Με τα γκολ στο Derby del Sole

Προγνωστικά

Την τιμητική της έχει και σήμερα η Ιταλία και ο #Farantos δίνει τα προγνωστικά του για το ντέρμπι της αγωνιστικής στη Serie A ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι.

Καλημέρα σε όλους. Για ακόμη μία φορά θα πάμε από Ιταλία μεριά. Αν και η Μίλαν χθες μας χάλασε το ταμείο. Σήμερα όμως είναι μια νέα μέρα με ένα μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στη Ρόμα και τη Νάπολι για να δώσουμε τα προγνωστικά μας.

Προγνωστικά Ρόμα – Νάπολι

  • 11η αγωνιστική για τη Serie A
  • 2-3 στα 4/6 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Τελευταία νίκη της Ρόμα επί της Νάπολι ήταν στις 2/11/2019 με 2-1 στο «Ολίμπικο».

Ρόμα

Ανάλυση: Πήρε τη νίκη με 1-0 επί της Σαμπντόρια εκτός έδρας. Μπορεί το σκορ να δείχνει ότι δυσκολεύτηκε, αλλά είχε αρκετές ευκαιρίες για ένα πιο ευρύ σκορ. Το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης το σημείωσε ο Πελεγκρίνι στο 9’ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Οι εμφανίσεις της Ρόμα έχουν τη σφραγίδα του Μουρίνιο, όπως όλες οι προηγούμενες ομάδες του. Σφιχτή ομάδα που κοιτάει πρώτα την άμυνα της και παίζει συχνά με αντεπιθέσεις. Παλιό στυλ, αλλά αποτελεσματικό.

Απουσίες: Μη διαθέσιμοι είναι οι είναι οι Ντιμπάλα (επιθετικός), Τσέλικ (δεξί μπακ), Νταρμπόε (μέσος) και ο Βαϊνάλντουμ (μέσος).

  • 2-3 γκολ στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Goal/goal στα 4/5 τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Νάπολι

Ανάλυση: Νίκησε δύσκολα την Μπολόνια με 3-2. Αρχικά η Μπολόνια αιφνιδίασε τους Ναπολιτάνους με τον Ζίρκζεϊ στο 41’. Η απάντηση της Νάπολι ήρθε πριν τη λήξη του ημιχρόνου με με τον Χουάν Ζεσούς και έκανε την ανατροπή στο 49’με τον Λοσάνο. Η ισοφάριση ήρθε άμεσα από τη Μπολόνια με τον Μπάροου στο 51’. Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 69’ ο Όσιμεν και διατήρησε τη Νάπολι στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Σπαλέτι έχει φτιάξει ένα πολύ καλό σύνολο, το οποίο παράγει εξαιρετικό ποδόσφαιρο με πολλά γκολ. Έχει βάλει δύσκολα σε όλες τις ομάδες που έχει αντιμετωπίσει έως τώρα σε Ιταλία και Ευρώπη. Φέτος δείχνει πως θα διεκδικήσει με όλες τις δυνάμεις της το πρωτάθλημα και μια καλή πορεία στην Ευρώπη.

Απουσίες: Εκτός παραμένουν οι Σιρίγκου (τερματοφύλακας), Ραχμάνι (στόπερ) και ο Ανγκισά (μέσος).

  • Over 2,5 στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.
  • Goal/goal στα πέντε τελευταία παιχνίδια της ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης.

Novibet – 0% Γκανιότα Κάθε Μέρα

Εκτίμηση: Η Ρόμα δύσκολα θα περιορίσει τις επιθετικές αρετές της Νάπολι. Περιμένω πως θα αναγκαστεί η Ρόμα να ανοιχτεί για να βρει το γκολ, ώστε να κάνει δύσκολο το έργο της Νάπολι. Επιλέγουμε το goal/goal & over 2,5 στο 2.00 της Novibet. προγνωστικά

Combo
21:45
Ρόμα - Νάπολι
Goal/goal & over 2,5
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις