Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός προγνωστικά

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Η αναμέτρηση Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Πέμπτης. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός  προγνωστικά

  • «Γιουρόπα Παρκ Στάντιον» (34.700), Φράιμπουργκ.
  • Διαιτητής: Κρίστο Τόβερ.
  • Πρώτος γύρος: Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ 0-3
  • Δέκα συνεχόμενες ήττες από ομάδες της Γερμανίας μετρά ο Ολυμπιακός. Εκτός έδρας έχει μία νίκη και οκτώ ήττες σε εννιά παιχνίδια επί γερμανικού εδάφους. Για τη Φράιμπουργκ το 0-3 του πρώτου αγώνα ήταν η πρώτη συνάντηση με τον Ολυμπιακό αλλά και με ελληνική ομάδα γενικότερα.

Φράιμπουργκ

Ρεπορτάζ: Με τον πιο εμφατικό τρόπο η Φράιμπουργκ σφράγισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa League. Πέρασε με 4-0 από τη Γαλλία και την έδρα της Ναντ, για να πετύχει το 2/2 απέναντι στους Γάλλους. Οι Γερμανοί προηγήθηκαν με γκολ του Κούμπλερ στο 26’ και μέχρι το 70’ διατήρησαν σχετικά εύκολα το προβάδισμα. Η είσοδος των Γκρέγκοριτς και Σάντε πριν λίγα λεπτά άλλαξε αρκετά το παιχνίδι, καθώς ο πρώτος με γκολ και ασίστ κι ο δεύτερος με γκολ συνέβαλαν στη διαμόρφωση του τελικού 0-4. Στην Bundesliga η Φράιμπουργκ συνεχίζει την πολύ καλή πορεία της, αφού κέρδισε και τη Βέρντερ Βρέμης με 2-0. Έτσι, παρέμεινε στην τρίτη θέση και μείωσε τη διαφορά από την κορυφή στους δύο βαθμούς.

Stat attack: Μετρά πέντε νίκες και δύο ισοπαλίες στα τελευταία επτά εντός έδρας ματς.

Απουσίες: Χωρίς τους Σάλαϊ, Εζέκουεμ, Γκούλντε και Σμιντ θα παραταχθεί η ομάδα του Στράιχ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φλέκεν – Κούμπλερ, Γκίντερ, Λίνχαρτ, Γκούντερ – Κάιτελ, Χέφλερ – Ντοάν, Κιέρε, Γκρίφο – Γκρέγκοριτς.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ολυμπιακός

Ρεπορτάζ: Πήρε τον πρώτο του βαθμό στη φάση των ομίλων ο Ολυμπιακός στην έδρα της Καραμπάκ. Βελτιωμένος σε σχέση με το πρώτο ματς που ηττήθηκε με 3-0 στην έδρα του, κατάφερε για πρώτη φορά φέτος σε ευρωπαϊκό ματς να κρατήσει το μηδέν. Σφιχτό παιχνίδι, χαμηλό τέμπο και λίγες φάσεις, σχεδόν όλες στο πρώτο ημίχρονο. Και μαθηματικά δε θα συνεχίσει στο Europa League η ομάδα του Πειραιά, διεκδικώντας την τρίτη θέση που οδηγεί στους 32 του Conference League. Οι «ερυθρόλευκοι» ταξιδεύουν στη Γερμανία με καλή ψυχολογία μετά το διπλό στο Αγρίνιο επί του Παναιτωλικού. Ο Μπιέλ (51’) κι ο Βαλμπουενά (82’) ήταν η σκόρερ στη νίκη του Ολυμπιακού, με την οποία προσπέρασε τον ΠΑΟΚ κι ανέβηκε στην τέταρτη θέση.

Stat attack: Δεν έχει κερδίσει κανένα από τα δέκα φετινά και τελευταία 13 ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Απουσίες: Σισέ, Παπασταθόπουλος, Αμπουμπακάρ Καμαρά και Βατσλίκ οι σίγουρες απουσίες για τον Μίτσελ, ενώ ο Τζολάκης που μπήκε στην αποστολή είναι αμφίβολος.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Πασχαλάκης – Άβιλα, Ντόι, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Βρουσάι, Χουάνγκ Ιν-Μπέομ, Εμβιλά, Μασούρας – Ελ Αραμπί, Μπιέλ.

Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φράιμπουργκ – Ολυμπιακός προγνωστικά: Η διαφορά των δύο ομάδων φάνηκε από το πρώτο παιχνίδι και το άνετο πέρασμα της Φράιμπουργκ από τον Πειραιά. Δεν έχουν αλλάξει τόσα όσα θα έπρεπε από τότε για τον Ολυμπιακό, ο οποίος παίζει στην Ευρώπη χωρίς αρκετούς σημαντικούς παίκτες που μπορούν να αγωνίζονται μόνο στο πρωτάθλημα. Αυτό το πλάνο δεν μπορεί να δουλέψει και η ποιότητα των Γερμανών θα φανεί. Πάει για το πέντε στα πέντε η Φράιμπουργκ, με τον άσο και under 3,5 να πληρώνει 2.25 στο Pamestoixima.gr.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
22:00
Φράιμπουργκ - Ολυμπιακός
1 & under 3,5
2.25
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις