Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Προγνωστικά Euroleague

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Τετάρτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός προγνωστικά 

Στάδιο: «Menora Mivtachim Arena»

Χωρητικότητα: 10.383 θεατές

Μεταξύ τους παράδοση:  Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους οι δύο ομάδες για την Ευρωλίγκα, η Μακάμπι μετρά 5 νίκες, όσες ακριβώς και ο Παναθηναϊκός.

Μακάμπι Τελ Αβίβ

Ρεπορτάζ: Φορμαρισμένη παίζοντας μέτριο μπάσκετ, όσο περίπλοκο και αν ακούγεται αυτό, είναι η Μακάμπι Τελ Αβίβ. Το μπασκετικό σύνολο του Οντέτ Κάτας, αποτελούμενο από πολλούς Αμερικανούς, είναι εντυπωσιακό στον επιθετικό τομέα ωστόσο στον αμυντικό… προβληματίζει. Όπως και να ‘χει, η ομάδα από το Ισραήλ μετρά δύο συνεχόμενες νίκες στην Ευρωλίγκα, με πιο πρόσφατη αυτή απέναντι στην Βιλερμπάν (88-69). Πριν τον Παναθηναϊκό, η Μακάμπι Τελ Αβίβ νίκησε στην παράταση την Χάποελ Τελ Αβίβ για την Winner League με 88-84.

Stat Attack: 9/10 την φετινή «επίσημη» σεζόν για την Μακάμπι.

Απουσίες: Στο ματς με τον Παναθηναϊκό δε θα αγωνιστεί ο Ντάρουν Χίλιαρντ, που είναι τραυματίας.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Παναθηναϊκός

Ρεπορτάζ: Μετά την ήττα από την Μονακό στις… λεπτομέρειες και την ανακοίνωση της απόκτησης του Ντουέιν Μπέικον, ο Παναθηναϊκός επικράτησε του Ιωνικού για το ελληνικό πρωτάθλημα εκτός έδρας με 62-86, και πάνω σε αυτό το αποτέλεσμα θέλει να συνεχίσει τις καλές εμφανίσεις. Ο Νέιτ Ουόλτερς, βασικός πλειμέικερ της ομάδας, επέστρεψε από τον τραυματισμό του, με αποτέλεσμα να υπάρχουν περισσότερες διαθέσιμες λύσεις τόσο επιθετικά όσο και οργανωτικά για το σύνολο του Παναθηναϊκού.

Stat Attack: 4 νίκες σε 9 αναμετρήσεις την φετινή σεζόν για τον Παναθηναϊκό, από τότε που άρχισε επίσημα.

Απουσίες: Άπαντες παρόντες, εκτός από τον Ντουέιν Μπέικον που προσγειώθηκε προχθές στην Ελλάδα, για τον Παναθηναϊκό, σε αυτή την δύσκολη «αποστολή» στο Τελ Αβίβ.

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός προγνωστικά: Το σύνολο του Οντέτ Κάτας είναι ένα από τα πιο επιθετικογενή σε ολόκληρη την Ευρωλίγκα. Τα…αμερικανάκια της Μακάμπι βάζουν την μπάλα εύκολα στο καλάθι φέτος, και στην επιθετική τους ευχέρεια θα στηριχθούμε και εμείς σήμερα. Στις εννέα επίσημες αναμετρήσεις που έχει δώσει φέτος η Μακάμπι σε όλες τις διοργανώσεις, σκοράρει 86.6 πόντους πόντους κατά μέσο όρο. Απέναντι στην ευάλωτη ανά διαστήματα άμυνα του Παναθηναϊκού, η Μακάμπι είτε θα κάνει… πάρτι, είτε θα δυσκολευτεί. Ωστόσο, ακόμα και σε ματς που εξελίσσονται σε… εφιάλτες για εκείνη φέτος, έχει δείξει πως μπορεί να βρει τον δρόμο. Στο σημερινό Bet of the Day ποντάρουμε over 81.5 πόντους για τους γηπεδούχους σε απόδοση 1.82 από την Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
21:05
Μακάμπι Τελ Αβίβ – Παναθηναϊκός
Μακάμπι over 81,5
1.82
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις