Για το πέντε στα πέντε, με προσοχή, στο 1.91

Για το πέντε στα πέντε, με προσοχή, στο 1.91

Νέα εβδομάδα και επιστροφή στη Super League με τον #Farantos να δίνει τα προγνωστικά του για το Λεβαδειακός - ΑΕΚ.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Επιστροφή στην Ελλάδα, η οποία συνεχίζει να έχει αγωνιστική δράση και σήμερα και επιλέγουμε να αναλύσουμε το Λεβαδειακός – ΑΕΚ για να δώσουμε τα σημερινό προγνωστικά μας.

Λεβαδειακός – ΑΕΚ

  • Ένατη αγωνιστική για τη Super League.
  • Under 2,5 στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • No goal στα 4/5 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Λεβαδειακός

Ανάλυση: Νίκη με 2-1 εκτός έδρας επί της Λάρισας για την νοκ-άουτ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Το σκορ άνοιξε ο Πεντρόζο για τη Λάρισα στο 7’. Ο Λεβαδειακός κατάφερε να γυρίσει το ματς πριν τη λήξη του ημιχρόνου με τα γκολ του Νίκα στο 25’ και του Σκβάρκα στο 44’. Στο δεύτερο ημίχρονο  ο Λεβαδειακός πιέστηκε, αλλά κατάφερε να πάρει την πρόκριση.

Η εικόνα που παρουσιάζει ο Λεβαδειακός είναι κάκιστη, ακόμη και μετά την αλλαγή προπονητή. Αναζητά ακόμη την πρώτη του νίκη στην επιστροφή του στη Super League και παραμένει στον πάτο της βαθμολογίας μαζί με τον Ιωνικό. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα θα έχει μεγάλο πρόβλημα ενόψει της συνέχειας.

Απουσίες: Δεν υπάρχουν απουσίες για τους γηπεδούχους.

  • 2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Goal/goal στα 4/5 τελευταία παιχνίδια του ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

ΑΕΚ

Ανάλυση: Εύκολη νίκη με 2-0 στην επί του ΠΑΣ Γιάννινα για την νοκ-άουτ φάση του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο 6’ με κοντινό πλασέ έκανε το 1-0 για την ΑΕΚ ο Κοσίδης. Στο 68’ ο Ελίασον κερδίζει πέναλτι, το οποίο εκτέλεσε εύστοχα ο Μάνταλος. Έτσι πήρε την πρόκριση για τη συνέχεια του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αγώνα με τον αγώνα οι παίκτες της Ένωσης εφαρμόζουν όλο και καλύτερα αυτά που τους ζητάει ο Αλμέιδα. Παράγουν ωραίο ποδόσφαιρο με θέαμα και ξεσηκώνει τον κόσμο της ομάδας. Βέβαια έχουν ακόμα περιθώρια βελτίωσης αμυντικά, ώστε να δέσουν καλύτερα οι Βίντα – Μουκουντί και να καλύπτουν ο ένας τον άλλον.

Απουσίες: Μη διαθέσιμοι οι Τσούμπερ (εξτρέμ) και Άμραμπατ (εξτρέμ).

  • Under 2,5 στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Προγνωστικά
  • No goal στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Εκτίμηση: Η ΑΕΚ έρχεται με φόρα για να συνεχίσει το σερί νικών στο πρωτάθλημα. Ο Λεβαδειακός δύσκολα θα φέρει αντίσταση στην ασφυκτική πίεση που ασκεί η Ένωση. Πάμε με την παράδοση και επιλέγουμε 2-3 γκολ με απόδοση 1.91 της Novibet.

Μονό
18:00
Λεβαδειακός - ΑΕΚ
2-3 γκολ
1.91
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις