Βρήκε τον εαυτό της η Ένωση και πληρώνει 3.50

Λεβαδειακός – ΑΕΚ

Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Στην έξοδο της ΑΕΚ στη Βοιωτία ποντάρει ο #Blackbird, αλλά έχει και μακροχρόνιο του 3.50.

Καλημερίζω τους απανταχού στοιχηματίες.  Στο ματς Λεβαδειακός – ΑΕΚ θα επικεντρωθούμε σήμερα, δίνοντας και ένα μακροχρόνιο.

Λεβαδειακός – ΑΕΚ: Να διευρύνει το σερί

Η πρώτη νίκη στη σεζόν για τους Βοιωτούς, ήρθε μεσοβδόμαδα στην αναμέτρηση του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΛ.  Πέρα από την πρόκριση, είναι και μια ψυχολογική ώθηση για τους γηπεδούχους, που στο πρωτάθλημα ακόμα δεν έχουν γευτεί την χαρά της νίκης. Στον προηγούμενο αγώνα πρωταθλήματος, προηγήθηκαν στον αγώνα με τον Βόλο, όμως οι Θεσσαλοί έκαναν την ανατροπή και πήραν το τρίποντο. Ακόμα πιο δύσκολη η αποψινή αποστολή τους, με την ΑΕΚ να είναι ξεκάθαρο φαβορί.

Έκανε το καθήκον της η ΑΕΚ νίκησε τον ΠΑΣ Γιάννινα με 2-0 και συνεχίζει στους «16» του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα δυσκολεύτηκε μεν, όμως κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρόμητου με πέναλτι στις καθυστερήσεις του αγώνα. Τέσσερα σερί τρίποντα έφτασε η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα, ανέβηκε στη βαθμολογία και κυνηγάει τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό. Θα στερηθεί απόψε ωστόσο τις υπηρεσίες των Τσούμπερ,  Άμπραμπατ και Φαν Βέερτ.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Ξεκάθαρο φαβορί η Ένωση που θα έχει και τη συμπαράσταση του κόσμου της, που ετοιμάζει απόβαση στην Λειβαδιά. Ανώτερη ποιοτικά, δημιουργεί φάσεις, δύσκολο για τους γηπεδούχους να την ακολουθήσουν σε αυτό το τέμπο. Εκτιμώ πως θα κερδίσει εύκολα σήμερα στην πρωτεύουσα της Βοιωτίας.

Υ.Γ. Ανεβασμένη η ΑΕΚ, φαίνεται πως έχει βρει τα πατήματα της και χτίζει σερί νικών. Μέχρι τώρα δείχνει πως είναι η μόνη που μπορεί να κυνηγήσει τον Παναθηναϊκό. Πιστεύω πως στο τέλος αυτή θα είναι που θα σηκώσει την κούπα του πρωταθλητή. Άλλωστε πως θα μπορούσε να συνδυαστεί καλύτερα η πρώτη χρονιά στο νέο γήπεδο;

Novibet – Το Cash out* όπως θα ήθελες να είναι

Μονό
18:00
Λεβαδειακός - ΑΕΚ
2 -1,5 ΑΗ
2.25
Μακροχρόνιο
Νικητής SuperLeague
ΑΕΚ
3.50
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις