Προγνωστικά φάουλ στη Μεσόγειο με τιμές διπλασιασμού

Προγνωστικά φάουλ στη Μεσόγειο με τιμές διπλασιασμού

Mάχη με τα προγνωστικά φάουλ σε πολλά μέτωπα για τον #SuperMario σήμερα Δευτέρα για πολλά ταμεία, σε Ελλάδα, Ιταλία και Ισπανία.

Καλησπέρα σας. Δεν εξελίχθηκε καλά το Σάββατο για τα προγνωστικά φάουλ αλλά σας είχα προϊδεάσει καθώς σας ανέφερα ότι συνάντησα πολύ δύσκολο πρόγραμμα με αρκετά σωστά όρια από τους μπουκ. Πάμε όμως σήμερα ξανά με προγνωστικά φάουλ καθώς βλέπω αρκετά λαθάκια.

Τολμώντας στη Super League

Ο τίτλος είναι ακριβώς αυτός που πρέπει. «Τολμώντας»… γιατί φέτος στη Superleague έχουμε δει πολλά οξύμωρα. Πρώτη στάση η Λιβαδειά και το παιχνίδι ΛεβαδειακόςΑΕΚ. Εδώ υπάρχει καθαρά λάθος στο όριο των φάουλ. Οι γηπεδούχοι παραχωρούν 15,88 ενώ οι φιλοξενούμενοι 15,17. Ο ρεφ Βεργέτης σφυρίζει περίπου 29,5. Θεωρώ ότι το 31,5 είναι πολύ υψηλό για να ξεπεραστεί και επιλέγω το under.

Συνεχίζω στην Κρήτη, όπου στον ΟΦΗ έδιωξαν τον Νιόπλια μετά τον αποκλεισμό στο Κύπελλο. Αντιμετωπίζουν τη Λαμία σε ένα παιχνίδι που περιμένω να παλέψει σκληρά η Λαμία για να πάρει κάτι. Από την άλλη, αν στραβώσει θα έχουμε μουρμούρα στην κερκίδα και δεν βλέπω πως δε θα βγει το over 28,5 όπου και θα επιλέξουμε. Ομάδες με μέσο όρο στα φάουλ πάνω από 15 και ένας ρεφ (Μαλούτας) που στο μοναδικό παιχνίδι που σφύριξε φέτος είχε 36!

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά φάουλ: Φάουλ και στην Ισπανία

Εδώ έχουμε δύο πολύ σκληρές ομάδες με μέσο όρο φάουλ 14,4 και 15,8 για Θέλτα και Χετάφε αντίστοιχα. Ο Φούερτες που σφυρίζει έχει 36,4 μέσο όρο. Μεγάλο over στα φάουλ καθώς πιστεύω θα ξεπεραστεί διότι οι δύο ομάδες καίγονται για βαθμούς αφού βρίσκονται μία ανάσα από τις θέσεις που οδηγούν στη δεύτερη κατηγορία.

Στην Ιταλία έχει over

Στην Ιταλία στο πρώτο χρονικά παιχνίδι της Δευτέρας κοντράρονται οι δύο τελευταίες της βαθμολογίας, Κρεμονέζε και Σαμπντόρια. Περιμένω κακό ποιοτικά παιχνίδι, με πολλά φάουλ και μαρκαρίσματα καθώς μιλάμε για.. εξάποντο. Ομάδες με πάνω από 14 φάουλ μέσο όρο ενώ ο Μαρέσκα σφυρίζει περίπου 27,25 ανά παιχνίδι. Επιλογή το over 27,5 στο 1.87.

Καλή τύχη.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Φάουλ
18:00
Λεβαδειακός - ΑΕΚ
Under 31,5 φάουλ
1.98
BET: 25 units
Φάουλ
20:00
ΟΦΗ - Λαμία
Over 28,5 φάουλ
1.98
BET: 40 units
Φάουλ
19:30
Κρεμονέζε - Σαμπντόρια
Over 27,5 φάουλ
1.87
BET: 35 units
Φάουλ
22:00
Θέλτα - Χετάφε
Over 30,5 φάουλ
1.87
BET: 35 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις