Στήριξη στη Νάπολι και δυάδα στο 3.44

Προγνωστικά: Στήριξη στη Νάπολι και δυάδα στο 3.44 #Roume

Επιλογές με δυνατές αποδόσεις από όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη έχει για τα δικά του σημερινά προγνωστικά ο #Roume.

Καλημέρα Κουβανέζοι και Κουβανέζες. Την ώρα που γράφονται οι γραμμές που διαβάζετε, περιμένουμε τα καλά από το Αγρίνιο αφού πέρασε πολύ ήρεμα (μπορεί και όχι) η δυάδα της Championship. Ό,τι και να γίνει εκεί, πάντως, εμείς θα έχουμε έτοιμα και αυριανά προγνωστικά, με επιλογές από όλη την ποδοσφαιρική Ευρώπη.

Στήριξη στη Νάπολι και δυάδα στο 3.44

Καθαρό φαβορί στο ουαλικό ντέρμπι

Ξεκίνημα από την αγγλική Championship αλλά σε… ουαλικό έδαφος και συγκεκριμένα στο ντέρμπι ανάμεσα σε Σουόνσι και Κάρντιφ. Και οι δύο «φιλοξενούνται» στις κατηγορίες της γειτονικής τους χώρας (όπως και πολλές άλλες ομάδες καθώς άργησαν οι Ουαλοί να δημιουργήσουν ομοσπονδία) και σήμερα συναγωνίζονται στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Ουαλίας. Η Σουόνσι έχει ξεκάθαρο προβάδισμα στο παιχνίδι. Θα έχει μαζί της τον κόσμο της, έχει κάνει καλύτερο ξεκίνημα στη σεζόν και γενικά έχει τίμια ομάδα.

Η Κάρντιφ, από την άλλη, απογοητεύει στο ξεκίνημα, αφού αν και ενισχύθηκε καλά το καλοκαίρι, βρίσκεται στην 20η θέση με 18 βαθμούς. Βέβαια, είναι ακόμα νωρίς στο πρωτάθλημα και οι διαφορές είναι μικρές (είναι έξι βαθμούς αλλά και έντεκα θέσεις μακριά από τη Σουόνσι!), όμως και η εικόνα που βγάζει στο γήπεδο είναι κατώτερη των προσδοκιών.

Εκτίμηση: Όλα μπορεί να αλλάξουν σε ένα ντέρμπι, βέβαια, αλλά βλέπω οι «κύκνοι» να είναι σαφέστατα το φαβορί. Ακολουθώντας τη χθεσινή συνταγή της επιτυχίας με την δυάδα, θα κρατήσω την διπλή ευκαιρία των γηπεδούχων μαζί με το over 1.5, σε απόδοση 1.80 στη Novibet.

Novibet – Με ακόμα καλύτερο cash out

Λαθάκι στη Γαλλία

Ταξίδι στη Γαλλία και στο Λιλ θα κάνουμε, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τη Μονακό. Είναι πραγματικά άξιο επιστημονικής έρευνας το πως κατάφερε η Λιλ από ένα πρωταθληματικό ρόστερ να φτάσει στη σημερινή κατάσταση, που ο πάγκος θυμίζει Γ’ Τοπικό, σαν να ψάχνουν άτομα να συμπληρώσουν την αποστολή. Τα λέμε όλα αυτά, βέβαια, αλλά η ομάδα μια χαρά τα πάει, αφού είναι στην έβδομη θέση της βαθμολογίας. Έκτη είναι η Μονακό, που παίζει καλό ποδόσφαιρο, όμως σε ορισμένα παιχνίδια τα χαλάει στο γκολ, για αυτό και οι δυσκολίες στη Ligue 1.

Εκτίμηση: Χωρίς ιδιαίτερες απουσίες οι δύο ομάδες, βλέπω τη Μονακό να υπερτερεί, κόντρα δηλαδή στα προγνωστικά, αφού οι στοιχηματικές δίνουν ως ελαφρύ φαβορί τους γηπεδούχους. Δεν θα παίξω το διπλό, όμως, αφού φοβάμαι τη Λιλ στην έδρα της και αντ’ αυτού θα συμπληρώσω την δυάδα μου με άλλη μία διπλή με οver 1.5, σε απόδοση 1.91, στη Novibetπάλι προφανώς.

Boost νίκης και τα κέρδη σου πολλαπλασιάζονται στο Pamestoixima.gr!

Με οδηγό τον Γεωργιανό

Όπως και χθες, έτσι και σήμερα θα έχουμε και μία μονή επιλογή. Πάμε προς την Ιταλία, λοιπόν, για το μεγάλο ματς ανάμεσα σε Ρόμα και Νάπολι. Λαβωμένοι κατεβαίνουν οι γηπεδούχοι, αφού οι Ντιμπάλα, Τσέλικ και Βαινάλντουμ είναι στα πιτς, προκαλώντας έντονο πονοκέφαλο στον Ζοσέ Μουρίνιο. Οι Ρωμαίοι τα πηγαίνουν μια χαρά πάντως, αφού είναι στη τέταρτη θέση της Serie A και με τρίποντο μειώνουν τη διαφορά από την κορυφή στον πόντο. Ποιος είναι στη κορυφή;

Η Νάπολι, βεβαίως, η οποία έχει ξεκινήσει καυτή τη σεζόν παίζοντας ΜΠΑΛΑΡΑ σε Ιταλία και Ευρώπη. Μεγάλος αστέρας ο Κβίτσα «Κβαραντόνα» Κβαρατσκέλια (όσοι παίζουν Football Manager τα περίμεναν αυτά), αφού ο Γεωργιανός έχει κάνει τους Ναπολιτάνους να ξεχάσουν ποιοι είναι οι Ινσίνιε – Μέρτενς. Έχουν αμφίβολο τον Ζάμπο-Ανγκίσα, που είναι καλός παίκτης, αλλά στη θέση του έχει αντικαταστάτες το ρόστερ.

Εκτίμηση: Ελαφρύ φαβορί σε μια πάρα πολύ δύσκολη έξοδο η Νάπολι και δεν μπορώ παρά να διαφωνήσω. Εξαιρετικοί, ειδικά επιθετικά, οι «παρτενοπέι» και θα τους στηρίξω στα προγνωστικά μου με ένα ποντάρισμα στο διπλό, σε απόδοση 2.45 στην πλατφόρμα της Pamestoixima.gr.

Δυάδα απόδοσης 3.44
14:00
Σουόνσι - Κάρντιφ
1X & οver 1,5
1.80
21:45
Λιλ - Μονακό
Χ2 & οver 1,5
1.91
BET: 10 units
Μονό
21:45
Ρόμα - Νάπολι
2
2.45
BET: 10 units
21+ | Αρμόδιος Ρυθμιστής ΕΕΕΠ | Κίνδυνος εθισμού & απώλειας περιουσίας | Γραμμή βοήθειας ΚΕΘΕΑ: 210 9237777 | Παίξε Υπεύθυνα
* Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις