Ανατολού Εφές – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ανατολού Εφές - Φενέρμπαχτσε προγνωστικά

Ανατολού Εφές - Φενέρμπαχτσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Ανατολού Εφές – Φενέρμπαχτσε ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Παρασκεής. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Ανατολού Εφές – Φενέρμπαχτσε  προγνωστικά

Στάδιο: «Sinan Erdem Dome»

Χωρητικότητα: 16.000 θεατές

Μεταξύ τους παράδοση:  Στις τελευταίες δέκα αναμετρήσεις που έχουν δώσει μεταξύ τους, η Ανατολού Εφές μετρά έξι νίκες ενώ η Φενέρμπαχτσε τέσσερις.

Ανατολού Εφές

Ρεπορτάζ: Προέρχεται από μια σοκαριστική ήττα από την Μπούρσασπορ για την Basketball Super Ligi με σκόρ 88-86. Η αλήθεια είναι πως η back to back πρωταθλήτρια Ευρώπης δεν εντυπωσιάζει το τελευταίο διάστημα, μιας και πέραν της ήττας από την Μπούρσασπορ μερικά εικοσιτετράωρα πριν δυσκολεύτηκε τόσο απέναντι στην κατώτερη, για τα δεδομένα της Εφές, Άλμπα Βερολίνου αλλά και κόντρα στην Βαλένθια, από την οποία έχασε μέσα στην Κωνσταντινούπολη.

Stat Attack: Την φετινή επίσημη σεζόν, έως τώρα, μετρά τρεις ήττες και έξι νίκες σε εννέα αναμετρήσεις.

Απουσίες: Νεμάνια Μπιέλιτσα, που θα απουσιάσει για τουλάχιστον είκοσι ημέρες ακόμα, και Ταρίκ Μπιμπέροβιτς είναι οι απουσίες για την Φενέρμπαχτσε.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Φενέρμπαχτσε

Ρεπορτάζ: Φανταστικό είναι το φετινό ξεκίνημα της Φενέρ στην Ευρωλίγκα. Τέσσερις νίκες, μηδέν ήττες και θετικά πρόσημα όσον αφορά τις εμφανίσεις της για την τουρκική ομάδα, που πριν το ντέρμπι με την Ανατολού νίκησε εύκολα την Μανίσα Μπουγιουμσεχίρι με 58-73. Πρώτος σκόρερ για τους πρωταθλητές Τουρκίας ο αρχηγός, Μελίχ Μαχμούτογλου, με 18 πόντους.

Stat Attack: Οκτώ ήττες και μονάχα μια ήττα φέτος στα επίσημα για το σύνολο του Δημήτρη Ιτούδη. 

Απουσίες: Δεν θα αγωνιστεί απέναντι στην Φενέρμπαχτσε ο Σέιν Λάρκιν.

Ανατολού Εφές - Φενέρμπαχτσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Ανατολού Εφές – Φενέρμπαχτσε προγνωστικά: Στο τουρκικό ντέρμπι για την 5η αγωνιστική της Ευρωλίγκα, ποντάρουμε στο επιθετικό ταλέντο του Ουίλ Κλάιμπερν. Ο Αμερικανός άσσος διανύει μια εξαιρετική περίοδο με τα χρώματα της Ανατολού, και εμείς σκοπεύουμε να το… εκμεταλλευτούμε. 28 πόντοι απέναντι στην Μπούρσασπορ, 16 απέναντι στην Άλμπα Βερολίνου, 18 απέναντι στην Βαλένθια…Είναι γεγονός πως ο Κλάιμπερν έχει πάρει επιθετικά… φωτιά, και συνεχίζει ακάθεκτος. Στο ματς για τον τελικό του τουρκικού Σούπερ Καπ στην αρχή της σεζόν, ο πρώην παίκτης της ΤΣΣΚΑ Μόσχας είχε σκοράρει ενάντια στην Φενέρ 16 πόντους. Σήμερα, επρόκειτο να επιβάλει τον Ρυθμό του και να ψάξει…σκορ, όπως συνηθίζεται σε ένα ντέρμπι.

Ποντάρουμε Will Clyburn πρώτος σκόρερ (κατόπιν αιτήματος) στο 2.15 από την Novibet.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Ειδικό
20:30
Ανατολού Εφές - Φενερμπαχτσέ
Πρώτος σκόρερ Γουίλ Κλάιμπερν
2.15
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις