Φαβορί η ΑΕΚ, αξίζει το ρίσκο στο 3.85!

Φαβορί η ΑΕΚ, αξίζει το ρίσκο στο 3.85!

Ο #Vatsios υποδέχεται την τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου με προγνωστικά στα Λεβαδειακός - ΑΕΚ και Σασουόλο - Βερόνα.

Εισερχόμαστε σιγά-σιγά στην τελευταία εβδομάδα του Οκτωβρίου και πάμε να αποχαιρετίσουμε αυτόν το μήνα με θετικό πρόσημο για τα προγνωστικά μας. Δύο παιχνίδια έχω ξεχωρίσει από το πρόγραμμα της Δευτέρας, με το πρώτο να προέρχεται από την ελληνική Super League και το δεύτερο από τη Serie A έχοντας και αρκετή δόση ρίσκου.

Προγνωστικά Λεβαδειακός – ΑΕΚ

Αρχή με τη Λιβαδειά, εκεί όπου ο προτελευταίος στη βαθμολογία Λεβαδειακός υποδέχεται τη φορμαρισμένη ΑΕΚ. Οι γηπεδούχοι σε οχτώ αγώνες πρωταθλήματος έχουν συλλέξει μόλις τρεις βαθμούς με ρεκόρ 0-3-5. Έχουν τη δεύτερη χειρότερη επίθεση του πρωταθλήματος με μόλις τέσσερα γκολ ενεργητικό. Προέρχονται όμως από την πρώτη τους φετινή νίκη, για το θεσμό του Κυπέλλου, όπου επικράτησαν εκτός έδρας της Λάρισας με σκορ 2-1. Σκόρερ για τους Βοιωτούς οι Νίκας και Σκβάρκα, ενώ να τονιστεί πως οι Θεσσαλοί είχαν προηγηθεί στο σκορ μόλις από το 7΄.

Από την άλλη, σε τρομερή φόρμα βρίσκεται η ΑΕΚ η οποία προέρχεται από πέντε συνεχόμενα νικηφόρα αποτελέσματα σε πρωτάθλημα και Κύπελλο. Τελευταία επικράτηση αυτή για το Κύπελλο, με σκορ 2-0, εντός έδρας, επί του αξιόμαχου ΠΑΣ Γιάννινα. Φέτος η ομάδα του Αλμέιδα δεν έχει καμία ισοπαλία και στα εννιά συνολικά φετινά της παιχνίδια κατέχει συνολικά επτά νίκες και δύο ήττες.

Αποτελεί την δεύτερη καλύτερη άμυνα του πρωταθλήματος με τέσσερα γκολ παθητικό (καλύτερη άμυνα κατέχει ο Παναθηναϊκός) ενώ και στην επίθεση δεν τα πάει και άσχημα αφού έχει πετύχει μέχρι στιγμής δεκαεπτά γκολ. Η ψυχολογία των «κιτρινόμαυρων» είναι στα ύψη. Εάν συνυπολογίσουμε πως την επόμενη αγωνιστική η ΑΕΚ υποδέχεται στην έδρα της, τον ΠΑΟΚ, στο πρώτο ντέρμπι του νεοσύστατου γηπέδου της, κανείς στο στρατόπεδό της δεν θα ήθελε έστω και απώλεια βαθμού στη Λιβαδειά. Η απόδοση στο διπλό δεν με τρελαίνει, θα την συνδυάσω με τα γκολ.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

 Σασουόλο – Βερόνα

Κλείνω με το παιχνίδι ανάμεσα σε Σασουόλο και Βερόνα για την 11η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Serie A. Η γηπεδούχος δείχνει καλύτερα αγωνιστικά στοιχεία εφέτος σε σύγκριση με τους φιλοξενούμενους και γι’ αυτό δεν είναι και τυχαία η βαθμολογική τους διαφορά. Η Σασουόλο βρίσκεται στη δέκατη θέση της βαθμολογίας, με δώδεκα βαθμούς σε δέκα αγώνες και ρεκόρ γκολ 12-12, ενώ η Ελλάς Βερόνα σε δέκα αγώνες έχει συλλέξει μόλις πέντε βαθμούς, με ρεκόρ γκολ 9-19, ευρισκόμενη στην 18η θέση της βαθμολογίας, εντός δηλαδή της ζώνης του υποβιβασμού.

Αμφότερες προέρχονται από ήττες για το πρωτάθλημα. Οι μεν γηπεδούχοι ηττήθηκαν εκτός έδρας με σκορ 2-1 από την Αταλάντα, οι δε φιλοξενούμενοι ηττήθηκαν εντός έδρας με το ίδιο σκορ από τη φοβερή Μίλαν. Η Βερόνα φέτος δεν τα πάει καθόλου καλά εκτός έδρας αφού στους πέντε συνολικά φετινούς της αγώνες μετρά δύο ισοπαλίες και τρεις ήττες. Η Σασουόλο από την άλλη έχει εκμεταλλευτεί την έδρα της αφού στους πέντε συνολικά εντός έδρας αγώνες της έχει ρεκόρ 2-1-2, δείχνοντας μάλιστα και ιδιαίτερα ανταγωνιστική απέναντι σε ανώτερη από αυτήν αντιπάλους, μεταξύ αυτών και η Μίλαν.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Εάν δει κάποιος την αγωνιστική κατάσταση και των δύο ομάδων άφοβα το χέρι του θα πάει στα αριστερά. Όμως, την αναγκαιότητα για βαθμούς τη δεδομένη χρονική στιγμή, την έχει η Βερόνα, η οποία αν και δυσκολεύεται να πάρει έστω και τον βαθμό από τα περισσότερα παιχνίδια της, η αγωνιστική εμφάνισή της βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι.

Επίσης, με εξιτάρει η απόδοση του διπλού που κυμαίνεται σε τιμές κοντά στο 4.00. Οι διαφορές μεταξύ των δύο ομάδων δεν είναι τεράστιες. Αμφότερες δεν θέλουν να μπουν σε μπελάδες για την παραμονή τους στη κατηγορία αλλά το αυξημένο κίνητρο σε συνδυασμό και με την εξαιρετική απόδοση στην νίκη της φιλοξενούμενης ομάδας με οδηγεί στο ρίσκο και στην νίκη της Ελλάς Βερόνα.

Combo
18:00
Λεβαδειακός - ΑΕΚ
2 & over 1,5
1.75
BET: 15 units
Μονό
21:45
Σασουόλο - Ελλάς Βερόνα
2
3.85
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις