Κλεφτές ματιές τίτλου απο την Άρσεναλ

Κλεφτές ματιές τίτλου απο την Άρσεναλ

Οι πρωτοπόροι σε Premier league και Super league έχουν δύσκολες αναμετρήσεις και ο #Nikolas43 αναλύει τα παιχνίδια τους.

Δύσκολα παιχνίδια έχει το πρόγραμμα της Κυριακής σε Αγγλία και Ελλάδα με ομάδες που αν θέλουν να μιλάνε σοβαρά για τίτλο πρέπει να κερδίσουν. Πάμε να δούμε αναλυτικά τα προγνωστικά. 

Μνήμες 2004 στο βόρειο Λονδίνο 

Οι μεγαλύτεροι σε ηλικία οπαδοί των «κανονιέρηδων» ξεθάβουν αναμνήσεις από το 2004 τη χρονιά που η Άρσεναλ κατέκτησε το τελευταίο της πρωτάθλημα. Βέβαια αυτό γίνεται κάπως μυστικά καθώς γνωρίζουν τη δυσκολία και ότι το πρωτάθλημα έχει ακόμα πολύ δρόμο. Σημερινή της αντίπαλος η Σαουθάμπτον και το γήπεδο που τη φιλοξενεί το «Σεντ Μέρις». Δύσκολη έξοδος για την ομάδα του Αρτέτα, αλλά το όνειρο και ο στόχος της κορυφής θέλει υπέρβαση. Αυτά τα παιχνίδια θα τη διατηρήσουν στην κορυφή και έχει την ποιότητα να τα κερδίσει. 

Οι «άγιοι» είναι μια ομάδα στα χαμηλά της βαθμολογίας που απλά έχει από κάτω χειρότερες της ομάδες. Βέβαια έχει χάσει από κάποιες γεγονός που δείχνει πως δεν διαθέτει και την καλύτερη ποιότητα. Πως να τα βάλει με την Άρσεναλ που έχει μια ήττα στα τελευταία 14 παιχνίδια της. Δεν μπορεί δυστυχώς και θα φανεί και μέσα στο γήπεδο. Διπλό για τους «κανονιέρηδες» στο 1.59 της Νovibet

Με το Παρά 1 στο Pamestoixima.gr το ποντάρισμά σου επιστρέφεται!

Προγνωστικά: Το πράσινο τρένο δεν κάνει στάσεις 

Πολλοί πίστεψαν ότι ο Παναθηναϊκός θα χάσει από την ΑΕΚ, 2-1 με ανατροπή, μετά ακούγαμε ότι δεν περνάει από την Τούμπα, 1-2 επίσης με ανατροπή. Συμπέρασμα; Κανείς δεν ξέρει που θα σταματήσει. Οχτώ στα οχτώ για τους «πράσινους» και τώρα μάλλον ξεκινάνε τα πραγματικά δύσκολα. Φιλοξενεί τον Άρη στη συνέχεια πηγαίνει στο Βόλο, φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και στη συνέχεια ταξιδεύει στο Αγρίνιο. Μια δύσκολη τετράδα αγώνων στην οποία αν δεν χάσει, όχι απαραίτητα να κάνει μόνο νίκες, απλά να μη χάσει, θα παίξει το τελευταίο παιχνίδι του πρώτου γύρου με τον Ατρόμητο στο «Απόστολος Νικολαΐδης» για να κλείσει αήττητος το πρώτο μισό του πρωταθλήματος. Έχουμε όμως καιρό μέχρι τότε.

Από τη δύσκολη αυτή τετράδα αγώνων που προανέφερα, στα δικά μου μάτια το παιχνίδι με τον Άρη είναι το πιο εύκολο. Δεν το λέω υποτιμητικά για τον Άρη αλλά συγκριτικά με τις άλλες τρεις ομάδες. Όσο κερδίζει το πρωτάθλημα θα πλησιάζει. Ο Γιοβάνοβιτς έχει μια μαγική ικανότητα να κρατάει τους παίχτες του συγκεντρωμένους. Κοιτάνε μόνο τον αντίπαλο εντός γηπέδου και δεν σκέφτονται ότι ακολουθεί ντέρμπι. Οι «κίτρινοι» δεν έχουν πιάσει ακόμα τα υψηλά στάνταρ για τα οποία μας προδιαθέτουν από το καλοκαίρι. Αν πέσει στην παγίδα να παρασυρθεί από το ρυθμό του Παναθηναϊκού έχουν χάσει. Άσος στο 1.85 για να κλείσει η δυάδα με την Άρσεναλ.

Μια σύμπτωση, που μου αρέσει να τις ψάχνω, το 2004 που η Άρσεναλ πήρε το τελευταίο της πρωτάθλημα οι «πράσινοι» κατέκτησαν το πρωτάθλημα στην Ελλάδα. 

Novibet – Το στοίχημα στα καλύτερά του!

Προγνωστικά: Με ειδικά στοιχήματα που αξίζουν

Ο Αϊτόρ είναι σε τρελή φόρμα και το να σκοράρει στο παιχνίδι είναι στο 3.25, ενώ το να ανοίξει το σκορ στο 6.50. Θα πάω με την πιο safe επιλογή να βρει απλά δίχτυα. Να κάνει δηλαδή την δουλειά του. Ακόμα ένα ειδικό που μου αρέσει είναι να σκοράρει με πέναλτι ο Παναθηναϊκός το οποίο το βρίσκουμε στο 5.00 στη Νovibet

Καλή τύχη σε ό,τι κι αν επιλέξετε. 

Δυάδα απόδοσης 2.94
16:00
Σαουθάμπτον - Άρσεναλ
2
1.59
19:30
Παναθηναϊκός - Άρης
1
1.85
BET: 5 units
Fun bet
19:30
Παναθηναϊκός - Άρης
Γκολ Αϊτόρ 
3.25
BET: 5 units
Fun bet
19:30
Παναθηναϊκός - Άρης
Παναθηναϊκός να σκοράρει πέναλτι
5.00
BET: 5 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις