Βίοι αντίθετοι για Ουντινέζε και Τορίνο

Προγνωστικά

Ο #Kouros εμπιστεύεται στα προγνωστικά του ένα ιταλικό φαβορί και προσδοκά σε γκολ στη Γαλλία σε αποδόσεις άνω του διπλασιασμού.

Χαιρετώ! Δεν μας πήγε το Σάββατο δυστυχώς και οι προβλέψεις μας δεν επιβεβαιώθηκαν. Όσον αφορά το παιχνίδι του Αγρινίου, απολογούμαι, καθώς μέτρησα λάθος τις απουσίες των γηπεδούχων, οι οποίοι ήταν εντελώς ακίνδυνοι. Ο Ατρόμητος από την πλευρά θα μπορούσε εύκολα να σκοράρει και να κλείσουμε χωρίς χασούρα τη μέρα, αλλά φευ… Προχωράμε σήμερα με δύο προγνωστικά από τα γήπεδα της Ευρώπης.

Προγνωστικά: Δίκαιο φαβορί η Ουντινέζε

Πρώτη στάση Ιταλία και Ουντινέζε εναντίον Τορίνο. Εκ διαμέτρου αντίθετη η πορεία των δύο ομάδων το τελευταίο διάστημα. Αήττητη στο πρωτάθλημα η γηπεδούχος, 6-3-0 το ρεκόρ της. Άτυχη κόντρα στη Λάτσιο την προηγούμενη αγωνιστική, είχε δύο δοκάρια και άξιζε το διπλό. Τέσσερις ήττες στα τελευταία πέντε για την «γκρανάτα», με τελευταία αυτή από την Γιουβέντους εντός έδρας.

Εκτίμηση: Δεν χωράει αμφισβήτηση η ανωτερότητα της Ουντινέζε, ο άσος του 2.05 στη Novibet μπαίνει στο παιχνίδι μας.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Μιλούν οι επιθέσεις στο Λιλ

Κλείνουμε με Γαλλία και το ντέρμπι της αγωνιστικής μεταξύ Λιλ και Μονακό. Αμφότερες ομάδες με επιθετική φιλοσοφία στο παιχνίδι τους. Η μεν Λιλ αποτελεί μια από τις πιο fun to watch ομάδες της κατηγορίας, με τα παιχνίδια της να «ανοίγουν». Η απουσία των Φόντε και Αντρέ όμως, τής δημιουργεί θέματα στο αμυντικό τρανζίσιον. Η δε Μονακό παρουσιάζει ένα στυλ παιχνιδιού πιο αποδοτικό εκτός έδρας και έρχεται ξεκούραστη στο ντέρμπι, καθώς αυτή την εβδομάδα δεν υπήρχαν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις.

Εκτίμηση: Μιλάμε για ένα παιχνίδι που αν οι δύο ομάδες παίξουν όπως έχουν συνηθίσει, δύσκολα θα μείνει χαμηλά. Επιλογή μας το goal/goal & over 2,5 στο 1.90 της Stoiximan.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Μονό
13:30
Ουντινέζε - Τορίνο
1
2.05
BET: 15 units
Combo
21:45
Λιλ - Μονακό
Goal/goal & over 2,5
1.90
BET: 15 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις