευρώπη αλλά και από τη σημερινή εξόρμηση της ΑΕΚ στη Λιβαδειά έχει ο #Mertzanidis.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Πέρασαν σχεδόν όλα τα σημεία μας χθες και μας χαρίσανε ένα καλό κέρδος. Άνετα τα φάουλ στο Μπόχουμ, ενώ τα γκολ σε Αμβούργο και Σεν Γκάλεν ήρθαν από νωρίς. Kάπως έτσι θέλουμε να πορευτούμε και αυτή την εβδομάδα αφού έρχονται αγώνες σε Champions, Europa και Conference League. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά τα οποία έχουν αρκετό ενδιαφέρον.

  • Ξεκινάμε με την ΑΕΚ η οποία ταξιδεύει μέχρι τη Λιβαδειά για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα. Έχει παίξει μόνο δύο ματς στην έδρα του ο Λεβαδειακός και στα δύο ήρθε 1-1 αλλά και στα δύο ξεχώρισε το πάθος και τα σκληρά μαρκαρίσματα. Η ΑΕΚ βρίσκεται στην τρίτη θέση και έχει την ευκαιρία να προσπεράσει την ομάδα του Βόλου αν πάρει το πολυπόθητο διπλό. Ποντάρουμε στο ψηλό όριο των φάουλ αφού αναμένω μία σκληρή μάχη που δύσκολα θα κρίνει τον νικητή.

  • Συνεχίζουμε με την Ισπανία και τη Θέλτα, η οποία υποδέχεται τη Χετάφε, με αμφότερες να είναι οριακά πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού. Μέσα στη Θέλτα ανάβουν τα αίματα για αυτό θα πάρω το over στα φάουλ αλλά και γκολ και κάρτα στον εμβληματικό αρχηγό Ιάγκο Άσπας.

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

  • Στην Ιταλία τώρα, σε ακόμα ένα ματς των τελευταίων (ούσες οι ουραγοί της Serie A), Κρεμονέζε και Σαμπντόρια έρχονται αντιμέτωποι για την ενδέκατη αγωνιστική. Δύσκολο ματς και για τους δύο αφού δεν έχουν βρει κάποια νίκη ακόμα και η πίεση και το άγχος ανεβαίνει. Ποντάρουμε πάλι στα φάουλ αφού δύσκολα θα δούμε χαλαρό ματς.

  • Πηγαίνουμε στο Νησί με μία ακριβώς αντίθετη νοοτροπία, αφού Γουέστ Χαμ και Μπόρνμουθ πιστεύω θα παίξουν ένα σκληρό ματς αλλά με ένα κάποιο όριο. Θα έχει άνετη κυκλοφορία η ομάδα του Λονδίνου και θα κάνει εύκολα παιχνίδι σε αντίθεση με τους φιλοξενούμενους που πιστεύω θα ακολουθούν τον ρυθμό των «χάμερς». Να δούμε κάτω από 20 φάουλ αφού το συνηθίζουν τα «σφυριά». προγνωστικά

Pamestoixima.gr, πάμε προσφορές!

Φάουλ
18:00
Λεβαδειακός - ΑΕΚ
Over 31,5 φάουλ
1.80
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 3.50
19:30
Κρεμονέζε - Σαμπντόρια
Over 27,5 φάουλ
1.87
22:00
Θέλτα - Χετάφε
Over 30,5 φάουλ
1.87
BET: 15 units
Σκόρερ
22:00
Θέλτα - Χετάφε
Γκολ Άσπας
2.65
BET: 10 units
Fun bet
22:00
Θέλτα - Χετάφε
Να σκοράρει και να δεχτεί κάρτα: Άσπας
7.00
BET: 5 units
Φάουλ
22:00
Γουέστ Χαμ - Μπόρνμουθ
Under 20,5 φάουλ
1.78
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις