Ένταση και ταχύτητα στο Όστιν, ως 4.00!

Ένταση και ταχύτητα στο Όστιν, ως 4.00!

Προγνωστικά από τον #Mertzanidis στο 19ο Γκραν Πρι στην Formula 1 το οποίο γίνεται στο Όστιν των ΗΠΑ.

Καλησπέρα σε όλους τους αναγνώστες, όπως ειπώθηκε και στην πρωινή στήλη θα έχουμε και μέσα στην ημέρα κάτι καλό αφού έχουμε αρκετή κίνηση και σε ΝΒΑ αλλά και σε Formula 1. Δεν βρήκα κάτι αξιόλογο για το ΝΒΑ και για αυτό θα ασχοληθούμε με το Γκραν Πρι στο Όστιν. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

Προγνωστικά Formula 1: Με αέρα πρωταθλητή

Ακόμα μία pole position για την ομάδα της Φεράρι, αλλά αυτήν την φορά ήταν ο Ισπανός Κάρλος Σάινθ και όχι ο Λεκλέρ, ο οποίος έχει ποινή δέκα θέσεων αφού έγινε αναβάθμιση στο μονοθέσιό του. Ο Ολλανδός πρωταθλητής Φερστάπεν κυνηγάει το ρεκόρ νικών και σίγουρα θα παλέψει για την πρωτιά αφού δεν θέλει να χάνει σε κανέναν αγώνα ασχέτως εάν έχει πάρει και μαθηματικά το πρωτάθλημα.

Ξεκινάει δεύτερος και από πίσω του έχει τους δύο οδηγούς της Μερσέντες Χάμιλτον και Ράσελ. Με τρομερό χρόνο ξεκινάει πέμπτος ο Λανς Στρολ της Άστον Μάρτιν ενώ ακολουθούν Νόρις, Μπότας και Αλμπόν. Όπως καταλαβαίνεται ποινή δεν είχε μόνο Λεκλέρ αλλά και ο Τσέκο με τον Αλόνσο και ξεκινούν από την 9η και 14η θέση αντίστοιχα. Βλέπω ξεκάθαρο φαβορί τον Φερστάπεν αφού ο αγωνιστικός του ρυθμός είναι τρομερός και ο Σάινθ έχει αποδείξει αρκετές φορές ότι δεν μπορεί να ηγηθεί και με τον Μπινότο να μην μπορεί να φερθεί σε καμία περίπτωση πιο έξυπνα από Ρεντ Μπουλ και Μερσέντες.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Παίρνουμε την εύκολη επικράτηση του Μαξ με διαφορά πάνω από δέκα δευτερόλεπτα. Δύσκολα θα βγουν από τους βαθμούς Χάμιλτον, Λεκλέρ και Αλόνσο αφού διαθέτουν αρκετά πιο γρήγορα μονοθέσια, ποντάρουμε στο ανάλογο combo. Επειδή θα πιεστεί αρκετά ο Ισπανός πιστεύω θα έχει κάνει το λάθος από νωρίς και θα επιλέξω να είναι πίσω από τον Φερστάπεν μετά από τον δέκατο γύρο και ένα fun bet να είναι ακόμα και από τον πρώτο. Στον τετραπλασιασμό πληρώνει να είναι οδηγός της ημέρας ο Λεκλέρ ο οποίος αναμένεται να κάνει αρκετές προσπεράσεις αφού ξεκινάει εκτός δεκάδας, μία ψιλή και εκεί.

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Ειδικό αγώνα
22:00
Νικητής αγώνα & Περιθώριο νίκης
Μαξ Φερστάπεν & πάνω από 10 δευτερόλεπτα
4.00
BET: 15 units
Combo
22:00
Να τερματίσουν στους βαθμούς
Λ. Χάμιλτον & Σ. Λεκλέρ & Φ. Αλόνσο
1.90
BET: 25 units
Μονό
22:00
Πρωτοπόρος μετά την ολοκλήρωση του 10ου γύρου
Μαξ Φερστάπεν
2.00
BET: 20 units
Fun bet
22:00
Πρωτοπόρος μετά την ολοκλήρωση του 1ου γύρου
Μαξ Φερστάπεν
3.00
BET: 5 units
Ειδικό
22:00
Driver of the day
Σαρλ Λεκλέρ
4.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις