Άλλος αέρας στο Ηράκλειο και 2.32

Προγνωστικά

Με την αισιοδοξία ότι όλα αλλάζουν στο Ηράκλειο ο #Nikolas43 βρίσκει προγνωστικά στο παιχνίδι του ΟΦΗ με την Λαμία στο «Γεντί Κουλέ».

Υπάρχει ένας άγραφος νόμος στην Ελλάδα που λέει πως όταν μια ομάδα αλλάζει προπονητή στο πρώτο της παιχνίδι παίζει με άλλο αέρα. Συνήθως κερδίζει. Μένει να δούμε αν ισχύει στην περίπτωση του ΟΦΗ, πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Προγνωστικά ΟΦΗ – Λαμία 

Μετά από 18 περίπου μήνες ο Νίκος Νόπλιας αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΟΦΗ. Δεν ξέρω αν είχε κάτι άλλο να δείξει πάντως η εικόνα του ΟΦΗ δεν βελτιώθηκε αισθητά. Είχε μόνο μικρές εκλάμψεις. Δεν μπορώ να καταλάβω πως η ομάδα του πρώτου ημιχρόνου με τον Ολυμπιακό είναι η ίδια ομάδα του παιχνιδιού με την Κηφισιά.   

Χωρίς ταυτότητα είχε μείνει ο ΟΦΗ και πάλευε να πάρει απλά από κάθε παιχνίδι ότι του επέτρεπε ο εκάστοτε αντίπαλος. Νέα εποχή λοιπόν και όλα θα τα φανερώσει ο καιρός και τα καλά και τα κακά. Αν δεν υπήρχε η αλλαγή αυτή στον πάγκο είναι η αλήθεια δεν θα πόνταρα σε αυτό το παιχνίδι, με δύο ομάδες πάρε τη μια και χτύπα την άλλη. Όπως είπα όμως, πάντα η ανανέωση φέρνει άλλο αέρα και εκεί θα βασιστώ. Δεν θέλω να μακρηγορώ, το πρώτο σημείο που επιλέγω είναι ο άσος στο 2.22 του Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Επειδή γενικά οι άμυνες τους δεν είναι και για όσκαρ, θα προτιμήσω και το over 2,5 καθώς η απόδοση του είναι υψηλή στο 2.32. Σε οχτώ παιχνίδια πρωταθλήματος η Λαμία δέχθηκε ισάριθμα γκολ ενώ ο ΟΦΗ 14. Όλα θα φανούν μέσα στο γήπεδο. 

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε.

Μονό
20:00
ΟΦΗ - Λαμία 
1
2.22
BET: 5 units
Μονό
20:00
ΟΦΗ - Λαμία 
Οver 2,5
2.32
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις