Ψάχνονται Μπόχουμ και Αμβούργο

Ψάχνονται Μπόχουμ και Αμβούργο

#Mertzanidis με προγνωστικά από Γερμανία, Ελβετία, Ισπανία αλλά και από την μακρινή Βραζιλία στην οποία σιγά σιγά πέφτει η αυλαία.

Καλημέρα σε όλους τους αναγνώστες. Πέρασε το Σάββατο χωρίς να βρω κάτι αξιόλογο για ποντάρισμα σε σχέση με τη σημερινή ημέρα που έχει αρκετά ματς με μπόλικο ενδιαφέρον. Καλύψαμε και βγάλαμε και κέρδος με την στήλη του ΝΒΑ, το οποίο μέχρι στιγμής δεν μας απογοητεύει, κάτι θα ανεβεί για το βράδυ μέσα στην μέρα το νου. Πάμε να δούμε τα σημερινά μας προγνωστικά.

  • Ξεκινάμε με το Αμβούργο το οποίο δέχτηκε την πρώτη εκτός έδρας ήττα από την Σαν Πάουλι, ενώ μέσα στην εβδομάδα αποκλείστηκε στο Κύπελλο από τη Λειψία με το επιβλητικό 4-0. Σήμερα μπορεί να φαντάζει εύκολο το τρίποντο αφού παίζει με το Μαγδεμβούργο, το οποίο βρίσκεται στην ζώνη του υποβιβασμού αλλά γενικά παρουσιάζει μία καλή εικόνα και πιστεύω μπορεί να σωθεί. Αρέσκονται στο επιθετικό ποδόσφαιρο αμφότερες άρα πρώτη μας επιλογή τα γκολ.

  • Μένουμε στη Γερμανία αλλά αλλάζουμε κατηγορία και σαλόνια αφού πηγαίνουμε στην Μπόχουμ η οποία υποδέχεται την πρωτοπόρο του πρωταθλήματος Ουνιόν Βερολίνου. Τρομερή στα μετόπισθεν η Ουνιόν αφού έχει δεχθεί μόνο έξι γκολ σε δέκα αγωνιστικές. Από την άλλη η Μπόχουμ ψάχνεται ακόμα και προσπαθεί να βρει πόντους αφού βρίσκεται στην τελευταία θέση με τέσσερις βαθμούς. Σκληρό ματς αναμένω παίρνουμε τα φάουλ της Μπόχουμ αφού θεωρώ το όριο αρκετά χαμηλά.

  • Συνεχίζουμε με την γειτονική Ελβετία στο ματς της Σεν Γκάλεν κόντρα στην Σερβέτ. Βρίσκονται και οι δύο στην τετράδα, διαθέτουν ποιότητα. Ειδικά οι γηπεδούχοι που σκοράρουν κατά ριπάς. Επιλέγουμε το goal/goal το οποίο βρίσκεται σε ικανοποιητική απόδοση για δυάδα.

Boost νίκης στο Pamestoixima.gr: Βλέπεις τα κέρδη σου να εκτοξεύονται!

  • Πηγαίνουμε στην βόρεια Ευρώπη και συγκεκριμένα στην Ισλανδία με τη Στιαρνάν να αντιμετωπίζει την Ακουρέρι για την τελευταία αγωνιστική των play-offs. Αδιάφορο ματς και για τις δύο, δεν υπάρχει λόγος να δούμε κλειστό ματς λίγο πριν πέσει η αυλαία. Επιλέγουμε τοover το οποίο φαίνεται να είναι μια ασφαλής επιλογή. προγνωστικά

  • Φεύγουμε από την παγωμένη Ισλανδία και πηγαίνουμε στη ζεστή Ινδία. Το ματς με το οποίο θα ασχοληθούμε είναι το ΟντισάΚεραλά Μπλάστερς. Η Οντισά μας πλήρωσε την προηγούμενη εβδομάδα αφού ηττήθηκε από την Μουμπάι Σίτι αλλά ξεκάθαρα είναι ομάδα έδρας για αυτό περιμένω να βρει τουλάχιστον ένα γκολ μέσα στο σπίτι της. Από την άλλη τώρα η Κεραλά είναι από τις αγαπημένες μου ομάδες αφού προσφέρει γκολ και θέαμα όπως και στο προηγούμενο ματς με την Μοχούν το οποίο έληξε 2-5. Ποντάρουμε να δούμε γκολ και από τις δύο ομάδες αφού αναμένω ανοιχτό παιχνίδι.

  • Γυρνάμε στην Ευρώπη και στην Ισπανία με την Οσασούνα να ταξιδεύει μέχρι τη Χιρόνα για να αντιμετωπίσει την ομώνυμη ομάδα. Αρκετά θεαματικοί οι γηπεδούχοι αφού έχουν από τα περισσότερα γκολ στην κατηγορία. Η αντίπαλος όμως δεν μας βοηθάει για να επιλέξουμε ούτε γκολ ούτε κάποιο σημείο για αυτό θα επιλέξω τις κάρτες αφού φαίνεται να έχουμε μία σκληρή μάχη. προγνωστικά

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

  • Τέλος κλείνουμε με Βραζιλία, με το ματς Ατλέτικο ΓκοϊανιένσεΣεαρά. Πρόκειται για ένα ματς το οποίο μπορεί να κρίνει πολλά αφού βρισκόμαστε έξι αγωνιστικές πριν το τέλος και οι δύο ομάδες παλεύουν για την σωτηρία με τους φιλοξενούμενους να έχουν το προβάδισμα αφού είναι μία θέση πάνω από την ζώνη του υποβιβασμού αλλά μόνο με τρεις βαθμούς. Αν θα επέλεγα σημείο ίσως πόνταρα στην έδρα αφού τέτοια ματς γέρνουν συνήθως προς τα εκεί αλλά θα επιλέξω τις κάρτες αφού τέτοια ματς πηγαίνουν στην δύναμη και στα σκληρά μαρκαρίσματα.

Δυάδα απόδοσης 2.31
14:30
Αμβούργο - Μαγδεμβούργο
Over 2,5
1.54
17:30
Σεν Γκάλεν - Σέρβετ
Goal/goal
1.50
BET: 20 units
Φάουλ
16:30
Μπόχουμ - Ουνιόν Βερολίνου
Μπόχουμ over 10,5 φάουλ
1.80
BET: 20 units
Δυάδα απόδοσης 2.41
17:00
Οντισά - Κεραλά Μπλάστερς
Goal/goal
1.61
20:00
Στιαρνάν - Ακουρέρι
Over 2,5
1.50
BET: 25 units
Δυάδα απόδοσης 2.30
19:30
Χιρόνα - Οσασούνα
Να δεχτούν και οι δύο ομάδες από δύο ή περισσότερες κάρτες
1.53
00:00
Ατλέτικο Γκοϊανιένσε - Σεαρά
Να δεχτούν και οι δύο ομάδες από δύο ή περισσότερες κάρτες
1.50
BET: 25 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις