Υψηλές πτήσεις για το Περιστέρι

Προγνωστικά

Σε Περιστέρι για το μπάσκετ και σε Νάπολι για το τένις στέκεται στα προγνωστικά του ο #Bilias1974.

Καλημέρα σε όλους και όλες. Μετά από ένα μικρό διάλειμμά ολίγων ημερών η στήλη επιστρέφει και με προγνωστικά τένις αλλά και με μπάσκετ. Το διάλειμμα οφείλεται και στο γεγονός ότι τώρα που πλησιάζουμε στο τέλος της σεζόν του τένις οι εκπλήξεις είναι αρκετές αφού στην εξίσωση μπαίνουν αστάθμητοι παράγοντες όπως η κούραση των αθλητών στο κλείσιμο της χρονιάς. Αυτό μας απέτρεψε από το να βρούμε καλές επιλογές στα προγνωστικά τένις κάτι που ελπίζουμε να αλλάξει στη σημερινή στήλη.

Προγνωστικά Basket League

Από τους πιο ενδιαφέροντες αγώνες της αγωνιστικής είναι αυτός μεταξύ του Περιστερίου και της ΑΕΚ το μεσημέρι της Κυριακής. Η ομάδα του κόουτς Σπανούλη φιλοξενεί την πάντα υπολογίσιμη ΑΕΚ η οποία φυσικά είναι βασική ανταγωνίστρια της στην μάχη για την τρίτη θέση η αλλιώς τον «πρωταθλητή» κάτω από τους αιώνιους… Αμφότερες οι ομάδες έχουν ξεκινήσει με 3-1 στους επίσημους αγώνες αλλά το Περιστέρι έχει να επιδείξει αγώνες επί υψηλότερου ανταγωνισμού όπως πχ η πρόσφατη νίκη του στο Champions League επί της ισπανικής Τενερίφης ή η «λογική» ήττα στο Φάληρο από τον πολύ ισχυρό Ολυμπιακό.

Η ΑΕΚ δείχνει ένα σκληροτράχηλο πρόσωπο και οι ξένοι της έχουν ποιότητα αλλά η εκτίμηση μας είναι το Περιστέρι είναι σε καλύτερη κατάσταση και εύκολα ή δύσκολα θα πάρει τη νίκη. Η νίκη του με χάντικαπ -1,5 πόντων αποτιμάται στο 1.74 στο Pamestoixima.gr και θα αποτελέσει την σημερινή επιλογή της στήλης.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Προγνωστικά τένις ATP 250

Στο τένις τώρα έχουμε τους τελικούς και στα τρία τουρνουά της ATP όλα επιπέδου 250 που διεξήχθησαν αυτή την εβδομάδα. Την προσοχή μας στα προγνωστικά τένις τράβηξε η ιταλική μάχη μεταξύ του Ματέο Μπερετίνι και του Λορέντζο Μουσέτι στο τουρνουά της Νάπολι. Το φαβορί είναι φυσικά ο Μπερετίνι που έχει σίγουρα πιο πολλά «χιλιόμετρα» στο υψηλό επίπεδο και με τίτλους (εφτά συνολικά και δύο μέσα στο 2022) και με τελικούς.

Ο νεαρότερος Μουσέτι όμως δείχνει σημαντική βελτίωση μέσα στο 2022 έχοντας ως κορωνίδα τον τίτλο στο 500άρι του Αμβούργου (χώμα) επί του Κάρλος Αλκαράζ, ενώ έχει να επιδείξει δύο συνεχόμενες παρουσίες σε ημιτελικά σε τουρνουά κλειστού γηπέδου (σκληρή επιφάνεια). Στον τελικό έχει φτάσει μάλιστα χωρίς απώλεια σετ δείχνοντας ότι είναι σε θέση να διεκδικήσει τον πρώτο του τίτλο σε σκληρή επιφάνεια σε επίπεδο ATP.

Η στήριξη του Μουσέτι με χάντικαπ υπέρ του στο 1,5 game είναι στο 1.84 στη Stoiximan και θα αποτελέσει την επιλογή μας στα προγνωστικά τένις για σήμερα.

Καλή επιτυχία σε ότι και εάν επιλέξετε στο στοίχημα σήμερα.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Μονό
15:45
Περιστέρι - ΑΕΚ
1 (-1,5)
1.74
BET: 27 units
Μονό
16:00
Μουσέτι - Μπερετίνι
Χάντικαπ games: Μουσέτι +1,5
1.84
BET: 16 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις