ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ!

ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΙΓΟ

ΚΑΤΑΘΕΣΗ; LAST YEAR!

Έδρες που φτάνουν το 3.22

ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

H BET365 ΣΕ ΚΑΛΩΣΟΡΙΖΕΙ ΜΕ ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ*!

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΣΟΥΠΕΡ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΜΑΤΟΣ

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΦΩΤΙΑ ΜΕ 700 ΔΩΡΑ*

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΤΡΕΛΟ ΔΩΡΟ* ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

ΣΟΥΠΕΡ ΤΡΙΠΛΟ ΔΩΡΟ* ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗ!

Έδρες που φτάνουν το 3.22

LIVE BETTING 24/7!

Best Picks

Best Picks Πέμπτης με… ΟΑΚΑ και Μπράιτον!

Βάζει τη σφραγίδα η Σίτι κόντρα στη Κοπεγχάγη, υποψιασμένη η Ρεάλ κόντρα στη Λειψία

Θέλει να ξεσπάσει και να «τελειώσει» στο 1.95

προγνωστικά

Διαλεχτά σημεία με πολύ ταμείο

μελετημένα προγνωστικά

Βατός διπλασιασμός στο Βέλγιο

προγνωστικά Ευρωλίγκα

Combo με κίνητρο και απουσίες

προγνωστικά

Περνούν από το Μπράιτον οι «πολίτες»

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Τα λάθη της Μακάμπι οδηγούν στο διπλασιασμό!

Over ημέρας σε άριστες τιμές.

Το over 2,5 της ημέρας (25/4)

σημείο ημέρας.

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ: Ανάλυση & Προγνωστικά αγώνα

bet builder με την εικόνα να το δείχνει σχεδιαστικά.

Το Bet Builder της ημέρας (25/4)

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

Δίνει παράσταση ο Περάλτα

ΑΧΑΣΤΗ ΤΡΙΠΛΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ* ΕΓΓΡΑΦΗΣ!

Έδρες που φτάνουν το 3.22

προγνωστικά

Ο #Bats ξεχωρίζει τέσσερα παιχνίδια με έμφαση στην Ισπανία για τα προγνωστικά της Κυριακής.

Μία αναμέτρηση από τα μέρη μας, μία από το Νησί και δύο από την Ισπανία μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον για αυτή την αγωνιστική. προγνωστικά

Προγνωστικά Ιωνικός – ΠΑΣ Γιάννινα

Ο Ιωνικός είναι μια ομάδα που αδικεί τον εαυτό της. Σίγουρα δεν έχει πιάσει τα περσινά στάνταρ, όμως παίζει πολύ πιο ανταγωνιστικά από κάποιες από τις ομάδες που τον περνούν στη βαθμολογία. Το 2-1 από τον Άρη ήταν μια ήττα εντός προγράμματος με καλή εμφάνιση και υπό προϋποθέσεις, ίσως η ομάδα της Νίκαιας να μπορούσε να φύγει από τη Θεσσαλονίκη με το θετικό αποτέλεσμα.

Λίγο πιο πάνω στη βαθμολογία είναι ο ΠΑΣ Γιάννινα, που πήρε τον πέμπτο του βαθμό στην σεζόν με το 2-2 απέναντι στον ΟΦΗ. Αν ο Ιωνικός είναι ένα επίπεδο κάτω σε σύγκριση με πέρσι, ο ΠΑΣ είναι τουλάχιστον τρία. Η ομάδα του Στάικου φαίνεται πως θα παλέψει για την παραμονή και μάλιστα δεν θα έχει εύκολο έργο.

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Ο αποκλεισμός από το Κύπελλο μεσοβδόμαδα, δεν βοηθάει ψυχολογικά τις ομάδες και ακόμα περισσότερο τον Ιωνικό που υπέστη συντριβή από τον Βόλο. Όμως κάποια στιγμή πρέπει κι η ομάδα του Σπανού να γευτεί τη χαρά της νίκης. Μπορεί να την πάρει στην έδρα της κόντρα σε μια ομάδα χωρίς ιδιαίτερη ποιότητα, με τον άσο να δίνεται στο 2.25 στη Novibet. Αν όχι τώρα, πότε;

Προγνωστικά: Λιντς – Φούλαμ

Ωραίο ματς γίνεται στο «Έλαντ Ρόουντ», ανάμεσα σε Λιντς και Φούλαμ. Από αντίθετα αποτελέσματα προέρχονται οι δύο ομάδες, καθώς οι γηπεδούχοι έχασαν με 2-0 στην έδρα της Λέστερ, ενώ οι φιλοξενούμενοι διέλυσαν με 3-0 την Άστον Βίλα. Και οι δύο είναι ομάδες έδρας, με τα «παγώνια» να γίνονται άλλη ομάδα μπροστά στο κοινό τους. Αυτό φάνηκε και στο ματς με την Άρσεναλ, όπου παρά την ήττα με 1-0 (πρώτη εντός για φέτος) το σύνολο του Μαρς εντυπωσίασε και άξιζε οπωσδήποτε κάτι παραπάνω.

Επτά ματς χωρίς νίκη είναι πολλά για μια ομάδα όπως η Λιντς, που παίζει καλό ποδόσφαιρο και το επίπεδό της είναι για τη μέση κι όχι τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Άλλωστε, κι η Φούλαμ εκτός έδρας έχει απολογισμό 1-1-4 σε έξι επίσημα ματς. Αυτό κάνει ευκολότερη την επιλογή του άσου στο 2.10 της Novibet.

Το παιχνίδι παίζεται στο γήπεδο Novibet

Μπέτις – Ατλέτικο Μαδρίτης

Μεγάλο ματς για την τέταρτη θέση παίζουν Μπέτις και Ατλέτικο Μαδρίτης στο «Μπενίτο Βιγιαμαρίν». Αμφότερες έχουν από 20 βαθμούς, με τα ίδια ακριβώς αποτελέσματα: έξι νίκες, δύο ισοπαλίες και δύο ήττες. Για να επιτευχθεί αυτή η ισορροπία χρειάστηκε οι Ανδαλουσιάνοι να «κολλήσουν» στο 0-0 στην έδρα της Κάντιθ και το σύνολο του Σιμεόνε να μείνει στο 1-1 εντός έδρας με τη Βαγιεκάνο.

Εντυπωσιάζει φέτος η Μπέτις μετρώντας μόλις δύο ήττες σε όλες τις διοργανώσεις. Καμία από αυτές δεν ήρθε στο γήπεδό της, όπου έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα κόντρα σε μια ασταθή και προβληματική Ατλέτικο που ζορίζεται αρκετά στην επίθεση. Έχει και κρίσιμο ματς με τη Λεβερκούζεν για το Champions League, ενώ αντίθετα η Μπέτις υποδέχεται τη Λουντογκόρετς με περιθώριο για ροτέισον. Επιλέγουμε κι εδώ τον άσο που δίνει 3.22 στη Novibet.

Betshop, το παιχνίδι όλων των παιχνιδιών

Βιγιαρεάλ – Αλμερία

Από ήττα σε νίκη κι από νίκη σε ήττα πηγαίνει η φετινή Βιγιαρεάλ, που παρότι έχει καλή ομάδα δυσκολεύεται να βρει σταθερότητα. Μεσοβδόμαδα αποτέλεσε «σάκο του μποξ» για την Μπαρτσελόνα στη νίκη των Καταλανών με 3-0 από το ημίχρονο. Παίζει και τους εντός έδρας αγώνες της στη Βαλένθια, αλλά αυτό δεν δείχνει να την επηρεάζει καθώς τα πάει περίφημα σε αυτά τα παιχνίδια.

Μεγάλο ερωτηματικό το πώς θα παρουσιαστεί η Αλμερία σε αυτό το παιχνίδι, δεδομένου ότι πρόκειται για μια ομάδα που παίζει επιθετικά. Αυτό μαρτυρά και το τελευταίο της ματς, στο οποίο νίκησε 3-2 τη Χιρόνα εντός έδρας. Με 17 τέρματα παθητικό έχει μια από τις χειρότερες κατηγορίες και δύσκολα θα γλιτώσει απέναντι στο σαφώς ανώτερο ποιοτικά «κίτρινο υποβρύχιο». Ο άσος με over 2,5 φτάνει τον διπλασιασμό στο Pamestoixima.gr και μπαίνει στις επιλογές μας.

Μονό
16:00
Ιωνικός - ΠΑΣ Γιάννινα
1
2.22
BET: 15 units
Μονό
16:00
Λιντς - Φούλαμ
1
2.10
BET: 15 units
Μονό
17:15
Ρεάλ Μπέτις - Ατλέτικο Μαδρίτης
1
3.22
BET: 10 units
Combo
19:30
Βιγιαρεάλ - Αλμερία
1 & over 2,5
2.00
BET: 20 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις