Φλαμένγκο – Ατλ. Παραναένσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φλαμένγκο - Ατλ. Παραναένσε προγνωστικά

Φλαμένγκο - Ατλ. Παραναένσε προγνωστικά στοιχήματος και ανάλυση αγώνα από τη στήλη του Bet of the Day, όπως έχετε συνηθίσει στο koubanezos.gr.

Ο βραζιλιάνικος εμφύλιος Φλαμένγκο – Ατλέτικο Παραναένσε στον τελικό του Copa Libertadores, ξεχωρίζει στο πρόγραμμα του Σαββάτου. Ανάλυση και tips από το Bet of the Day. Φλαμένγκο – Ατλ. Παραναένσε προγνωστικά

  • «Εστάντιο Μπάνκο Πιτσίντσα (59.283), Γκουαγιακίλ.
  • Διαιτητής: Πατρίσιο Λουστάου.
  • Στο πρωτάθλημα: Ατλέτικο Παραναένσε – Φλαμένγκο 1-0 (23/4/2022), Φλαμένγκο – Ατλέτικο Παραναένσε 5-0.
  • Στο κύπελλο: Φλαμένγκο – Ατλέτικο Παραναένσε 0-0 (28/7/2022), Ατλέτικο Παραναένσε – Φλαμένγκο 0-1 (18/8/2022).
  • Σε 73 αναμετρήσεις συνολικά, η Φλαμένγκο έχει 29 νίκες, η Παραναένσε 26 και 18 ματς έχουν λήξει ισόπαλα. Μοιρασμένα και τα αποτελέσματα στα τελευταία οκτώ ματς τους, με τη Φλαμένγκο να έχει τρεις νίκες, τρεις ισοπαλίες και δύο ήττες.
  • Τέταρτη πρόκριση σε τελικό Copa Libertadores για τη Φλαμένγκο, και τρίτη τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Στους προηγούμενους τρεις μετρά δύο κατακτήσεις. Η Ατλέτικο έχει βρεθεί στον τελικό μόνο μία φορά στο παρελθόν (2005), χάνοντας από την Σάο Πάουλο.

Φλαμένγκο

Ρεπορτάζ: Η Φλαμένγκο έφτασε στον τελικό του Copa Libertadores… «περπατώντας». Το 4-0 του πρώτου αγώνα στην έδρα της Βέλεζ Σάρσφιλντ δεν άφησε αμφιβολίες για το αν θα έπαιρνε την πρόκριση. Νίκησε και στη ρεβάνς, με σκορ 2-1 για να «σφραγίσει» την παρουσία της στον τελικό. Με τον ίδιο τρόπο έκλεισε και την 34η αγωνιστική του πρωταθλήματος, καθώς επικράτησε με 3-2 της Σάντος. Προηγήθηκε στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου, ισοφαρίστηκε στο 53’ και κόλλησε για αρκετή ώρα στο 1-1. Τελικά στο 79’ ξαναπήρε δίκαια το προβάδισμα και το αύξησε στο 87’, με τους φιλοξενούμενους να μειώνουν στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων. Η νίκη της Παλμέιρας σημαίνει πως και μαθηματικά η Φλαμένγκο δεν μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο. Στόχος της πλέον η δεύτερη θέση, και στο ελάχιστο επίπεδο να κλειδώσει την πρόκριση στο Libertadores της επόμενης σεζόν. Για να το πετύχει αυτό, χρειάζεται τρεις βαθμούς στα εναπομείναντα τέσσερα ματς.

Stat attack: Είναι αήττητη στα τελευταία οκτώ ματς.

Απουσίες: Θα παραταχθεί σίγουρα χωρίς τους τραυματίες Ροντρίγκο Κάιο (αμυντικός), Βαρέλα (αμυντικός) και Μπρούνο Ενρίκε (εξτρέμ). Αμφίβολος είναι ο Βιδάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-1-2): Σάντος – Ροντινέι, Λουίζ, Περέιρα, Φιλίπε – Γκόμες, Μάια, Ριμπέιρο – Ντε Αρασκαέτα – Πέδρο, Μπαρμπόσα.

Novibet – με 0% γκανιότα* και το στοίχημά σου αξίζει περισσότερα!

Ατλέτικο Παραναένσε

Ρεπορτάζ: Έγραψε ιστορία η Ατλέτικο Παραναένσε, παίρνοντας την πρόκριση για τον τελικό του Copa Libertadores για δεύτερη φορά στην ιστορία της. Για να το πετύχει αυτό χρειάστηκε να αποκλείσει την κάτοχο του τροπαίου και πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Βραζιλίας, Παλμέιρας, η οποία ήταν και το φαβορί της διοργάνωσης. Η νίκη με 1-0 στο πρώτο ματς της έδινε προβάδισμα, όμως είχε πολλή δουλειά στη ρεβάνς. Παρότι βρέθηκε να χάνει με 2-0, το αριθμητικό πλεονέκτημα που απέκτησε (με το σκορ στο 1-0) τη βοήθησε να σκοράρει δύο φορές και να γίνει αυτή η ομάδα που θα βρεθεί στον μεγάλο τελικό. Η Παλμέιρας πήρε άτυπη εκδίκηση το ξημέρωμα της περασμένης Τετάρτης, επικρατώντας με 3-1 στην έδρα της Ατλέτικο για το πρωτάθλημα.

Stat attack: Αμφίτερμα σε τέσσερα από τα τελευταία πέντε ματς της.

Απουσίες: Πλην του εξτρέμ Μαρσέλο Σιρίνο, δεν αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών η Παραναένσε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπέντο – Κέλβεν, Ενρίκε, Ελένο, Άμπνερ – Έρικ, Φερναντίνιο, Μόουρα – Κανόμπιο, Βιτίνιο, Ρόκε.

Φλαμένγκο - Ατλ. Παραναένσε προγνωστικά και ανάλυση αγώνα

Φλαμένγκο – Ατλ. Παραναένσε προγνωστικά: Ιστορικό παιχνίδι και για τις δύο ομάδες. Η Φλαμένγκο ψάχνει την τρίτη κατάκτηση του Libertadores με στόχο να ισοφαρίσει τις επίσης βραζιλιάνικες Παλμέιρας, Σάο Πάουλο, Σάντος και Γκρέμιο. Από την άλλη η Παραναένσε διεκδικεί το πρώτο της τρόπαιο στον δεύτερό της τελικό. Ποιοτικά η Φλαμένγκο υπερισχύει, ενώ βρίσκεται και σε καλύτερη κατάσταση τον τελευταίο καιρό. Δύσκολα δε θα καταφέρει να πάρει τη νίκη και πόσο μάλλον το τρόπαιο. Οι μπουκ είναι υποψιασμένοι, με τον άσο σε χαμηλά επίπεδα (γύρω στο 1.50). Αξίζει ποντάρισμα της Φλαμένγκο μαζί με το over 1,5, σε απόδοση 1.92.

  • Πρωταγωνιστής για τους «γύπες» στο φετινό Libertadores ήταν ο Πέδρο, με δώδεκα γκολ σε ισάριθμες εμφανίσεις στη διοργάνωση. Ο Βραζιλιάνος έρχεται κι από γκολ στο πρωτάθλημα, όπου μετράει έντεκα σε 24 συμμετοχές. Είναι ο βασικός κίνδυνος για τις ομάδες που αντιμετωπίζουν τη Φλαμένγκο και διανύει μια εξαιρετική σεζόν. Δίνεται στο 2.35 στο Pamestoixima.gr το να βρει δίχτυα, κι εμείς θα το τιμήσουμε.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
23:00
Φλαμένγκο - Ατλέτικο Παραναένσε
1 & over 1,5
1.92
Σκόρερ
23:00
Φλαμένγκο - Ατλέτικο Παραναένσε
Γκολ Πέδρο
2.35
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις